התחברות

צפייה בגרסה מלאה : כמה שאלות, ג'ימיני 2015

edish
21-08-18, 11:05
שלום לכולם, הגימיני משמש כרכב שני עם בערך 500 ק"מ לחודש, וטיולים בסופ"ש, יש כמה שאלות שרציתי לשאול בעלים ותיקים
1. יש עליות תלולות בכביש שאני לא מצליח לעבור 50 קמש, זה נורמלי? עליות רגילות 70-80 בלחץ
2. בג'עגועים בשטח יש רעש מאזור הדלת האחורית, סוג של חופש, מישהו הצליח לסדר משהו?
3. אני מעוניין להתקין מולטימדיה עם אפשרות להתקנת תוכנות ניווט שטח, מישהו מנסיון?
תודה

שגיא S
21-08-18, 11:14
1. יש עליות קיצוניות שאתה לא תעבור את ה-50. לג'ימני יש מנוע קטן, גיר אוטומט, והוא לא מצטיין ביעילות אנרגטית - אז כן. יהיה לו קשה בעליות.
אבל לפחות הוא זול באחזקה. שזה בעצם למה קונים אותו.

2. יש בדלת האחורית סוג של ספייסר כזה שאמור למנוע את הנדנודים מהגלגל ספייר. תנסה לשחק איתו קצת.
תנסה לנענע את החלק של הרכב בזמן עמידה ותראה מאיפה בא הרעש.

3. לצערי לא יכול לעזור לך פה :/

Tzvika-Pick
21-08-18, 11:31
שלום לכולם, הגימיני משמש כרכב שני עם בערך 500 ק"מ לחודש, וטיולים בסופ"ש, יש כמה שאלות שרציתי לשאול בעלים ותיקים
1. יש עליות תלולות בכביש שאני לא מצליח לעבור 50 קמש, זה נורמלי? עליות רגילות 70-80 בלחץ
2. בג'עגועים בשטח יש רעש מאזור הדלת האחורית, סוג של חופש, מישהו הצליח לסדר משהו?
3. אני מעוניין להתקין מולטימדיה עם אפשרות להתקנת תוכנות ניווט שטח, מישהו מנסיון?
תודה
1. יכול להיות, כן. עם הזמן אתה תלמד איך לנהוג נכון בג'ימני ותצליח לסחוט עוד כמה קמ"שים בעליות. לפעמים צריך להאט לפני עליה, ללחוץ על כפתור כ-o/d off בידית ההילוכים ולשמור את המנוע באזור ה-3000-3500 סל"ד ואם זה מצליח אתה תעלה במהירות של 70-80-85 קמ"ש.

2. אצלי הייתי כזאת בעיה ובסוף גיליתי שזה בכלל הג'ק שיושב בתחתית תא המטען.

3. כל מולטימדיה שמריצה אנדרואיד פתוח, ואז פשוט תתקין את תוכנת הניווט האהובה עליך (עמוד ענן, off road וכו'). עדיף מולטימדיה עם כרטיס SIM כדי שתקבל גם עדכונים ב-live כשיש קליטה.

edish
22-08-18, 07:30
תודה חברים

ronbs
26-08-18, 09:03
מאיזה שנה ית הכפתור -o/d off בידית ההילוכים?

Oren Kipnis
26-08-18, 09:37
כמו שכתבו קודמי לגבי כח המנוע, זהו עקב אכילס של הג'ימני. תפעול נכון יכול לסחוט מהירות מעט גבוהה יותר. כאשר שני הג'ימני 2016 במשפחתי יסיימו את האחריות, אמצא איך לשדרג מעט כדי לקבל עוד קצת מומנט.

לגבי הרעשים מאחור, יכול להיות פריט זווד, כוון הדלת או המעצורים שלה במשקוף או בסיס הגלגל החליפי.

לגבי מערכת מולטימדיה, יש לי מערכת בלאופונקט שירדה מאחד הג'ימנים (התקנה של היבואן בארץ) ובהחלט ניתן להוסיף/לשנות אפליקציות. צור בבקשה קשר בפרטי.

אורן

edish
26-08-18, 10:00
מאיזה שנה ית הכפתור -o/d off בידית ההילוכים?w

ב2015 אין

- - - Updated - - -

כמו שכתבו קודמי לגבי כח המנוע, זהו עקב אכילס של הג'ימני. תפעול נכון יכול לסחוט מהירות מעט גבוהה יותר. כאשר שני הג'ימני 2016 במשפחתי יסיימו את האחריות, אמצא איך לשדרג מעט כדי לקבל עוד קצת מומנט.

לגבי הרעשים מאחור, יכול להיות פריט זווד, כוון הדלת או המעצורים שלה במשקוף או בסיס הגלגל החליפי.

לגבי מערכת מולטימדיה, יש לי מערכת בלאופונקט שירדה מאחד הג'ימנים (התקנה של היבואן בארץ) ובהחלט ניתן להוסיף/לשנות אפליקציות. צור בבקשה קשר בפרטי.

אורן

יש צ׳יפ מוכח ולא מזיק לגימני?

GodsFather
26-08-18, 14:30
הפחתה בטרנספר תעשה פלאים, עד כמה שזה נשמע מוזר.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ishc
26-08-18, 15:02
w

ב2015 אין

- - - Updated - - -

יש צ׳יפ מוכח ולא מזיק לגימני?אז תוריד את בידית למצב D3 זה אותו דבר

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

ishc
26-08-18, 15:02
הפחתה בטרנספר תעשה פלאים, עד כמה שזה נשמע מוזר.

Sent from my SM-G900F using Tapatalkאבל תעלה בשיוט איטי יותר

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

שגיא S
26-08-18, 17:23
יש הסבה קלה ל-1500 של סוויפט. אותן תושבות...אותן סעפות. לא צריך לשנות כלום.
יש שינוי תוכנה שכמה חבר'ה עשו ואמרו ששיפר את תגובת המנוע - אני אישית לא התנסיתי וגם לא הייתי מנסה.

edish
27-08-18, 09:25
למזלנו איננו נזקקים לנסיעות ארוכות בכביש איתו אלא אם זה בדרך לשטח, בחודשים הקצרים שהוא איתנו למדנו לאהוב אותו ולהכיל את מגרעותיו
לאחר שנים שהתנתקנו מטיולי השטח הג'ימיני מהווה אמצעי מצויין לחזרה לתחום, היכולות שלו בשטח כבר הפסיקו להפתיע אותנו ואין ספק שלקריטריונים שלנו הוא הבחירה הטובה ביותר מכל שאר האלטרנטיבות.
אין זה אומר כמובן שאיני שומר לעצמי את הזכות לפלוט איזו קללה תוך עליה תלולה בכביש:)

-->