צפייה בגרסה מלאה : יש כאן משתמשי ONSHAPE מסחריים?
האם יש מישהו שמשתמש בonshape במקום העבודה שלו?
האם יש מישהו שמשתמש בonshape במקום העבודה שלו?
כן נמרוד, מסתבר שיש . לקח כמה שנים. אונשייפ בינתיים נרכשה על ידי PTC בחצי מיליארד דולר ומלפני שבוע יש גם נציגות בארץ
נוספו מלא יכולות כמו פריסת פחים ופיצוץ הרכבה
ועדין , לחובבים זה חינם (אבל ללא שטח אחסון פרטי)
גל
חנן-ג'יפולוג
23-10-20, 00:22
גל, ראוי לציין שאתה הנציגות.
בהחלט. אני עובד מטריקס והם הנציגים
אני משתמש באון-שייפ בעבודה.
אני שאלתי לפני שנתיים ומשהו, בפעם האחרונה שבאמת הייתי עצבני על סולידוורקס.
לא על התוכנה - היא מצויינת. על החברה/יבואן.
מאז הפסקתי לשלם. גרסאת 2017 יציבה, עובדת נהדר, מספר הרשיונות שיש לנו על השרת הצף מספקת את הגדילה העתידית של החברה, ותמיכה אנחנו באמת לא צריכים.
במיזם הבא אשקול להתחיל מראש באונשייפ.
כל עוד התיכנון לא מורכב מידי אונשייפ נותנת מענה מהיר וגמיש יותר שניתן לתפעל מכל מחשב.
לכן אנחנו מתכננים לרוב באונשייפ ברישיון למרות שיש גישה גם לסולידוורקס.
אותי מעניין האם מדיניות התמחור תשתנה עקב הרכישה של PTC.
ואז אולי נפזול לפיוזן 360...:rolleyes:
כל עוד התיכנון לא מורכב מידי אונשייפ נותנת מענה מהיר וגמיש יותר שניתן לתפעל מכל מחשב.
מאחר ופיוזן היא חינמית לשימוש פרטי זה ממש קוסם לי ובייחוד התוכנת CAM המובנית בה שלONSHAPE אין. אבל היא מאוד שונה מONSHAPE ואני לא ממש הצלחתי להחבר אליה. אולי אני צריך לנסות שוב.
PTC כבר שנה עם אונשייפ וכרגע לא מתוכנן שינוי במודל המסחרי (לפחות זה מה שמספרים לי )
ככל שיהיו יותר משתמשים ככה יהיה להם יותר קל להמשיך לשמור על המחיר וכאן זה התפקיד שלי (לגייס משתמשים) וגם האינטרס שלכם.
בחיי מוצר יש כמובן גם את השלב שזה מתהפך, כאשר יש מספיק משתמשים והחברה מרגישה בטוחה מספיק לשנות את התנאים. אנחנו עוד רחוקים מזה. זה בדרך כלל קורה אחרי 10 - 15 שנים.
האם לאונשייפ יש מודול CAM סביר? אפשרי גם בתשלום, כל עוד לא מדובר על מאות או אלפי דולרים. אני לא ראיתי בחנות משהו שמשך לי את העין אבל הרבה זמן לא בדקתי.
האם לאונשייפ יש מודול CAM סביר? אפשרי גם בתשלום, כל עוד לא מדובר על מאות או אלפי דולרים. אני לא ראיתי בחנות משהו שמשך לי את העין אבל הרבה זמן לא בדקתי.
עדין לא. אמור לצאת ממש בקרוב.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.