PDA

צפייה בגרסה מלאה : זה מה שגילינו עם "עין טובה"

דידין
29-07-18, 19:46
כשאני בשטח אחרי התמצאות ראשונית ,לרוב אני מנווט לפי הראיה וסקירת השטח , בניגוד לכמה מחבריי שצמודים ל "שביל-נט" כמו שיהודי טוב צמוד לספר תהילים.
אני מביא 2 תמונות של אתר "שגיליתי" השבת רק בזכות אותה אי הצמדות לטאבלט. הייתי בטוח שזה מופיע בעמוד ענן (אבל לא,אז עכשיו כן !)כי זאת דרך רחבה ואני בטוח שהרבה מהג'יפאים עברו בה בנסיעה מהכא להתם .
רמז למיקום -- הטיולון היה קשור לאיכות הסביבה שעכשיו בחדשות.
מקווה שיש כאן כמה שעברו וראו .

120572

120573

דידין
08-08-18, 17:19
ראשית התנצלות (למרות שיש כאלה שחושבים שאסור להתנצל !)
אני לא מאלה שמשאירים חידות ללא פיתרון ובדר"כ אני מביא את זהוי המקומות/פתרון חידה כמה ימים אחרי הפרסום, ע"מ לאפשר למטיילים אחרים להגיע ולהתרשם- אני לא עושה רושם !
הפעם בגלל "לגיהנום וחזרה" * ששהיתי בו ב10 ימים אחרונים , קרי אירופה הנשרפת, לא היה סיפק בידי לתת את התשובה בזמן האופייני ועל כך אני מתנצל .
* המבוגרים שכאן בטח זוכרים את הסרט אודות הגיבור האמריקאי אדי מרפי במלחמה נגד היפנים (סרט מלפני כ 60 שנה בכיכובו של החייל הנ"ל)

לגופו של עניין- ,ערכנו טיול לאורך מצוק הכורכר בין נחשולים ל"הבונים" וכאמור העיניים הבולשות שלי "גילו "בור קבורה זה.
בכלל כדאי לעלות לרכס הכורכר (ברגל - יש כמה שבילים ,רגליים") ולהשקיף על אחת ממעט שמורות הטבע שנשארו לנו לאורך חוף הים.
לפי "עמוד ענן" כדאי מאוד לבקר באזור דווקא בחורף אם כבר יש פריחת חצבים לפי מה שראיתי.

שימרו על הניקיון ואל תפרו את חוקי השמורה

120657

נ.ב הנקודה האדומה על המפה ---שלי

tallevi
08-08-18, 18:11
רק כשאתה מאבד את הדרך- אתה מוצא את מה שחיפשת...

יפה מאוד, תודה על השיתוף.

טל.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

דידין
08-08-18, 18:13
רק כשאתה מאבד את הדרך- אתה מוצא את מה שחיפשת...

יפה מאוד, תודה על השיתוף.

טל.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

אני תמיד טוען שההתברברויות מביאות אותנו למקומות הכי יפים/מעניינים

-->