צפייה בגרסה מלאה : ממיר מתח סיני - שווה משהו?
הצורך- הפעלת מכונת אספרסו (1200WAT) ונאמר שצריך סינוס טהור
מצאתי באיביי את זה:
https://www.ebay.com/itm/152854233023
או את זה:
https://www.ebay.com/itm/372158328740
יש עוד הרבה- השאלה אם יתאימו לצרכיי, שווים את ההשקעה?
בארץ ממירים כאלו 1,500 ש"ח עד 2,000 ש"ח!!??
לא יודע לייעץ לך מבחינה חשמלית, אבל ברכישה שכזו באיביי הייתי מחפש מוכר עם ציון 99% (או לפחות מעיין בביקורות השליליות שקיבלו המוכרים בשנה האחרונה...) - קל מאד "לרמות" בנתונים הטכניים של המוצר וחבל להמתין הרבה שבועות עד לקבלת המוצר ובדיקתו כדי לגלות שזה לא בדיוק עומד במפרט שסיפרו לך (ובוודאי לא להמתין לאכזה לאחר ההפעלה הראשונה או השלישית בשטח...)
המוצר בקישור השני הוא ממיר סינוס טהור בעוצמה שתתאים לשימוש שלך.
גם המוכר מדורג גבוה אז כנראה שגם אמין.
ניתן להשתמש באל פסק, הייתרון זה כמעט בחינם.
הצורך- הפעלת מכונת אספרסו (1200WAT) ונאמר שצריך סינוס טהור
בארץ ממירים כאלו 1,500 ש"ח עד 2,000 ש"ח!!??
בארץ ? אפילו יותר. אני קניתי את זה שעובד מצויין עם מכונה של נספרסו. http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=7790
ניתן להשתמש באל פסק, הייתרון זה כמעט בחינם.
במקרה יש לי אלפסק ישן שאני בדיוק מתאפק לא לזרוק. ת
איך עושים את זה ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
במקרה יש לי אלפסק ישן שאני בדיוק מתאפק לא לזרוק. ת
איך עושים את זה ?
אתה ????
זורקים את הסוללה הפנימית , ובמקומה מוציאים חוט שמתחבר למצבר של הרכב (קבוע או איזה מחבר שבא לך).
מדליקים את ה UPS, ושותים קפה :-)
נ.ב. לפעמים ל UPS יש איזה זמזם\ צרצר שמתריע שהוא עובד על סוללה ולא 220V, צריך למצוא ולנתק.
boaz avrahami
18-05-18, 02:29
אפשר לזרוק את כל החלק שבין ה 220 ל 13 וולט...
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
אתה ????
זורקים את הסוללה הפנימית , ובמקומה מוציאים חוט שמתחבר למצבר של הרכב (קבוע או איזה מחבר שבא לך).
מדליקים את ה UPS, ושותים קפה :-)
נ.ב. לפעמים ל UPS יש איזה זמזם\ צרצר שמתריע שהוא עובד על סוללה ולא 220V, צריך למצוא ולנתק.
גם אני ... כן ...
יש שם 220 איפה שהו. לא רוצה להתחשמל ..
אני אבדוק.
גם אני ... כן ...
יש שם 220 איפה שהו. לא רוצה להתחשמל ..
אני אבדוק.
ברור שיש 220V, זה בהגדרה מוציא 220V :-)
וכן אתה צודק לגבי הדאגה של ה 220. אחת הסיבות לקנות מקרר רכב, ולא להפעיל איזה מקרר משרדי על עם כזה ממיר, זה ה 220V.
למרות שאני לא מכיר שום מקרה של התחשמלות בשטח, הרעיון של 220V בטיולים לא עושה לי טוב.
מהרגע שיש לד (ולא צריך EL, PL....ושאר נאונים), אין סיבה ל 220V.
ואם נחזור לאספרסו -
גם יש מכונות שמיועדות לשטח, וגם, זה נראה לי פרוייקט מגניב להסב מכונת 220 ל 12V.
מכיוון שהממיר מתח שהיה לי ושימוש לדיוידי הנייד של הילדים ומנורות פי אל בחניון. נגמר עם הסקודה. ומכיוון שבקדנציה הזאת עם הדאסטר יש לי לדים לחניון לילה והילדים שקועים בסלולרי והם לא זוכרים מה זה דיוידי. אזאני לא באמת צריך ממיר מתח ולכן גם לא קניתי.
אבל עכשיו כשהעלתם את הנקודה. ובאמת שיש לי מכשיר כזה שהאשה רוצה לזרוק ואני מחפש נואשות מה לעשות איתו ....
אולי זה הפתרון. יכול להיות שימושי להפעלת משחזת הזוית החדשה שלי בשטח. ;)
boaz avrahami
18-05-18, 12:03
החל מאיזה הספק ( אם בכלל) אפשר להתחשמל ממכשיר כזה?
בשביל למות, מספיק פחות מ 100MA דרך הגוף (אם אני זוכר נכון), בשביל משחזת צריך 2-3A (לפחות).
boaz avrahami
18-05-18, 13:00
בשביל למות, מספיק פחות מ 100MA דרך הגוף (אם אני זוכר נכון), בשביל משחזת צריך 2-3A (לפחות).
אין איזה עניין שאם זה יקצר מול הגוף כשזה מחובר למצבר הממיר יפול?
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
יש ups שלא מאפשרים מעבר זרם מה 12 ל 220.....
לא זוכר מה היה המעגל המדוייק
אבל היה לי ups מדליק של מחשב תעשייתי שהיה בגודל של כונן cd ולא יכולתח להשתמש בו
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אני משתמש/השתמשתי בממיר סיני 1500W-3000W עם מכונת אספרסו (הדרך היחידה שאישתי הסכימה לבוא לטיולים בהתחלה..), היה מצוין עם פיוז 100A.
אחרי 4 שנים התחילו הצרות - הפיוז הרגיל שהיה לי נקרע ע"י חכמולוג שהחליט לשחק איתו ולבדוק אם הוא נקרע בקלות..החלפתי בפיוז חצי אוטומטי 100A, גם המכונה בינתיים שבקה והוחלפה במכונה חדשה (שעל המדבקה שבתחתיתה מצוין 950W בלבד..) - מאז אין לי אפשרות להפעיל את המכונה באוטו.
לא מצליח להבין אם זה הפיוז שאולי רגיש מדי, או שהממיר עצמו נדפק, או אולי המכונה בכלל לוקחת לעצמה יותר מ 1200W.
שקלתי לקנות בארץ ממיר מתח חדש, 2000W, סדר גודל 1000 שקל אחרי הנחה.. ואולי להחליף את הפיוז לאחר יותר גדול (נאמר 140A) או אחר פחות רגיש, אבל עוד לא יצא לבצע..
צריך גם לזכור שמכונת קפה מעבידה את המצבר קשה, אצלי יש שניים אז אני פחות בלחץ מזה וכשהעסק עבד אף פעם לא היתה לי בעיה להכין כמה כוסות קפה ברצף בלי להניע ובלי שהמצבר ייחלש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.