צפייה בגרסה מלאה : האם לנעילות של OX יש יבואן בארץ?
תודה
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
six 4 life
15-04-18, 21:38
יבואן רשמי לא, אבל חצי מהאנשים בפייסבוק נהיו יבואנים כך שאם אתה מחפש הצעת מחיר... מודעה באחד הלוחות שם ותקבל מבול הצעות
boaz avrahami
15-04-18, 21:54
יש להם מחיר זול מלהביא לבד?
אם לא אני לא רואה סיבה לא להביא לבד
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
זה מהרכיבים המאושרים ביבוא?
boaz avrahami
15-04-18, 22:01
הפוך... היום שואלים אם זה מהרכיבים האסורים ביבוא כי מה שלא אסור מותר.
למיטב זכרוני כן אבל תעיף מבט.
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
"סרני הנעה עם דיפרנציאל, אם מצויידים ברכיבי ממסרה אחרים או לא וסרנים שאינם סרני הנעה, חלקיהם"
האם הכוונה שאסור ליבא סרן שלם וחלקיו? בכל מקרה זה היחיד שקרוב לנעילה...
boaz avrahami
15-04-18, 23:28
תמשיך למסמך המדיניות שמקושר לתגובה 1.
הציטוט שלך עד כאן מלמד שזה יעבור בדיקה פיזית של פקח משרד התחבורה
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
אין בעיה לייבא נעילה, אישורים רלוונטיים, מיסים וזהו, תעשה לך חשבון כללי לפני שלא תופתע.
boaz avrahami
16-04-18, 09:11
אישורים?!
איזה?
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
אישורים?!
איזה?
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
בועז, לא יודע בדיוק, הזמנתי לדיסקו 2 נעילות של אשקרופט מאנגליה דרך אתר lrdirect , הם עושים כבר את חישוב המיסים ואישורים, אתה משלם בטוטאל כולל הכל ולא מתעסק בבלבולי מוח, אני יודע לפי המעקב של dhl שהחבילה הגיעה למכס, עברה בדיקה ושיחרור של משרד התחבורה, אני מניח שהאתר שלח עם החבילה את המסמכים שהחלק תואם ומאושר לאותו הרכב.
פעם הזמנתי מאתר אחר בושינגים של סופר פרו וזה גם נעצר ולא שוחרר, דרשו ממני אישורים ושאלו שאלות מכאן לאוסטרליה כאילו הברחתי סמים, בסופו של דבר שילמתי לחברת השילוח(שהנציג היה נחמד דווקא) gpx או משהו כזה עוד סכום נכבד עד שכבר הגעתי כמעט לאותו מחיר בארץ, התשובה שקיבלתי מהם-"ככה זה בחלקים לרכב לא שווה לך להזמין תעשה את החשבון לבד", מאז משתדל להזמין מ lrdirect.
נדב, חברת השילוח שהזכרת, למרות ששינית אות אחת בשם שלה...
הם חבורת שודדי דרכים.
דמיין שיירת כרכרות סוסים של שירות הדואר. שודדי הדרכים אורבים בצד הדרך, בכניסה לעיירה, משתלטים על המטען ודורשים כסף בעד השחרור או שלא יתנו את הסחורה.
פשוט היום זה באימייל.
מאיזה אתר מומלץ להזמין חלקי חילוף מכניים ?
למרות שטרם נזקקתי ... כדאי שאתחיל ללמוד את הנושא.
Sent from my iPhone using Tapatalk
boaz avrahami
16-04-18, 09:51
בועז, לא יודע בדיוק, הזמנתי לדיסקו 2 נעילות של אשקרופט מאנגליה דרך אתר lrdirect , הם עושים כבר את חישוב המיסים ואישורים, אתה משלם בטוטאל כולל הכל ולא מתעסק בבלבולי מוח, אני יודע לפי המעקב של dhl שהחבילה הגיעה למכס, עברה בדיקה ושיחרור של משרד התחבורה, אני מניח שהאתר שלח עם החבילה את המסמכים שהחלק תואם ומאושר לאותו הרכב.
