צפייה בגרסה מלאה : קניית CJ ארוך ובדיקות קניה
שלום לכולם ברצוני לקנות CJ ארוך אני משאר CJ8 הם הדגמים הארוכים?
תקציב של עד 20,000 ש"ח אני גר ליד נתניה ולפי מה שאני בודק עד כה ישנם שילובים מוזרים ואין אף גיפ שדומה למישנהו איך אפשר לדעת מה לקנות איפה ישנו מקום בדיקה באזור נתניה שאפשר לגשת עם הגיפ לבדיקה על מנת להימנע מקניית חתול-בשק?
אופציה נוספת אשר עלתה לקנות גיפ גרוטאה ולהכניסו למוסך בטירה לשיפוץ ככללי (הכל חדש) והכל עם אישורים למרותת החשש מכך נשמע מפתה ממתין לתשובה מהמבינים ומהמנוסים
תודה עמית
מלכת אנגליה
14-01-06, 07:40
מה שאני יכול להציע לך זה - אל תקנה גורטאה.
אתה חושב שתוכל לשפץ אותו אבל,זה יעלה לך הרבה יותר יקר מאשר לקנות גיפ טוב.
גם אני חפשתי הרבה זמן עד שמצאתי אחד טוב,למרות שהיה הרבה מציאות בדרך.
למזלי אני קיבלתי יעוץ טוב מ-חנן ,מנהל האתר. ומערן המסוקס
תנסה להעזר בהם.
בהצלחה
אורן
יש ג'יפ ארוך 85 במצב מכאני סוף הדרך (רוב המכלולים כולל מנוע גיר וסרן אחורי - שופצו או הוחלפו), הוא אפילו משופר עם נעילות דיפ' וקרבורטור וובר, המחיר יפתיע אותך לטובה ונמוך מהתקציב שלך. מה שתצטרך לסדר בו - ותוכל לעשות את זה בעצמך בסופ"ש אחד ללא עלות כספית - זה לחתוך פלטות פיזור לחץ מלוח פלדה דק, לקדוח בהן חורים ולהציב אותן מעל תושבות המרכב כדי לתמוך בו (תושבות הבודי רקובות). לא מאמין שתמצא ג'יפ במצב טוב מזה, בטח שלא במחיר הזה. אם מעניין אותך שלח לי הודעה פרטית.
אופציה נוספת אשר עלתה לקנות גיפ גרוטאה ולהכניסו למוסך בטירה לשיפוץ ככללי (הכל חדש) והכל עם אישורים למרותת החשש מכך נשמע מפתה ממתין לתשובה מהמבינים ומהמנוסים
אתה רוצה לתת פרנסה למי שיגנוב לך את הג'יפ אחרי כן?
גם כן ממליץ שלא לקנות גרוטאה (כן כן, גם אני)
בטח שלא גרוטאה שתשים במוסך. לך תדע מה הם יעשו שם.
אל תקנה מבלי לבדוק את הרכב טוב מאוד במוסך (עזוב אותך ממכוני בדיקה) שאמין מבחינתך ומתמחה ברכבי 4X4 ורצוי בסיקסים בפרט.
אני מכיר מוסך באיזור רעננה צפון, אם זה מספיק קרוב לך אז אוכל למסור לך יותר פרטים בפרטי.
בזמנו פרסמתי פה איזה טופס בדיקה עצמית שכתבתי. הוא סיכום של כל הבדיקות שהומלצו פה.
חשוב מאוד לדעת גם איך לבדוק, יש בספריה הטכנית באתר מאמר טוב בנושא.
אני לא עשיתי את מה שכתבתי לך ולעכשיו אני משקיע הרבה זמן כוח וכסף בתיקון דברים ויישור קו.
טוב אז תודה על התשובות נושא אחד סגור לא לקנות גרוטאה מעולה .
עוד מספר שאלות:
-מזגן בCJ סתם מיתוס או שהוא באמת עובד נורמלי ובאיזה מודל?
-סגירת ברזנט איך זה בחורף קפוא לנסוע או סבבה מה כדי מרכב סגור או פתוח?
תודה עמית
לגבי הברזנט, אני אמנם נוסע על סמוראי ארוך אבל לצורך הענין זה לא משנה.
לפי דעתי מדובר בהעדפות שלך ואם אתה לא בטוח כדאי שתעשה סיבוב גם על סגור וגם על פתוח.
