צפייה בגרסה מלאה : Article: נחשפו הקונצפטים למואב איסטר ג'יפ ספארי 2018
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3869-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%95-%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A6%D7%A4%D7% 98%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%90%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%A8-%D7%92-%D7%99%D7%A4-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%99-2018
מה זה?
הרנגייד זה חיקוי של דאסטר 2018? :rolleyes:
https://www.leithcars.com/assets/stock/colormatched_02/white/640/cc_2017jes170002_02_640/cc_2017jes170002_02_640_psn.jpg
https://www.cgstudio.com/imgd/l/70/5a01b48aa702488a268b4567/daciaduster2018_02.jpg
six 4 life
22-03-18, 17:57
הווגוניר זה הJEEP היחיד שם , כל השאר נראים כמו דגמים מטופשים של פליימוביל
119005
הווגוניר זה הJEEP היחיד שם , כל השאר נראים כמו דגמים מטופשים של פליימוביל
119005+1
יופי של אוטו (בטח יש שם בjeep עובד שעדיין נשאר מהעבר המפואר שמתעקש להכניס כל שנה רכב תצוגה עם טעם נוסטלגי), היה FC עכשיו זה.
זה מצחיק אבל הדאסטר יפה יותר...
בעצם זה עצוב. מאוד.
כולכם מתרכזים בפיאט הזה, או בואגוניר שעם כל הכבוד, ויש כבוד, הוא מזכרת נחמדה, כשיש לכם מול העיניים את הג'יפ הכי בנזונה בכל הזמנים, כנראה, הרנגלר JL. כל כך בנזונה שאפילו ברלי לא מצליח למצוא בו משהו שלילי. אפילו חלון מתקפל עשו לו!
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
elephant man
23-03-18, 14:39
בצורה מוזרה, אני דווקא מתחבר יותר לטוני.
הטוני זה אב טיפוס לג'מני 4 דלתות,
צריך להעיר מישהו בסוזוקי.
נוטה להסכים עם הרוב. חוץ מהוואגוניר שנראה מושלם, העיצוב נוטה יותר לאנימציה יפנית/ פליימוביל/בית בושת במקסיקו סיטי.
היו שנים מעניינות בהרבה, נראה שהשנה הקצו להם פחות שעות לנושא .
כולכם מתרכזים בפיאט הזה, או בואגוניר שעם כל הכבוד, ויש כבוד, הוא מזכרת נחמדה, כשיש לכם מול העיניים את הג'יפ הכי בנזונה בכל הזמנים, כנראה, הרנגלר JL. כל כך בנזונה שאפילו ברלי לא מצליח למצוא בו משהו שלילי. אפילו חלון מתקפל עשו לו!
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
כל כך צודק.
אני כבר סגור על זה ש JL רוביקון זה הרכב הבא שלי!
רק צריך שגם מנהל הבנק שלי יהיה סגור על זה כמוני....:rolleyes::cool:
JL יפה יותר מה-JK וכנראה יותר טוב ממנו. למרות שהשתדלו לקלקל אותו עם מנוע 2 ליטר טורבו ומערכת היברידית...
הג'יפסטר כמובן מגניב.
נשאר לי רק להתעצב כי אני יודע לאיזה ידיים ערלות הוא יגיע, ואיך הם ירוצו להחליף לו גריל ל"כועס" בהשראת אנגריבירדס וכנפוני ברזל וכל מיני מצחיות וגולגלות וכו'... לא מכובד. לא מכבד. תמצית הטעם הרע.
אבל תגידו מה שתרצו. הוואגוניר הוא האנטיתזה לערסמוביל הזה. כל כך הרבה יותר יפה. הכי יפה שם. גם הצבע הכי יפה וגם הירידה לפרטים. רסטו-מוד במיטבו.
למה לעזאזל אי אפשר להביא את הרנגלר לארץ כמו שהוא בארה"ב קרי מוגבה "4 לפחות עם צמיגים 35 לפחות.
למה אנחנו תקועים עם תקנות אירופאיות משנות השישים.
תחשבו על זה שאת כל המוסיקה שאתם שומעים היום הייתם יכולים לשמוע רק מתקליטים !!!
ואיך הם ירוצו להחליף לו גריל ל"כועס" בהשראת אנגריבירדס וכנפוני ברזל וכל מיני מצחיות וגולגלות וכו'... לא מכובד. .
זו הייתה גם דעתי לגבי הגריל הכועס. אבל, ברנגלר שקניתי היה קיט ניקל כולל גריל ניקל מאוס שלא יכולתי לסבול. רציתי להחליף לגריל שחור. הגרילים השחורים היחידים שהיו זמינים במלאי מיידית היו כועסים בחרתי את הכי פחות כועס ואחרי שהוא הורכב על הרכב הסתבר לי להפתעתי שאני דווקא אוהב את הלוק וממש לא "ערסי".