פעם הזמנתי מאתר אחר בושינגים של סופר פרו וזה גם נעצר ולא שוחרר, דרשו ממני אישורים ושאלו שאלות מכאן לאוסטרליה כאילו הברחתי סמים, בסופו של דבר שילמתי לחברת השילוח(שהנציג היה נחמד דווקא) gpx או משהו כזה עוד סכום נכבד עד שכבר הגעתי כמעט לאותו מחיר בארץ, התשובה שקיבלתי מהם-"ככה זה בחלקים לרכב לא שווה לך להזמין תעשה את החשבון לבד", מאז משתדל להזמין מ lrdirect.
נדב, אתה כנראה לא עוקב אחרי השינויים שחלו בעניין יבוא חלפי הרכב.
יש כיום רשימה של משרד התחבורה של פריטים הדורשים בדיקת מפקח משרד התחבורה במכס.
כל השאר עובר.
מה שנעצר נבדק לפי רשימה נוספת שבה מוגדר באילה תנאים ישוחרר.
נדמה לי שנעילה ( וגם בושינגים) משוחררים אוטומטית ביבוא אישי.
יש לנו שרשור יעודי למדיניות החדשה של משרד התחבורה ושם יש את הרשימות הרחוונטיות וכל אחד יכול לבדוק ולהבין אם מה שהוא מביא עשוי להיעצר.
בכללי הרוב מותר ואין צורך באישורים ובלבולי שכל מיותרים
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
מודה שלא עקבתי, ההזמנה של הבושינגים היתה מזמן, לפני הרשימה החדשה.
אני לא מומחה גדול לקניות מחו"ל, מבין קורא וכותב אנגלית פרפקט אבל מעדיף להזמין(כשצריך ואין ברירה) מאתר אחד מסודר ששולח עד לבית עם מעקב מסודר, אפילו אם זה עולה קצת יותר.
תודה רבה בועז.
חוטף את השרשור מעט. נעילה סינית hf תואמת ARB, יש להם אתר אומנם, האם זו העדות שלי שזה מותאם לרכב?
האם בכלל צריך להציג אישורים? מישהו התנסה עם יבוא אישי כזה מאז ימי הרשימה החדשה?
תראה את זה ותגיד לי האם שווה לך לחסוך:
https://www.youtube.com/watch?v=ewt7f-h8Wn4
https://www.youtube.com/watch?v=ewt7f-h8Wn4עם כל הכבוד... סרטון שיווקי של arb הוא המדד שלך?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
למה שיווקי??? לכל ייצרני הנעילות המובילים יש טסט כזה. הצירייה אמורה להישבר ולא הנעילה. ברמת המחירים האלה אני לא הייתי שם את כספי על הסיני. אתה הרי לא מצפה שהם יעשו לך טסט שכזה.
550 דולר לעומת 900 פלוס.
https://www.youtube.com/watch?v=ewt7f-h8Wn4
כמו שאמרו מעלי, לקבל החלטה על פי סרטון שרקחו אנשי השיווק של ARB?
איזו נעילת חיקוי הם בחרו שם? כולן באיכות זהה?
האם בכל רכב הסרנים חזקים כמו הטויוטא שהם בחנו?
וגם בניסוי שלהם, השבר בסיני התרחש ב92% מעומס השבירה של הציריה. בגימני שלי לא נראה לי שאני מתקרב לעומס כזה.
בקיצור הסרטון הזה מלמד אותי בדיוק כלום. רמת אמינות->חבר מרכז ליכוד(:
בכל מקרה החלטה לא קיבלתי, יעזור לי לדעת מה תהיה העלות האמיתית ביבוא נעילה כזו.
ינוביץ מוכר אותם ב 4000 עבור סרן דנה.
מודה שלא עקבתי, ההזמנה של הבושינגים היתה מזמן, לפני הרשימה החדשה.
אני לא מומחה גדול לקניות מחו"ל, מבין קורא וכותב אנגלית פרפקט אבל מעדיף להזמין(כשצריך ואין ברירה) מאתר אחד מסודר ששולח עד לבית עם מעקב מסודר, אפילו אם זה עולה קצת יותר.
תודה רבה בועז.
לינק לאתר ?
לינק לאתר ?
https://www.lrdirect.com
חלקים של אנגליות...
אהה :(
תודה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.