צפייה בגרסה מלאה : יש למשהוא במרחב רעננה כס TECH 2
הטרופר דיזל שלי נבדק במוסך UMI (לא נוכחותי ) ונקבע שיש שני מזרקים תקולים. אחד לא תקין לחלוטין. - מחפש Second opinion.
תודה.
אפשר לשאול באיזה מוסך?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
האם סרגיו בעצמו בדק זאת או מישהו אחר מעובדיו?
סרג'יו יושב שבעה על אביו השבוע, ובחודשים האחרונים כמעט לא נמצא במוסך עקב אותן נסיבות.
יכול לומר לך שבתקופה הזו נכוויתי מהם קשות פעמיים, ואני ממליץ בחום על בדיקה נוספת.
הרכב שלי כרגע אצל נועם ממוסך יוסה, שזכה להרבה המלצות חמות בבירורים שעשיתי ועד כה עושה רושם מצוין.
אשמח לפרט יותר בפרטי.
אני חייב לומר, כי זה לא מתפרש מדבריי קודם לכן, שבפעם הראשונה (סוף דצמבר) העניינים כן הוסדרו לאחר התערבות של סרג'יו, ואמנם היה הפסד ימי עבודה וכדומה, אך נעשה לא מעט על מנת להוציא אותי מרוצה.
הפעם השניה הייתה ממש בשבוע שעבר, עוד לא דיברתי איתו עליה, אבל אני מאמין שהוא אכן ינסה לפצות על עוגמת הנפש.
מה שכן, אני למדתי בדרך הקשה שעם כל הכבוד לו (ויש. הייתי לקוח מרוצה במשך קצת יותר משנה), אני לא יכול להרשות לעצמי לטפל במקום שמושתת על אדם אחד, ושבהיעדרו קורים דברים הזויים.
razzamataz
17-04-18, 17:33
מוסך של רמאים
ניסו להגיד לי שמזגן בטנדר איסוזו לא עובד בגלל שהאלטרנטור חלש ואף הראו לי את קריאת הזרם...עד שהוצאתי את הרב-מודד שלי מהתא כפפות...
באותו רגע הופיע מנהל המוסך, טרק מכסה מנוע, וצעק על החשמלאי שלו שיעלם...
מבחינתי המוסך הזה מחוק
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.