התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מנוע כבה בזמן נסיעה

Reuvens
02-09-18, 02:55
שלום לכולם
בבעלותי שברולט טרוורס כשבוע , היום תידלקתי פעם ראשונה מאז שקניתי אותו , לאחר כמה מאות מטרים הרכב השתנק בזמן נסיעה, נדלקה מנורת נסיעה בכביש רטוב ומנורת המנוע החלה להבהב והרכב כבה בזמן הנסיעה ,במזל לא קרה כלום ועצרתי בצד.
לאחר מכן הרכב פשוט לא מגיב לא נדלק שום צליל רק מנורת המנוע מהבהבת
לציין שתדלקתי דלק 95 כמו שצריך והרכב עבר בדיקה לפני הקניה והכול היה בסדר.
מישהו נתקל בבעיה כזו ומה זה יכול להיות , האם הדלק לא בסדר? או בעיה אחרת?
תודה לעונים.

איל מ
02-09-18, 07:29
דלק מהול נשמע כמו כיוון טוב.

asafk
02-09-18, 15:53
מצבר רופף גם כיוון לבדיקה.

אסף.

Reuvens
03-09-18, 03:33
כרגע הרכב במוסך מחשב שבודק לא מתחבר למחשב של הרכב (מנוע) ופתאום גם מראה שאין דלק ואין מתח במצבר , מחשב מנוע פורק ונשלח למעבדה לבדיקה ו/או תיקון אני כבר לא בטוח שזה דלק אי שאולי קשור? גם המוסכניק טען שיש ממנו ריח של שרוף , מה אתם אומרים ?

tallevi
03-09-18, 17:20
לפי הסימפטומים שאתה מתאר, יותר מהגיוני.

טל.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

נדב ש.
03-09-18, 20:48
אם באמת התגלתה בעיה במחשב כדאי לבדוק טוב את כל החשמל מסביב לפני שאתה מרכיב מחשב בחזרה, במיוחד התקנות חיצוניות של כל מיני אביזרים.

Reuvens
09-09-18, 21:54
תודה על התשובות , כרגע הוחלף מחשב ניהול מנוע חדש בהרבה כסף והרכב מניע , המוסכניק טוען שהמחשב נשרף כולו ולא ניתן לתקנו אך לא יודע מה גרם לזה,
כרגע טוען המוסך שיש בעיה חדשה - הגיר לא תקין .
אני שואל איך זה יכול להיות , אני לא מאמין להם ולקחתי היום את הרכב לבית כשהוא כול הנסיעה ״זורק״ לניוטרל אבל נמצא ב D וברמזור לוקח זמן עד הגיר מגיב ( יש טורים גבוהים). מישהו מכיר את התופעה הזו? האם חיבלו לי בגיר ? או באיזה חיישן ? או שזה צירוף מקרים של חוסר מזל ?
והאם כשהיה הכול תקין פתאום זה מתקלקל ככה ?
נראה תמוה ,בכול אופן לקחתי את הרכב לבית בנסיעה מקרטעת ולאחר החג אלך למוסך אחר .
תודה לעונים.

erezgur
09-09-18, 22:00
שלום לכולם
בבעלותי שברולט טרוורס כשבוע .
כל רצף התקלות הזה ברכב שרכשת לפני שבוע - האם מחיר הרכב היה נמוך משמעותית מהמחירון?

האם המוכר לא נראה כמו מישהו שרוצה למכור רכב שהוא יודע שיש לו לא מעט בעיות?

לפחות על פניו הייתי חושד.

...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות

נדב42
09-09-18, 22:06
אם הבעייה בגיר התחילה אחרי החלפת המחשב, אולי הרכיבו מחשב לא מתאים ...

Reuvens
09-09-18, 22:07
זה כול הקטע שהרכב יד 1 קמ נמוך ולאחר בדיקה ובמצב מצויין ונקנה במחירון עם מצבר חדש וצמיגים חדשים ובמצב מצויין פנים חוץ

Reuvens
09-09-18, 22:13
ועם הסטוריית טיפולים בזמן ואפילו לפני וללא הסטוריה בעייתית

boaz avrahami
09-09-18, 22:18
מי בדק את הרכב?
יש אחריות על הממצאים?

חשבת לגשת למוסך בו הרכב היה מטופל אצל הבעלים הקודם?

נמרוד
09-09-18, 22:20
זה כול הקטע שהרכב יד 1 קמ נמוך ולאחר בדיקה ובמצב מצויין ונקנה במחירון עם מצבר חדש וצמיגים חדשים ובמצב מצויין פנים חוץקנית ממגרש או מפרטי?

Reuvens
09-09-18, 22:27
אם הבעייה בגיר התחילה אחרי החלפת המחשב, אולי הרכיבו מחשב לא מתאים ...
אתה חושב קשור?

נדב42
09-09-18, 22:38
אתה חושב קשור?אם זה מחשב שהגיע מרכב עם גיר אחר, ולפעמים סתם משנתון אחר, בוודאי ...

נדב ש.
09-09-18, 22:49
לא מכיר את הדגם הזה אבל כנראה שהמחשב(ecm) משותף למנוע ולגיר(הם "מדברים" ביניהם), מה שאומר שצריך סורק יעודי כדי לכייל אותם אחד לשני(בגדול).
מחיפוש קצר ברשת מעלה שיש לדגם הזה בעיות עם מינוס פה ושם והרבה תקלות חשמל, כדאי לעבור על כל המינוסים ברכב.
יכול להיות שהרכב עבר שטיפה רצינית ועמוקה לפני שנימכר לך ומים חדרו לכל מיני מקומות לא רצויים(חשמל, מחשב) וגרמו לכשל.
בכל מקרה הייתי מכניס את הרכב למוסך עם ניסיון שמכיר את הרכב.

driverhelp
26-09-19, 15:27
מתנצל מראש על ההקפצה של הנושא.
האם נפתרה הבעיה? מה היה הפתרון?
באיזה מוסך פתרו לך את זה?

תודה ושנה טובה

-->