דרור אתה מוזמן להתרשם במו עינייך ויש מצב שתשנה דעתך...
לג'יפים יש פרצוף. והגריל זה הפרצוף של האוטו. תראה מה מאותגרי ה-IQ האלה עוללו במשך שנים לגרילים של ה- CJיים והסופות, עכשיו הם משחיתים ככה את הרנגלרים...
לא, אני לא אשנה את דעתי על הגרילים הכועסים/זועמים/אנגריבירדס/ניקלים/רובוטריקים וכל שאר הפלצות הפלסטיק/פח/צינורות שהפכו את הרנגלר לערסמוביל הרשמי של המדינה. וזה רק הולך ונהיה יותר גרוע. אפילו גרוע ממה שקרה עם הלנדקרוזרים השחורים. בחיי.
אגב, ה"גריל" ב-JK הוא באמת לא יותר מחתיכת פלסטיק. זו לא קונסטרוקציית פח עבה ומורכבת שמהווה בסיס לרדיאטור כמו ב-CJ/YJ/TJ אלא רק כיסוי חיצוני שמיועד לצביעה והמחיר שלו זול. אולי החלק היחיד בכל האוטו הזה שמתומחר בשלוש ספרות בלבד.... אין שום בעיה לחזור למקורי העדין והיפה.
119047דרור, לטעמי ולדעתי כועס אבל חתיך :
boaz avrahami
27-03-18, 16:21
תגידו, לא חסרה איזה רשת לפני הרדיאטור?
זה נראה שכל אבן או גוף זר יעשה שמות בקונדנסור
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
JL זה TRIBUTE לג'ניפר לופז, גרסת סלון יופי מצועצעת....
גברים מסוקסים נוהגים ברכב בלי דשבורד !
אתה מתכוון לדשבורד שנראה כמו שידה מעץ?
- - - Updated - - -
119047דרור, לטעמי ולדעתי כועס אבל חתיך :
חתיך למרות הגריל הכועס. לא בזכותו.
וה"כועס" שלך הוא רק חצי כועס. אני מתכוון לכועס-מלא, זה שויתר על שבעת החריצים האנכיים.
חחח....ראיתי את זה בא.....הדשבורד מעץ הוא סמל ואות ! זה לא סתם עץ, זה אגוז בניחוח נוטלה !
גריל כועס לא גריל כועס , איזה כלים יפים, איזה רכב הJL הזה חצי פורנו ( חוץ מהפיאט 500X הזה עם גריל של גיפ) . מעדיף גריל כועס על כרכרה מתה בת 30 ANYDAY .
לא ברור למה לא מיוצר דגם יותר פונקציונאלי לג'יפ, משהו שיכול להיות תחליף ראוי לדיפנדר או לטויוטה 75. בטוח שיש דרישה בשוק לרכב שהוא יותר מרכב דאווין ופאן, משהו שיותר מתאים למסעות של ממש, עם יכולת נשיאה של יותר משקל ונוסעים.
אם אי אפשר לצאת עם רכב כזה לטיול של שלושה ימים שברכב יושבים ארבעה אנשים, אז מה שווה כל הפוזה הזו?
חוץ מזה כל מי שיושב ברכב הזה סובל משדה ראייה כמו של זחל'מ, חרכי ירי במקום חלונות.
מצחיק לומר את זה, אבל סופה ארוכה יותר מתאימה לטיולים מכל מכוניות הפליימוביל בקטלוג החדש.
יריב קלר ברוך
20-06-18, 18:39
לג'יפים יש פרצוף. והגריל זה הפרצוף של האוטו. תראה מה מאותגרי ה-IQ האלה עוללו במשך שנים לגרילים של ה- CJיים והסופות, עכשיו הם משחיתים ככה את הרנגלרים...
לא, אני לא אשנה את דעתי על הגרילים הכועסים/זועמים/אנגריבירדס/ניקלים/רובוטריקים וכל שאר הפלצות הפלסטיק/פח/צינורות שהפכו את הרנגלר לערסמוביל הרשמי של המדינה. וזה רק הולך ונהיה יותר גרוע. אפילו גרוע ממה שקרה עם הלנדקרוזרים השחורים. בחיי.
אגב, ה"גריל" ב-JK הוא באמת לא יותר מחתיכת פלסטיק. זו לא קונסטרוקציית פח עבה ומורכבת שמהווה בסיס לרדיאטור כמו ב-CJ/YJ/TJ אלא רק כיסוי חיצוני שמיועד לצביעה והמחיר שלו זול. אולי החלק היחיד בכל האוטו הזה שמתומחר בשלוש ספרות בלבד.... אין שום בעיה לחזור למקורי העדין והיפה.
יש שידרוג לברזל
זה כבר נראה כמו הכנה ל"מהיר ועצבני 9" :)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.