PDA

צפייה בגרסה מלאה : נזילה חוזרת מהמחזיר שמן של הגיר

yonir
06-04-18, 05:02
שלום

יש לי גימיני 2009 ויש לי נזילות חוזרות מהמחזיר שמן של הגיר החלפתי כבר פעמים את המחזיר שמן ועוד פעם נוזל זה קורה בתקופות קצרות בערך מפעם אחרונה שהחלפתי עבר חודשים ובפעם הראשונה שבחלפתי גם עבר איזה חודשים שלוש מזה יכול להיות?

תוה לעונים וחג שמח לכולם

asypeer
06-04-18, 11:33
תחליף מוסף, זה לא מהמחזיר שמן.

yonir
06-04-18, 11:41
את הראשון החלפתי במורשה ואת השני במוסך אחר
מזה יכול להיות?

8ball
06-04-18, 15:57
איזה מחזיר שמן?
מי עשה את העבודה?
מתי זה התחיל?
האם יש סיכוי שמילאו יותר מדי שמן?
שמו סיליקון? לא שמו? פגעו בבית של המחזיר שמן ויש עליו שריטה?

תמונות יסייעו לענות

ros
06-04-18, 20:37
המחזיר שמן הזה נוטה להתקפל מאחור בהרכבה אחרי שהמחזיר ממוקם צריך לבדוק שיושב טוב על ההילוך הישיר. גם כאן ניראה לי שהייתי פונה לארז סנטו הוא מכיר את הגירים האלה מעולה.

yonir
06-04-18, 22:14
המחזיר שמן הזה נוטה להתקפל מאחור בהרכבה אחרי שהמחזיר ממוקם צריך לבדוק שיושב טוב על ההילוך הישיר. גם כאן ניראה לי שהייתי פונה לארז סנטו הוא מכיר את הגירים האלה מעולה.

איפה הוא נימצא

ros
07-04-18, 02:48
המוסך שלו ( טופ גיר ) נמצא בטירה קרוב לרמת הכובש
054-4434580

im_ri
12-04-18, 14:00
יש עוד סיבות שיכולות למנוע מהמחזיר שמן לאטום כמו שצריך.
יכול להיות שהדרייבשאפט לא מאוזן, יכול להיות שיש שריטה או פגיעה על הכוסית של הדרייבשאפט, ויכול להיות שחופש באחד המיסבים האחוריים של הגיר מאפשרים לציר שיוצא מהגיר לזוז.
אם אתה סומך על המוסך שהחליף לך את מחזירי השמן, הייתי מתחיל בלפרק את הדרייבשאפט המרכזי ולבדוק את הצלבים, שאין סימנים של שריטות או פגיעות בחלק החיצוני של הכוסית ואולי אפילו לשלוח לאיזון.

שוכב אצלי בבית דרייבשאפט מרכזי אחרי צלבים ואיזון שירד מג'ימני 08 ידני. אם אתה עם גיר ידני הוא יתאים לך, אתה מוזמן לקחת אותו לנסיון.

yonir
12-04-18, 14:06
יש עוד סיבות שיכולות למנוע מהמחזיר שמן לאטום כמו שצריך.
יכול להיות שהדרייבשאפט לא מאוזן, יכול להיות שיש שריטה או פגיעה על הכוסית של הדרייבשאפט, ויכול להיות שחופש באחד המיסבים האחוריים של הגיר מאפשרים לציר שיוצא מהגיר לזוז.
אם אתה סומך על המוסך שהחליף לך את מחזירי השמן, הייתי מתחיל בלפרק את הדרייבשאפט המרכזי ולבדוק את הצלבים, שאין סימנים של שריטות או פגיעות בחלק החיצוני של הכוסית ואולי אפילו לשלוח לאיזון.

שוכב אצלי בבית דרייבשאפט מרכזי אחרי צלבים ואיזון שירד מג'ימני 08 ידני. אם אתה עם גיר ידני הוא יתאים לך, אתה מוזמן לקחת אותו לנסיון.

תודה רבה לך אבל הגימיני שלי אוטומט
אבל תודה על ההסבר אני הבדוק עם המכונאי שלי

-->