צפייה בגרסה מלאה : "הלכה לי הביצה" בעיה בקורונה פניון בסרן קדמי- עזרה ...
היי חברים שבת שלום וחג שמח, לצערי נראה שמשהו נשחק לי בביצה הקדמית והדבר דורש החלפה (גרנד ויטרה ארוכה 2008) אני פונה עליכם בשאלה האם למישהו קרה דבר כזה ומה הוא עשה ? האם אתם מכירים מקום שאפשר לברר אצלו לגבי החלק הנ"ל? - הבנתי שלא פשוט למצוא.
כל עזרה תתקבל בברכה :) ושתהיה לנו שנה נפלאה נטולת שברים
אם תתאר בדיוק מה קרה לך ואיך זה קרה, ואיך הגעת למסקנה שזה דיפ' קידמי, זה יעזור לכולם לעזור לך.
למשל- נסעת בשטח וקפצת באוויר ואז שמעת קול שבירה?
נסעת בשטח ועלית על אבן מול הביצה הקידמית?
הרכב נמצא במצב נסיעה או מושבת?
אתה שומע רעשים? בנסיעה ישר? בסיבובים?
וכו' וכו'.
מה שקרה זה שככל הנראה היתה איזו שחיקה של משהו שם כבר הרבה זמן שבוע שעבר התחלתי לשמוע רעש מוזר בזמן שאני לוחץ על הגז בנסיעה ישרה ברגע שסובבתי את ההגה בפנייה הרגשתי קושי בהגה ורעש של כמו מכה בברזל הבעיה הזו התעצמה בזמן חניה, ברוורס לאחור שההגה מסובב וגם בתמרון של חניה לפנים יש התקשות חזקה של ההגה ורעש חזק של גריסה כאילו משהו נטחן שם כמובן שישר נסעתי לבדוק את זה במוסך ושם אישרו לי את החשש שלי שהבעיה היא כפי שציינתי .בבדיקה של החלפת שמן יצא שמן שחור ושבבים .
כל הנ"ל לא קרה בשטח למרות שאני מטייל בעונה לא מעט וייתכן שזה תוצר של שחיקה לאורך זמן. הרכב לא מושבת אבל המליצו לי שלא כדאי לזוז איתו יותר מידי כי המצב של הביצה לא משהו .
מחלה מוכרת בגרנד ויטרה. בגלל הביצת אלומיניום. עלית עליה קשה והרכב קפץ בסוף באוויר? אם כן והיית משולב קרוב לוודאי שנשבר לך
לא נותר אלא לפרק את הדיפ' ולבדוק מה הנזק.
מחלה מוכרת בגרנד ויטרה. בגלל הביצת אלומיניום. עלית עליה קשה והרכב קפץ בסוף באוויר? אם כן והיית משולב קרוב לוודאי שנשבר לך
יש מצב שדבר כזה קרה באחד הטיולים למרות שלא זכור לי משהו חריג .
יודעים מאיפה ניתן לברר לגבי חלפים ועלויות של תיקון כזה ?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.