צפייה בגרסה מלאה : מכשיר קשר יד 2
שלום חברים קניתי היום זוג מכשירי מוטורולה p165 ב1700 שקל אמר שמצב חדש אחרי שהטענתי 100 אחוז שעתיים וחצי שימוש (עובד מצויין!) ירד פס אחד בסוללה אשמח אם מישהו יודע אם זה תקין כי יחסית לבאופונג זה כלום זמן וזלילת סוללה..וגם צרוב בזה רק 2 תדרים איך מוסיפים עוד תדרים ? וגם האם היה שווה המחיר?
1700 שח זה לא מעט כסף עבור 2 מכשירי קשר ידניים.
לא מכיר את המכשיר הספציפי, אבל כנראה הייתי נוהג אחרת (אם יש צורך במכשירים ניידים קטנים - הייתי הולך אחר העדר ורוכש בכ-100 שח מכשיר באופנג ואח"כ עוד אחד...).
לא יודע להתייחס לשאר השאלות ששאלת.
כנראה הייתי נוהג אחרת (אם יש צורך במכשירים ניידים קטנים - הייתי הולך אחר העדר ורוכש בכ-100 שח מכשיר באופנג ואח"כ עוד אחד...).
.
לפחות אצלי, המכשירים נתקעו ולא הגיעו ליעד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לפחות אצלי, המכשירים נתקעו ולא הגיעו ליעד.Sent from my iPhone using Tapatalkגם אצלי. אפילו נקראתי למכס לחתום על החזרת המכשירים לשולח.
נראה תואם לבאופנג בתכונות .. קצת יקר לדעתי .. יש באופנגים חדשים בארץ סביב 300 שח ..
גם אצלי. אפילו נקראתי למכס לחתום על החזרת המכשירים לשולח.
איזה דגם בדיוק נתקע?
בחזרה לשאלת הפתיחה, הגדר "שימוש"?
מבלי לציין במדוייק -
1- מתוך השעתיים וחצי שימוש, כמה שידרת (הכי חשוב).
2- באיזה עוצמה הקשבת
3- איזה אחוז מהזמן בכלל התנהלה שיחה, ואיזה אחוז היה שקט.
אי אפשר באמת להתייחס לשאלה.
אני מניח שיעילות השידור של מוטורולה, לא גרועה משל אחרים, אז, אני אתן לך שתי נקודות שהייתי בודק-
1- מה הגודל והסוג המוצהרים של הסוללות (ומה אופי השימוש, כמה מקשקשים אצלך (בטיול?)?)
2- תשאיר את המכשיר בהאזנה בלבד (אין דיבורים) כמה זמן עד שהסוללה נגמרת.
זיו איך אתה קובע עצמת האזנה ?
הכוונה לווליום ? או משהו אחר ?
במכשירי הקשר יש עוצמות שידור במוטורולות הניידים זה H גבוה 5w ו Lנמוך 4w בבאופונג יש סוגים של נמוך 2 וואט וגבוה 5 וואט או בgpt יש גם 2 4 8 וואט בקבועים זה משתנה גם כן אפשר לבחור שידור על 15 w 25 w וכו בעיקר זה משפיע על אורך משמעותי בסוללה בניידים (אופצייה שאין בסדרת הt המשדר ללא רשיון של מוטורולה) ומכשיר שרק קולט ופחות משדר יחזיק הסוללה פי 3 אפילו ממכשיר שמשדר ללא הפסקה
בחזרה לשאלת הפתיחה, הגדר "שימוש"?
מבלי לציין במדוייק -
1- מתוך השעתיים וחצי שימוש, כמה שידרת (הכי חשוב).
2- באיזה עוצמה הקשבת
3- איזה אחוז מהזמן בכלל התנהלה שיחה, ואיזה אחוז היה שקט.
אי אפשר באמת להתייחס לשאלה.
אני מניח שיעילות השידור של מוטורולה, לא גרועה משל אחרים, אז, אני אתן לך שתי נקודות שהייתי בודק-
1- מה הגודל והסוג המוצהרים של הסוללות (ומה אופי השימוש, כמה מקשקשים אצלך (בטיול?)?)
2- תשאיר את המכשיר בהאזנה בלבד (אין דיבורים) כמה זמן עד שהסוללה נגמרת. הp165 בגודל מקביל של יריבו הסיני באופונג, ממוצע עם סוללת ליתיום 1500
בהאזנה בלבד בדקתי מחזיק 7 שעות= פחות מהמכשיר השני כנראה מי שמכר לי עבד עלי בקטע של כמו חדש בכל מקרה אני מבין שהסוללה אמורה להחזיק 12 שעות לפחות בהאזנה
אגב לכל מי שסקרן כמוני ערכתי בדיקה של מוטורולהp165 ובאופונג הbf A58 uv5rאין הצדק למחירי המוטורולה הם ממש שווים בביצועים והעמידות
כן הכוונה לווליום.
למכשיר הזה יש עוצמה של קול של 500MW, זה צרכן שמשפיע על הצריכה.
יש אפשרות לשני סוגי סוללות וזמן העבודה שונה
9 hours (NiMH), 11 hours (Li Ion)
בהנחה (לפי מוטורולה) ש 90% לא עושה כלום
5% משדר
5% קולט ומשמיע.
האמת לא ניסיתי בעצמי .. ואני אנסה אחרי סוף השבוע כמה זמן מחזיק הבאופנג בהמתנה ללא שידור.
לפי מיטה ידעתי מ .. "החיים עצמם" .. מעל 12 שעות בפרוש, אבל כן עם קצת שידורים והאזנות.
במכשירי הקשר יש עוצמות שידור במוטורולות הניידים זה H גבוה 5w ו Lנמוך 4w בבאופונג יש סוגים של נמוך 2 וואט וגבוה 5 וואט או בgpt יש גם 2 4 8 וואט בקבועים זה משתנה גם כן אפשר לבחור שידור על 15 w 25 w וכו בעיקר זה משפיע על אורך משמעותי בסוללה בניידים (אופצייה שאין בסדרת הt המשדר ללא רשיון של מוטורולה) ומכשיר שרק קולט ופחות משדר יחזיק הסוללה פי 3 אפילו ממכשיר שמשדר ללא הפסקה
עוצמת שידור זה ברור וידוע.
לכם השאלה הייתה לגבי עצמת האזנה ...
הבאופנג שלי דווקא הגיע בלי בעיה... עלה 94 שח.
מכשיר איכותי בנוי טוב ווליום חזק, עדיין לא בדקתי זמן סוללה כי אני לא משתמש בו הרבה אבל אמור להחזיק הרבה.
הזמנתי גם כבל תיכנות וסוללה קבוע לרכב בעוד כמה גרושים.
דרך התוכנה chirp צרבתי לו תדרים אמריקאים ואירופים בלי בעיה.
סך הכל מרוצה ממנו.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.