צפייה בגרסה מלאה : לא שטח - חוות דעית סקודה אוקטבייה 2011
אשמח לקבל חוות דעת לגבי אוקטביה 2011 בנזין
גיר 7 הילוכים מצמד כפול
תודה
היילקס אספנות
04-03-18, 19:01
אהלן אנחנו בעלים של אוקטביה 1.4 מנוע tsi
משנת 2010 .
קנינו אותו יד שניה עם 17k והיום הרכב עומד על 190k
אני לא דרור ברלי ובטח לא נהג מרוצים אבל הרכב הזה הוא מכונת נהיגה מעולה. היגוי מדוייק. מנוע עם כוח. תצרוכת דלק טובה 1 ל14 בממוצע כולל נסיעה בעיר.
וכמובן למשפחה שגדלה לעד שלושה ילדים אין בעיית מקום כלל.
אמינות:
אני מטפל ברכב החל מהרגע שיצא מאחריות החברה.
למעט טיפולים בזמן בשמן אכותי וחלקי חילוף מקוריים הבלאי היחיד שהיה לנו הוא בעיית המוח במכטרוניק בגיר. בפעם הראשןנה ב80k הוחלף הגיר עם עדכון תוכנה באחריות צמפיון ללא תשלום.
בפעם השניה פגשתי בחור בירושלים בשם אסף שפירק את הגיר והחליף מס סלוניאדים הנל קרה ב160k ומאז ללא תקלות. העלות לשיפוץ הגיר שלקח חצי יום עבודה 2000 שח.
מעבר לזה הוא הראה לי ערוץ יוטיוב של בחור רוסי שמראה את כלל התקלות/טיפולים לסקודה בצורה טובה.
מיד דרור יקפוץ ויסביר למה הגיר בעייתי...
אישית מאוד אוהב את האוקטביות, מנועי TSI וגיר DSG.
אבל מכיר אותן רק מחברים.
(האוקטביה שהיתה ברשותי היתה דיזל).
שכן שלי מחזיק מחזיק 2 אוקטביות, כל שנתיים מחליף אחת מהן.
שתיהן בנזין, לא מוכן להחליף ברכב אחר.
למרות שבעברי שתי אוקטביות הן לא רלוונטיות (דיזל, אוטומט), אבל יש לי נסיון מאוד מוצלח עם סופרב 1,800 dsg שבעה הילוכים. ברכב כבר עם 285,000 קמ. כפי שנאמר נדרש טיפול בזמן ושמן איכותי. בגיר היה טיפול באחריות (אישית לא חשתי בבעיה, אבל היצרן עשה טיפול מונע). שמעתי וחוויתי בעיה עם המנוע, ולמזלי התלוננתי כבר בהתחלה על צריכת השמן, כך שהחלפת שסתומים הייתה ע״ח היצרן למרות שהרכב היה עמוק מחוץ לאחריות. אם אני זוכר נכון, אחרי המאתיים אלף.
ההמלצה שלי היא להתחבר למוסך מורשה טוב שיודע לייצג אותך מול היבואן כשצריך. שפן 13 חווה את זה לרעה ואח״כ לטובה במוסך אחר.
יצחק
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.