התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מערכת מיזוג אוויר דיסקו 1 96

MOTIKRA
24-08-18, 19:05
מבקש עזרת מומחים שמכירים את כל מכלול מערכת מיזוג האוויר בדיקברי 1 96 דיזל.
כל המערכת עברה בדיקה יסודית ונאטמו כל המקומות בפאן וגם בתריסים ובכל זאת לא יוצא אויר מהתריסים בלחץ. מיותר לציין שבורר המצבים עובד מצוין ובכל זאת לא יוצא אויר חופשי מהתריסים.
שאלתי: 1.לא הצלחתי למצוא פילטר אויר, לכן מבקש ממי שיודע האם יש והיכן ממוקם הפילטר.
2. האם מישהוא יודע מאיפוא מוזן האוויר למאוורר , כשהורדתי את המאוורר ראיתי שהוא מקבל אוויר מהחלק העליון שצמוד לדש ממש ליד השימשה או משהו כזה...... מאיפוא הוא מקבל אויר.

ההשערה שלי היא שמאחר שהמאוורר לא מוזן עם מספיק אוויר הוא לגם לא יכול להוציא מספיק אוויר.
מודה מראש לעונים המקצוענים.

Raccoon
24-08-18, 19:29
לגבי אויר מבחוץ, מתחת לשמשה הקדמית יש כמו רשת כזאת, במקור היה עליה גם ספוג/פילטר אבל בדרך כלל הוא מתפורר לו לאורך השנים.
לגבי אויר מבפנים נכנס לדעתי ממאחורי תא הכפפות. אם אתה מוציא את תא הכפפות אתה יכול לראות את הפתח.
אני מנחש שזאת לא הבעיה שלך אלא משהו סתום בהמשך הדרך (היחידה של המזגן?).

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ענבר
24-08-18, 20:08
אין פילטר אויר השנתון הזה בודאות.

Raccoon
24-08-18, 21:20
מספר החלק הוא stc738. למרות שנראה לי שהבעיה איתם היא שהם נעלמים, לא סותמים...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ענבר
24-08-18, 22:07
אכן מבחוץ יש או היה ספוג, בפנים אין פילטר.

ד ו ר ו ן
25-08-18, 09:47
בדקת שהצלעות של הרדיאטור הפנימי לא סתומות מג׳יפה שהצטברה לאורך השנים שעברו?

Gershon
25-08-18, 14:40
מבקש עזרת מומחים שמכירים את כל מכלול מערכת מיזוג האוויר בדיקברי 1 96 דיזל.
כל המערכת עברה בדיקה יסודית ונאטמו כל המקומות בפאן וגם בתריסים ובכל זאת לא יוצא אויר מהתריסים בלחץ. מיותר לציין שבורר המצבים עובד מצוין ובכל זאת לא יוצא אויר חופשי מהתריסים.
שאלתי: 1.לא הצלחתי למצוא פילטר אויר, לכן מבקש ממי שיודע האם יש והיכן ממוקם הפילטר.
2. האם מישהוא יודע מאיפוא מוזן האוויר למאוורר , כשהורדתי את המאוורר ראיתי שהוא מקבל אוויר מהחלק העליון שצמוד לדש ממש ליד השימשה או משהו כזה...... מאיפוא הוא מקבל אויר.

ההשערה שלי היא שמאחר שהמאוורר לא מוזן עם מספיק אוויר הוא לגם לא יכול להוציא מספיק אוויר.
מודה מראש לעונים המקצוענים.

אשמח לעזור
תתקשר
054-7367258
גרשון

MOTIKRA
26-08-18, 06:09
מודה לקהילת דיסקברי על התשובות.
אני מניח שדורון קלע לבעיה ועכשיו שאלה חדשה : איך אני מגיע לרשת כדי לשטוף אותה מכל ה "ג'יפה" שכנראה הצטברה בה. מתקיני מזגנים לא מוכנים לקבל את הרכב ולפרק , פוחדים ובצדק שכל העסק יתפורר.
אם אני מוריד את המפוח ומרחיק אותו מעט האם ניתן להכניס דרך הפתח צינור ולבצע שטיפה ולקוות שכל הג'יפה תצא מצינורות הניקוז?
שוב תודה מראש לעונים

-->