PDA

צפייה בגרסה מלאה : קומנדר 1000 2012 או rzr 800 שנת 2013

nilo
25-05-18, 10:58
היי
אני בדילמה לעניין הכלים שבנושא. מה יתרונות וחסרונות של הכלים? (קראתי מבחני השוואה) הדגש על יתרונות וחסרונות של כלים יד 2.
עלויות אחזקה טיפולים וביטוח?
תודה על העזרה

oferc
29-05-18, 20:29
היי
אני בדילמה לעניין הכלים שבנושא. מה יתרונות וחסרונות של הכלים? (קראתי מבחני השוואה) הדגש על יתרונות וחסרונות של כלים יד 2.
עלויות אחזקה טיפולים וביטוח?
תודה על העזרה

לדעתי רייזר , הקומנדר נכשל בארץ ומאד לא פופולרי, הייתי שוקל אותו רק אם הייתי מוצא אחד במצב חדש ובזול מאד מאד.

מוטי ג.
29-05-18, 22:04
ממה שאני הבנתי (לא חקרתי לעומק רק קראתי ברושורים)
הקומנדר הוא החלאה של ריינג'ר ו Rzr.
יעני סוג של כלי עבודה זריז (תנוחת ישיבה גבוהה נראה לי) וחצי ספורטיבי לעומת ה Rzr שמגיע עם כל הפאסון של תחרותיות וכסאח.

אם הייתי מחליף את הריינג'ר, הקומנדר לי בהחלט מתאים יותר, אבל 4 מושבים אם יש כזה.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk

oferc
04-06-18, 23:39
ממה שאני הבנתי (לא חקרתי לעומק רק קראתי ברושורים)
הקומנדר הוא החלאה של ריינג'ר ו Rzr.
יעני סוג של כלי עבודה זריז (תנוחת ישיבה גבוהה נראה לי) וחצי ספורטיבי לעומת ה Rzr שמגיע עם כל הפאסון של תחרותיות וכסאח.

אם הייתי מחליף את הריינג'ר, הקומנדר לי בהחלט מתאים יותר, אבל 4 מושבים אם יש כזה.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk

משהו כזה , רק אל תשכח שהרייזר 800 תוכנן ב2007 והוא די פאסה , והקומנדר היה התשובה לפולריס כמה שנים אחרי זה(אם אני לא טועה ב2012) אבל זה לא הצליח לקאן-אם עם הקומנדר והם פיתחו את המאבריק ואחרי זה את המאבריק X3 טורבו שהוא מדהים והשאיר את פולריס רחוק מאחור נכון ל2018.

לפולריס יש גם מתחרה בקטגוריה של הקומנדר , הוא נקרא גנרל.. , כלי די נחמד, לא חושב שיש 4 מקומות בארץ לשניהם, אבל אם חשקה נפשך ב4 מקומות יש הרבה רייזרים ומאבריקים ביד 2.

בהצלחה

-->