התחברות

צפייה בגרסה מלאה : אז איך לכל הרוחות אפשר להגביה גרנד צירוקי חדש??????

איש הצפון
08-03-18, 14:34
לפני מספר חודשים רכשתי גרנד צ'ירוקי לארדו ואני מעוניים להגביהו בכ 2".

מתברר שב 2017, שונו הבולמים וההגבהות שיובאו עבור הדגמים הקודמים - לא מתאימות.

לאספיר אין כנראה עניין להביא סט בולמים וקפיצים עקב מיעוט המתעניינים (הם לפחות עונים באדיבות לטלפון).

האחרים אליהם פניתי, פשוט לא ענו (בחזקת: אם אין לי מה שהלקוח רוצה, חבל על הזמן שלי בכלל להשיב לו ושיילך קיבינימט).

במוסך המורשה, אמרו לי שאפשר לבצע הגבהת ספייסרים (לא יודעים היכן וכמה עולה, בכמה זה מגביה ומה ההשלכות על נוחות הנסיעה).

נשאלת השאלה לחברי הפורום:

מה עושים???

(בבקשה בלי ציניות. יש לי מזה מספיק)

wonderd
08-03-18, 14:37
בדקת בינוביץ?

eyallvy
08-03-18, 14:45
לפני מספר חודשים רכשתי גרנד צ'ירוקי לארדו ואני מעוניים להגביהו בכ 2".

מתברר שב 2017, שונו הבולמים וההגבהות שיובאו עבור הדגמים הקודמים - לא מתאימות.

לאספיר אין כנראה עניין להביא סט בולמים וקפיצים עקב מיעוט המתעניינים (הם לפחות עונים באדיבות לטלפון).

האחרים אליהם פניתי, פשוט לא ענו (בחזקת: אם אין לי מה שהלקוח רוצה, חבל על הזמן שלי בכלל להשיב לו ושיילך קיבינימט).

במוסך המורשה, אמרו לי שאפשר לבצע הגבהת ספייסרים (לא יודעים היכן וכמה עולה, בכמה זה מגביה ומה ההשלכות על נוחות הנסיעה).

נשאלת השאלה לחברי הפורום:

מה עושים???

(בבקשה בלי ציניות. יש לי מזה מספיק)מניסיון, מה שאתה לא עושה, תוודא היטב שזה חוקי ומאושר על ידי משרד הרישוי. אותי פעם הכריחו במהלך טסט שנתי להסיר ספייסרים שהגביהו את הסיקס שלי. מברוק על הרכב החדש. עד כמה שידוע לי הוא עולה הון עתק. כדאי לך מאוד לעשות את זה נכון, או פשוט לוותר. זו חוויה מאוד לא נעימה להגיע לטסט עם חשש שלבוחן פתאום יתחשק להודיע לך שההגבהה שלך אינה חוקית, עם הוראה לפרק אותה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

איש הצפון
08-03-18, 14:48
בדקת בינוביץ?

כבר לא זוכר...

בכל מקרה, שלחתי כעת הודעה למייל שלהם (ה"צור קשר" באתר שלהם לא מגיב).

תודה!!!

- - - Updated - - -

מניסיון, מה שאתה לא עושה, תוודא היטב שזה חוקי ומאושר על ידי משרד הרישוי. אותי פעם הכריחו במהלך טסט שנתי להסיר ספייסרים שהגביהו את הסיקס שלי. מברוק על הרכב החדש. עד כמה שידוע לי הוא עולה הון עתק. כדאי לך מאוד לעשות את זה נכון, או פשוט לוותר. זו חוויה מאוד לא נעימה להגיע לטסט עם חשש שלבוחן פתאום יתחשק להודיע לך שההגבהה שלך אינה חוקית, עם הוראה לפרק אותה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

מסכים עם כל מילה.

אין לי כוונה לחפש לעצמי צרות לא בטסט ולא (חלילה) עם הביטוח והמשטרה במקרה של תאונה.

wonderd
08-03-18, 14:54
אין להם בדקתי בשבילך..
לדעתי לא תמצא בארץ אבל שלחתי ברודקאסט נראה מה יתקבל

grand
08-03-18, 16:20
לדעתי תתחיל עם ספייסרים, בסך הכל זה ספייסר של אינץ שיושב בין תושבת הבולם לבודי, על כל אינץ ספייסר תקבל 2 אינץ הגבהה, זה לא סיקס עם תושבות בודי ליפט, וכאן בקושי מבחינים בהם

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

גיא
08-03-18, 17:24
גם בסובארו ובדאסטר מגביהים ככה וזה מקןבל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

amitaikl
08-03-18, 20:49
אולי כדאי לך להרים לו טלפון:
http://www.spaccerisrael.co.il/שאלות-ותשובות-הגבהת-רכבים.html#anchorsApp_1544693767458

לפחות לפי האתר יודע להגביה כל רכב עם ספייסרים והוא מאושר לפי התקנה החדשה (שוב, לפי האתר).

