PDA

צפייה בגרסה מלאה : למי יש ניסיון עם חלפים של CROWN

hadtomer
19-04-18, 07:16
היי.

אחרי עשור של עבודה, הגיע הזמן להחליף את ה CONTROL ARMS מאחור. מקדימה עשינו אוברול רציני וכל הרכיבים הוחלפו ב MOOG, אבל זה היה בגלל הזדמנות לביקור בארה"ב שהסתיימה במזוודה מלאה חלקים.

הביקור הבא בארה"ב יתקיים רק בעוד כמה חודשים והרכב נכנס בכל מקרה לטיפול גדול לקראת טסט שיש לי לעשות באמצע מאי.

עיקר החלפים שיש זמינים כרגע בישראל במחיר סביר הם של CROWN. על מופאר אני לא חולם- במחירי היבואן אפשר כבר לרכוש עוד רכב.....

האם למישהו יש ניסיון עם חלפים של CROWN? במיוחד כאלה עם בושינגים שצריכים לעבוד ברכב מוגבה.

תודה

lizard
19-04-18, 07:49
בדקת באמזון או רוקאוטו? קראוון אלו תחליפים סינים כמדומני. תשקיע במוג

hadtomer
19-04-18, 07:52
בדקת באמזון או רוקאוטו? קראוון אלו תחליפים סינים כמדומני. תשקיע במוג
כך חשבתי. תודה.

lizard
19-04-18, 08:33
בושינגים או מיסבים? אם בושינגים אז תחפש SUPER PRO

grand
19-04-18, 10:39
כן, יש נסיון עם קראון, תזמין מקורי או moog באיביי.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

ariel-ro
19-04-18, 11:20
AMAZON בדר"כ מוכרים MOOG עם משלוח לארץ.
איזה רכב?

boaz avrahami
19-04-18, 12:28
קראון כשאני תקוע וצריך חלק מיידי.
אחרת מופר או מוג מהרשת

Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ

hadtomer
19-04-18, 12:52
הוזמן סט MOOG מרוקאוטו. תודה

IlanHadar
19-04-18, 18:04
עשית טוב, זו גם הסיבה למה אני נמנע לקנות בארץ תחליפי, זה בעיקר Crown, במיוחד אצל ינוביץ.

תזמין מהרשת וזהו, חכה קצת זמן, זה החיסרון היחידי, מעבר לזה זול ושווה.

lizard
19-04-18, 23:16
עשית טוב, זו גם הסיבה למה אני נמנע לקנות בארץ תחליפי, זה בעיקר Crown, במיוחד אצל ינוביץ.

תזמין מהרשת וזהו, חכה קצת זמן, זה החיסרון היחידי, מעבר לזה זול ושווה.

דווקא ברוקאוטו המיסבים הכי "טובים" שהיו להם היו איזה זבל סיני שקבל חוות דעת מאוד רעות. לעומת זאת ביאנוביץ' היה להם טימקן במיר פחות מהעלות של רוקאוטו.
אז לפני שרצים להזמין, לבדוק. לפעמים יש הפתעות נעימות.

IlanHadar
19-04-18, 23:28
אתה צודק, לא כתבתי, אני משתדל גם לא להזמין גם מרוקאוטו, אני בטוח שכולנו יודעים שמותג טוב מחזיק וזבל מתפרק בהזדמנות ראשונה.
שאני קונה ברשת זה או מופאר, מוג Problem solver (גם כאן יש לשים לב, למוג גם יש זול) או מותג אחר. לא קונה לא ידוע או סיני זול.

לומדים בדרך הקשה - היו כן מקרים שקניתי תחליפי זול (גם בארץ) ודי מהר הייתי צריך לחזור שוב על העבודה, הפעם כמובן זה היה עם חלקים איכותיים.

-->