PDA

צפייה בגרסה מלאה : מולטימדיה ל jk חדש

gillss
09-09-18, 17:50
חברים שלום (חזרתי מהגלות) , קיבלתי היום את ה jk החדש שלי , מודל 2018 מהניילון , מוגבה ברישוי ומוגן באספיר. הדבר היחיד שחסר לו היא מערכת מולטימדיה
נורמאלית . כשהחלטתי לחזור לג׳יפ אמיתי הסכמתי מראש לוותר על מראות מתקפלות , קרוז קונטרול אדפטיבי ושאר משמני הפרייבטים היפנים.
אבל על קאר-פלי לאייפון אני לא מוכן לוותר.
אז אחרי שחפרתי (ולפני שכולם מתייאשים מלקרוא את הפוסט)
מחפש המלצה על מכשיר מולטימדיה המתאים ל״חור״ הפצפון שנועד למסך. חייב להיות בעל תמיכה ב carplay , מומלץ שיתמוך גם ב android car ( כי האשה תרצה מתי שהוא גם לחבר תטלפון שלה)
בחיפוש אינטרנטי מצאתי מוצר נאה של אלפיין ודומה של קנווד , אבל לא מצאתי אותם בארץ ואין לי חשק , סבלנות ורצון להזמין מאיביי ולנסות למצוא מי יסכים להתקין לי.

KOOKE
10-09-18, 10:11
קודם כל תתחדש וברוך שובך.

אני יודע שיש מערכות מולטימדיה גם עם מסכי 10 אינצ' שמתאימות לרנגלר - הן באות עם לוח פלסטיק שמחליף את כל הדשבורד באזור מערכת המולטימדיה.

באזור המרכז תבדוק אצל דודו "ארט סאונד".

gillss
04-10-18, 17:15
מחוייב לסיים שירשור זה.
אתמול ביקרתי בסדנאת ההתקנות של איש חביב המכונה יוסי אלפיין באור יהודה.
בהפרדות מכ 3000 ש"ח הותקנה מערכת פיוניר Z5050 במקום ה UCONNECT המקורי.
מוצר מרהיב עם יכול התממשקות לשני טלפונים בו"ז ב BT , וכמובן אפל קאר-פליי ואנדרואיד אוטו בילד אין.
המוצר מתממשק במלואו ללחצני ההגה והחיוך לא יורד לי מזווית הפה על יכולת שליחת SMS בהוראות קוליות מבלי להוריד את הידיים ממהגה.
שזה כזכור דבר אסור בארצנו (ומצטלם יפה במצלמות SLR של אוכפי החוק)

אז... תם לו פרוייקט הרדיו , על הדרך נוספו כמה עזרי "פיצ'יפקס" (מכסה דלק , מרבדי גומי ומגיני פנסים אחוריים) באדיבות EBAY
עכשיו עובר לפרוייקט הצמיגים.

-->