לא מכיר את הבחור ואין לי שום קשר אליו

MashberNafshi
09-03-18, 06:15
יש לקרוא היטב את ה'אישור' אותו הוא מציג כמורשה מטעם משרד התחבורה, ולשים לב טוב טוב(ולקרוא גם את האותיות הקטנות) לכל מסמך עליו אתה נדרש לחתום.
נתקלתי בעבר במתקינים של מוצרי תעבורה אשר התקשטו בנוצות לא להם, וע"י החתמת הלקוח על מסמך הם נערו את חוצנם ממנו.
[*עוד לא נתקלתי בספייסרים מאושרים]
יש רכבים(אוקטביה MK1) אשר לא ניתן להבחין בהם בשל מיקומם בין תושבת הבולם למרכב.

zivo
09-03-18, 10:00
לדעתי תתחיל עם ספייסרים, בסך הכל זה ספייסר של אינץ שיושב בין תושבת הבולם לבודי, על כל אינץ ספייסר תקבל 2 אינץ הגבהה, זה לא סיקס עם תושבות בודי ליפט, וכאן בקושי מבחינים בהם

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

אאאאווופססס תזהר!!!
אני מניח שאתה מתכוון לשים ספייסר ולא לגעת ברשיונות (כלומר ברשינות לא יהיו הגבהות).
עד כמה שאני יודע, משרד התחבורה \ רישוי הפיץ טבלאות עם "גבהים של רכבים סטנדרטים".
מה שיש שם, זה בעיקר גובה ממרכז הגלגל לשיא הקשת של הכנף ברכבים נפוצים.
ברגע שאין לך הגבהה ברישיון, אם הגובה הזה לא תואם, הם יכולים לפסול.
גם אם הרכב שלך כרגע לא ברשימות (חדש, לא נפוץ.....), שים לב שזה הכיוון שלהם.

יובל48
09-03-18, 10:03
יש לו שנתיים עד לטסט ראשון,עד אז .....

איש הצפון
09-03-18, 11:43
אולי כדאי לך להרים לו טלפון:
http://www.spaccerisrael.co.il/שאלות-ותשובות-הגבהת-רכבים.html#anchorsApp_1544693767458

לפחות לפי האתר יודע להגביה כל רכב עם ספייסרים והוא מאושר לפי התקנה החדשה (שוב, לפי האתר).

לא מכיר את הבחור ואין לי שום קשר אליו

שלחתי להם הודעה אתמול בבוקר. עד כה, ללא מענה.

asafk
09-03-18, 15:45
המלצתי במקרה כזה להתקין כריות אויר שנמצאות בתוך הסלילים. באופן כזה הג׳יפ לא מוגבה ביומיום אלא רק כשצריך או כשמעמיסים.

אסף.

MashberNafshi
09-03-18, 17:28
אאאאווופססס תזהר!!!
אני מניח שאתה מתכוון לשים ספייסר ולא לגעת ברשיונות (כלומר ברשינות לא יהיו הגבהות).
עד כמה שאני יודע, משרד התחבורה \ רישוי הפיץ טבלאות עם "גבהים של רכבים סטנדרטים".
מה שיש שם, זה בעיקר גובה ממרכז הגלגל לשיא הקשת של הכנף ברכבים נפוצים.
ברגע שאין לך הגבהה ברישיון, אם הגובה הזה לא תואם, הם יכולים לפסול.
גם אם הרכב שלך כרגע לא ברשימות (חדש, לא נפוץ.....), שים לב שזה הכיוון שלהם.
משרד התחבורה עדיין לא הפיץ הוראה בנושא זה.
התכתובת הנה בין מהנדס הרכב במשרד הרישוי לבין מנהל אגף הרכב.
בתכתובת, המהנדס ממליץ להפיץ את הטבלאת בין מכוני הרישוי, אך עדיין לא נעשה צעד בכיוון(אם בכלל).

amitaikl
17-03-18, 20:39
שלחתי להם הודעה אתמול בבוקר. עד כה, ללא מענה.

יצרו איתך קשר בסוף?

-->