הסגור - בהנחה שהוא סגור היטב ולא במצב של מסננת=כמו פרייבט סגור+הרעשים של הגיפ :wink: .
הפתוח - ייתן לך כמובן את תחושת החופש, יכולת לקפל את השמשה הקדמית וכו.
אם זה מדבר אליך לך על זה.
לגבי גרוטאה - אני בהחלט מצטרף לקודמי וממליץ לא ללכת על גרוטאה, מעבר לזה אם החלטת שאתה הולך על סגור ומצאת גיפ פתוח במצב מעולה ורק ענין הגג מפריע לך, עדיין לך על זה.
בהצלחה.
-מזגן בCJ סתם מיתוס או שהוא באמת עובד נורמלי ובאיזה מודל?
-סגירת ברזנט איך זה בחורף קפוא לנסוע או סבבה מה כדי מרכב סגור או פתוח?
חימום בסיקס זה אולי הדבר היחיד שבאמת עושה את העבודה ויגרום לך הנאה עד היום לא הצלחתי להבין אם זו מערכת החימום או המנוע והגיר שמחממים כל כך טוב בחורף .
לפי הנתונים בקיץ את התשובה לעיל היא הגיר והמנוע כי בקיץ החימום הזה גם עובד ואין כפתור לכבות אותו !!!
מזגן בסיקס - נחמד ונעים לנהג ולנוסע שמקבלים זרימת אויר ישירה עליהם הנוסעים מאחור לא ממש יהנו ממנו.
בהצלחה , ואל תתפשר על גרוטאות גם אם החיפוש יארך זמן .
AvigdorAharon
15-01-06, 06:35
מזגן בCJ סתם מיתוס או שהוא באמת עובד נורמלי ובאיזה מודל?
בעבר, היה בבעלותי CJ פתוח עם מזגן. המזגן היה "פגז", מקרר יותר טוב ממזגן של סופה (תוכל לקבל את השם של המתקין, נמצא בנתניה), אבל הבעיה היתה הבידוד. אתה חייב לדאוג לבידוד טוב של הרצפה והתקרה.
אביגדור
אביגדור[/QUOTE]
אבידגור מה העלות של תיקון/הרכבת מזגן בCJ ואיפה בנתניה שאני ידע מה עומד מולי בקניה של ה CJ
בנוסף אני מעוניין למכור את האופנוע שלי בכדי לקנות גיפ KLE -500 שנת 96 במצב מעולה 64 אלף ק"מ באמת שהשקעתי בו והוא במצב מעולה מחפש קונה...
תודה עמית
לפני שאתה קונה אפילו כנף של ג'יפ קרא את המאמר בנושא בדיקת ג'יפ לפני קנייה. זה יהווה אינדיקציה ראשונית האם כדאי בכלל לטרוח לקחת את הג'יפ לבדיקה כלשהי.
מזגן - לי יש 8 ארוך סגור ממוזג, המזגן מעולה ל 2 היושבים מקדימה אך מאבד מיעילותו ליושבים מאחור משמע הם אינם מרגישים אותו.
תיקון בטירה - קבל את מה שנאמר, מנסיון של חבר שתיקן ניסן טראנו למרות שהוזהר ואחרי מס' שבועות "בדרך מקרה" הניסאן נמוג נעלם וכמובן שלא נמצא עד היום....
עמית
מציע לך לנסוע 300 מטר, לפנות אחרי הצרכנייה ימינה, ולבוא לשאול כל מה שאתה רוצה גם בע"פ.
אם תצטרך עזרה בבדיקה סופית של מה שתחליט, גם זה אפשרי.
AvigdorAharon
22-01-06, 06:35
אבידגור מה העלות של תיקון/הרכבת מזגן בCJ ואיפה בנתניה שאני ידע מה עומד מולי בקניה של ה CJ תודה עמית
לבחור קוראים שוקי, אלסקר. אזה"ת נתניה.
לגבי המחיר, דבר איתי בפרטי.
אני שוב חוזר, דאג קודם כל לבידוד רצפה וגג, אח"כ חשוב על מזגן!
חבל על הכסף בהתקנת המזגן, לא תצליח להנות ממנו ללא בידוד.
אביגדור
הכתבה העתיקה של חנן על בדיקת סיקס לפני קנייה רועננה עם תמונות, ד.א.:
http://www.jeepolog.com/163.html
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.