צפייה בגרסה מלאה : תיק גג מומלץ
שלום. אני מחפש תיק גג באיזור נפח של 500 ליטר. ראיתי כל מיני מותגים בארץ כמו צ'ימיגג ולעומתם מותגים כמו keeper שנמכרים באמזון בשישים דולר.
אשמח להמלצות ודגשים. תודה
ברוך הבא לפורום.
כדאי להתרגל לבצע חיפושים, ישנם הרבה נושאים שכבר נכתב עליהם רבות ותוכל ללמוד מתשובות שכבר ניתנו לאנשים אחרים עם התלבטויות דומות.
לגבי תיקי הגג היו לאחרונה לא מעט תגובות במספר דיונים כמעט זהים... נסה לאתר אותם, לחקור מעט ואז אולי תוכל להוסיף לשרשורים הקיימים שאלות ספציפיות - זה מסייע לרכז את המידע לטובת אלו שירצו לשאול שאלות דומות גם בעתיד ...
אם לא תצליח למצוא את הדיונים הללו - בקש עזרה כאן
קרא את אלו:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/107760
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/83414
שלום. אני מחפש תיק גג באיזור נפח של 500 ליטר. ראיתי כל מיני מותגים בארץ כמו צ'ימיגג ולעומתם מותגים כמו keeper שנמכרים באמזון בשישים דולר.
אשמח להמלצות ודגשים. תודההיי,
אני רכשתי תיק באמזון בסגנוו הKeeper.
נראה מאד עמיד.
בנוי לחיבור על מסילות או על גגון עם שוליים.
הרצועות חיבור לגגון נראות קצת 'זולות' אבל בנתיים בסדר. יהיה גם קל להחליף במידת הצורך.
מסקנה שלי : עולה רבע מתיק דומה בארץ ומספק לפחות 80 אחוז מהיכולות.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
אני תפרתי תיק משמשונית איכותית לפי המידות שהייתי צריך 120×120 הוא למכירה אם תרצה כי עברתי לתיק במידה 190×110 בגלל שהפסקנו להשתמש במזרונים מתנפחים
אני הזמנתי לפי מידה, משמשונית, תפור ולא מולחם, עם כיסוי לגשם. רצועות רחבות, רוכסן איכותי, תפסים של חברה טובה. תאים כמו שרציתי. דופן קשיחה למחצה, גם תחתית.
היתרון היחיד של תיג גג קנוי על התיק שלי הוא קלות הקניה. מחיר, איכות, התאמה לציוד, אורך חיים - בכולם הקנויים טובים פחות או מגיעים לאותה רמה.
תשקיע בתכנון ובמדידות, קבל הצעות מחיר, קצת ריצות ויש לך מוצר שילווה אותך הרבה שנים.
Sent from my SM-G9006V using Tapatalk
אני הזמנתי לפי מידה, משמשונית, תפור ולא מולחם, עם כיסוי לגשם. רצועות רחבות, רוכסן איכותי, תפסים של חברה טובה. תאים כמו שרציתי. דופן קשיחה למחצה, גם תחתית.
היתרון היחיד של תיג גג קנוי על התיק שלי הוא קלות הקניה. מחיר, איכות, התאמה לציוד, אורך חיים - בכולם הקנויים טובים פחות או מגיעים לאותה רמה.
תשקיע בתכנון ובמדידות, קבל הצעות מחיר, קצת ריצות ויש לך מוצר שילווה אותך הרבה שנים.
Sent from my SM-G9006V using Tapatalkתשקיע בנו בתמונות ובהמלצה על מתפרה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
המתפרה היא "הכל לים" בקריות.
תמונות אצלם לכם בטיול הקרוב (שבועות?), כרגע התיק מאוחסן עם שאר הציוד במחסן שלי.
Sent from my SM-G9006V using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.