התחברות

צפייה בגרסה מלאה : המלצות לג'יפ

gadi1
29-03-18, 18:53
שלום חברים,
אשמח להמלצה לג'יפ אמין וחסכוני, בתקציב סביב 70K למטרת טיולי שטח למתחילים בשילוב נסיעות כביש מעת לעת.
שיהיה קל לתחזוקה, העדפה לשנים מעל 2013, מחומר שקראתי קשה לי לגבש דעה ולכן המלצות יתקבלו בברכה.
תודה!

erezgur
30-03-18, 08:59
ברוך הבא,
אני מציע שתוסיף תגובה עין תשובות לכל השאלות שבהודעה הדביקה בראש פורום הייעוץ לפני קניה. זה יעזור לכולם לנסות להציע לך משהו מתאים.
כמה אנשים צריכים לנסוע בו, האם הרכב יום יומי או רכב נוסף לטובת טיולים, אילוצים כמו אוטומט, דיזל וכו'...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

gadi1
30-03-18, 14:59
ברוך הבא,
אני מציע שתוסיף תגובה עין תשובות לכל השאלות שבהודעה הדביקה בראש פורום הייעוץ לפני קניה. זה יעזור לכולם לנסות להציע לך משהו מתאים.
כמה אנשים צריכים לנסוע בו, האם הרכב יום יומי או רכב נוסף לטובת טיולים, אילוצים כמו אוטומט, דיזל וכו'...

תודה חבר, ניסיתי לערוך ולעדכן את ההודעה, אך לא מצאתי אפשרות כזו:
קצת יותר בהרחבה...
1. השקעה בין 70-80K דיי גמיש
2. המטרה לטיולי שטח למתחילים, בעיקר סופש"ים ונסיעות כביש מעת לעת (רוכב על אופנוע ביום יום)
3. אני נוהג
4. זוג
5. קשה לי העריך ק"מ בשנה מאחר ואני חדש בתחום... כפי שציינתי בעיקר לטיולי שטח קלים ומסלולים.
6. מבחינת תנאי סף, העדפה לאוטומט, ידני אופציה...
נקודות חשובות:
מעדיף דגמים חדשים יותר מבחינת שנתון, שיהיה בעיקר אמין וחסכוני, קל ונוח לתחזוקה, בעבר רכבתי על אופנועי שטח אבל זה עולם אחר לגמרי.
מבחינת חומר שקראתי התלבטתי בין: ג'ימני (אפשרות לקנות חדש), ויטארה לבין דגמים שעונים לדרישות של JEEP...
אשמח להמלצות וחוות דעת ;)

erezgur
30-03-18, 15:06
אפשר לערוך הודעה רק כ-20 דקות לאחר סיום כתיבתה...
גימני הוא אפשרות מעולה ל-2 אנשים ויד לו יכולות מעולות בשטח, כנראה קצת פחות נח לנסיעות ממושכות בכביש אבל זה לא בוצע את הצרכים שלך.
לא יודע למה אתה מתכוון כאשר אתה כותב דרישות של Jeep, אבל גימני הוא בעל יכולות שטח טובות יותר מהרבה חלופות אחרות שאולי חשבת עליהן.

gadi1
30-03-18, 15:15
אפשר לערוך הודעה רק כ-20 דקות לאחר סיום כתיבתה...
גימני הוא אפשרות מעולה ל-2 אנשים ויד לו יכולות מעולות בשטח, כנראה קצת פחות נח לנסיעות ממושכות בכביש אבל זה לא בוצע את הצרכים שלך.
לא יודע למה אתה מתכוון כאשר אתה כותב דרישות של Jeep, אבל גימני הוא בעל יכולות שטח טובות יותר מהרבה חלופות אחרות שאולי חשבת עליהן.

בעניין של JEEP הכוונה היא לדרישות שלי, מה שכתבתי מבחינת תקציב וצרכים, דגמים כמו: קומפאס, פטריוט או רנגייד...

ותודה...

yoni_0000
30-03-18, 15:47
ג'ימני

-->