PDA

צפייה בגרסה מלאה : נקודות עיגון למטען בסוזוקי ג׳ימני 2016

Hagai K
24-04-18, 20:55
<style type="text/css">p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: right; font: 12.0px '.Arial Hebrew Desk Interface'; color: #454545}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: right; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px}p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px}span.s1 {font: 12.0px 'Helvetica Neue'}</style>מחפש פתרון לעיגון זיווד ברכב, סוזוקי ג׳ימני 2016.
הרעיון הוא לבנות משהו פשוט יחסית בתור התחלה עם כמה תאים, כנראה מעץ, אבל זה לפוסט אחר.

הסבר קצר כדי שתבינו את הצורך:
מה שאני ארצה לבנות זה מדפים בבגז׳, ועוד איזשהו דיקט שיהיו עליו נקודות עיגון ויונח על המושב האחורי, כאשר המושב מקופל.
הכוונה שכל זה יהיה יחידה אחת, עם נקודות עיגון בבגאז׳ ובאיזור הספסל האחורי.

אני צריך את עזרתכם במציאת נקודות לעיגון של כזה מתקן.
כרגע, יש 2 נקודות על סף הדלת האחורית שאליהן אני יכול (ומתכוון) להתחבר, אבל חסרות לי נקודות נוספות באיזור הספסל האחורי.
חשבתי לחבר לאיזופיקס שבגב הכיסא, אבל רעידות (של המטען) יפעילו לחץ על הצירים של המשענת, ויגרמו בסוף לחופשים, ולכן אני לא מתלהב בכלל מהפתרון הזה.
חשבתי לחבר לידית של הנוסע (זאת שבגג) אבל זה יהיה פתרון מסורבל, ואני גם לא בטוח שזאת נקודה שתתמודד טוב עם רעידות של המטען לטווח ארוך.
חשבתי לחבר לנקודות ה isofix התחתונות (אלה שבתוך המושב), אבל אין אליהן גישה נוחה כשהמושב מקופל.
בנוסף, חשבתי על חיבור ל״משענת יד״ השמאלית, אבל לא נראה שיש דרך סבירה להזיז משם את הפלסטיק.

עברתי על אינספור פוסטים באתר של פתרונות זיווד, לג׳ימני ולרכבים אחרים, אבל לא מצאתי שום דבר רלוונטי. חיפשתי גם בפורומים בחו״ל ולא מצאתי שום דבר שיעזור.

הדרישות:

פירוק/קיפול מהיר - ביום יום הספסל האחורי צריך להיות פתוח ופנוי לשימוש. לפני טיול אני מקפל מושב אחד (שמאלי בד״כ) ומניח עליו ציוד.

ללא קדיחות כלל, בלי פגיעה בריפודים, הכל חייב להיות מקורי לחלוטין, כזה אני.

מעדיף שלא להתעסק עם ברגים של חגורות בטיחות / מושב, אבל מוכן לשקול את האופציה אם אין אף ברירה אחרת.

אם למישהו יש רעיונות אני מאוד אשמח לשמוע. גם רעיונות איך להתחבר לאיזופיקס שבתוך המושב (בין המושב למשענת), וכל כיוון אחר, יתקבלו בברכה.

Mor Gurevich
26-04-18, 15:41
מצורף קישור לפוסט עם המון רעיונות יצירתיים עבור זיווד ג'ימני.http://www.4x4community.co.za/forum/showthread.php/45437-Loading-a-Jimny

Hagai K
26-04-18, 17:54
מצורף קישור לפוסט עם המון רעיונות יצירתיים עבור זיווד ג'ימני.http://www.4x4community.co.za/forum/showthread.php/45437-Loading-a-Jimny
תודה! אני אעבור על זה

-->