צפייה בגרסה מלאה : פאגרו ארוך?
אהלן חברים
מחפש גיפ שישמש לעבודה וטיולים סופשבוע,
ארוך, חזק, עבירות טובה והתנהגות כביש טובה.
תקציב 35 אלף
הוצע לי פאגרו ארוך 2002 עם 160000 קילומטר.
הדגם 3.2 glx. ממליצים? עד כמה משמעותי סאן רוף בנסיעת שטח? שווה 33000 שח?
יגידו שאני גס מדי אבל קינג 2002 זה כבר מתקרב לטרטורית הנבלות. משמע לבדוק בצציות. עבירות טובה? המושג הזה קצת נמתח עם השנים. בעולם שלי קינג "רגיל" (צמגי שטח, הגבהה 2 אינטש ומיגונים) יכול לעשות מסלולים עד בינוני שזה אחלה למשפחה מטיילת ולא באמת צריך מעבר. לא הבנתי מה הכוונה של "עד כמה משמעותי סאן רוף בנסיעת שטח?" עצם קיומו או זה שהוא דפוק? לזכרוני יש להם מחלת ילדות שם.
רק 160 אלף קמ? למה? זה מאד מחשיד? הייתי מצפה שרכב עם כל כך מעט קמ ימכר בקצת יותר אבל אולי באמת השוק על הפנים.
מה הכוונה ב "ישמש לעבודה"? להגיע לעבודה או כרכב עבודה?
בעיות שזכורות לי בדגם הזה - משאבת סולר, גיר אוטומטי.
יש לנו פורום ייעודי להתייעצות לפני קניה.
היה כדאי לפתוח שם את ההודעה הזו.
יש שם שרשור דביק עם אוסף שאלות, אם תענה עם פירוט לכל השאלות יהיה קל יותר לכוון אותך.
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
160K ק"מ ל-SUV בן 16 עם מנוע דיזל, זה חשוד מאוד.
רכב מתקופת הזוהר של הג'יפים הגדולים בישראל, כשהסולר היה זול וכולם טחנו קילומטראז'ים אסטרונומיים.... 160K בלבד לאוטו כזה, הווה אומר 10K ק"מ בלבד לשנה נשמע לא אמיתי. בקיצור - חשוד. חוץ ממכניקה שמעבר למנוע+גיר+מערכת הנעה, תבדוק בלאי של מושב נהג, ריפוד גלגל הגה, גומיות של דוושות וכו' - כל מה שיעיד על שימוש רב שלא מסתדר עם הק"מ המוצהר הנמוך להחשיד.
לגבי סאנרוף: סנרוף זה כיף ונחמד, בטח בפאג'רו שיש לו סאנרוף ענקי. אבל ברכבי שטח, בגלל כל הטלטולים והויברציות והעבודה בשטח - זה מכלול שנוטה לבלאי מהסוג שמציק - חדירות מים בחורף, חלודות, חופשים ורעשים וקרקושים ואם יש בו בעיה, תיקונו יקר. על אחת כמה וכמה ברכב כמו הקינג שאין לו שילדה נפרדת אלא מרכב אחוד שמתפתל ועובד קשה בשטח ומתי שהוא מתעייף.
בסאן רוף לבדוק את המסגרת המתכת של הזכוכית, נוטה להחליד, להתנפח ומקור לנזילות לתוך הרכב במרווח שבין הזכוכית למסגרת.
לא להתבלבל בין מים שעוברים באופן תקין בין הגומיה החיצונית לפתח בגג, אלו מתנקזים למרזב ולניקוז שבקדמת פתח הגג
להשיג גומיה כזו סגורה מקורית, לא זול גם בחול.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
בסאן רוף לבדוק את המסגרת המתכת של הזכוכית, נוטה להחליד, להתנפח ומקור לנזילות לתוך הרכב במרווח שבין הזכוכית למסגרת.
לא להתבלבל בין מים שעוברים באופן תקין בין הגומיה החיצונית לפתח בגג, אלו מתנקזים למרזב ולניקוז שבקדמת פתח הגג
להשיג גומיה כזו סגורה מקורית, לא זול גם בחול.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
חשוד אבל אפשרי
אני רכשתי לפני 5 שנים פאגרו בן 15 עם 160 אלף ק"מ וספר טיפולים שתיעד הכל מהיום הראשון למשך כ10 שנים. הקמ היה אמיתי לחלוטין
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.