צפייה בגרסה מלאה : התבלטות בנוגע לקניית גרנד ויטרה
elad.brown
16-08-18, 09:43
שלום לכולם,
אני שוקל לקנות סוזוקי גרנד ויטרה באיזור שנת 2009.
רציתי לשאול את המנוסים ברכב,
איך הוא בשטח,
איך בכביש,
ואיך מבחינת אמינות של הרכב..
תודה!
הגבהות , מיגונים ויש לך אחלה ג'יפ משפחתי !
לא בשביל לשבור "בולדרים" אבל עבירות מדהימה ומתנהג יפה בשטח
בהצלחה
אני כבר עם הויטארה השנייה שלי, ומאד מרוצה. מבחימת עבירות כדאי מאד לשים קפיצים מוגבהים אם אתה מתכנן לעשות טיולי שטח אמיתיים ולא רק שבילי קקל, ואז הוא הופך לחיית שטח נהדרת שמתקרבת לפגרו ולנד קרוזר. הנעילת דיפרנציאל היא אלקטרונית אבל צולחת בקלות מצבי הצלבה.
מבחינת אמינות - לא היתה לי אף תקלה, גם אחרי 6 שנים.
בכביש הוא נהדר גם כן, אם כי מיושן מאד מבחינת גיר. צריכת דלק ממוצעת ליטר ל-8 ק"מ שזה בזבזני יחסית לרכב פרטי מודרני.
תנוחת ישיבה טובה ונוחה גם לאנשים גדולים, ולא מעייפת גם בנסיעה ארוכה.
בקיצור, רכב ללא תחרות בסיגמנט המחיר שלו.
אני כבר עם הויטארה השנייה שלי, ומאד מרוצה. מבחימת עבירות כדאי מאד לשים קפיצים מוגבהים אם אתה מתכנן לעשות טיולי שטח אמיתיים ולא רק שבילי קקל, ואז הוא הופך לחיית שטח נהדרת שמתקרבת לפגרו ולנד קרוזר. הנעילת דיפרנציאל היא אלקטרונית אבל צולחת בקלות מצבי הצלבה.
מבחינת אמינות - לא היתה לי אף תקלה, גם אחרי 6 שנים.
בכביש הוא נהדר גם כן, אם כי מיושן מאד מבחינת גיר. צריכת דלק ממוצעת ליטר ל-8 ק"מ שזה בזבזני יחסית לרכב פרטי מודרני.
תנוחת ישיבה טובה ונוחה גם לאנשים גדולים, ולא מעייפת גם בנסיעה ארוכה.
בקיצור, רכב ללא תחרות בסיגמנט המחיר שלו.אתה מדבר על ויטרה או גרנד ויטרה 2009 כמו שפותח השרשור שואל?
האם באמת גרנד ויטרה 2009 שקולה בשטח לנד קרוזר?
נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
אלעד, תגדיר איזה סוג שטח אתה מתכוון לעבור איתה בבקשה.
לא הייתי משווה את העבירות שלה לרכבים הגדולים, עברתי איתה כמה וכמה טיולים חלקם ארוכים ובעומק המדבר.
ניתן לעבור איתה במצב משופר לא מעט, אבל זה דורש הרבה כיוונים ועבודות מע"צ
ולא, לצערי לא ניתן להשוות אפילו את הכי משופרת לפראדו הכי פחות משופר.
זו לא אותה הליגה.
קח בחשבון שגם עם מיגון מנוע, אם התיישבת במהירות 0 על סלע, יש סיכוי לא רע שפרקת את שני הממירים הקאטליטיים (5000 - 6000 ש"ח בחברה)....
אבל עזוב, תגדיר קודם רמת עבירות בבקשה..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.