PDA

צפייה בגרסה מלאה : פטישון נטען 10.8 וולט, האם זה מספיק לבית?

The_doctor
08-10-18, 08:04
שלום לכולם, יש ברשותי מקדחת קלאץ' של מקיטה 10.8 וולט, היא קודחת יפה עץ וברזל, גבס, אבל אני מאמין שבגלל שאין לה מנגנון דפיקה, היא לא תוכל להתמודד מול בלוקים או בטון בממד,

יש לי אופציה לקנות ב380שקל גוף בלבד של פטישון נטען של מקיטה hr 166 שאמור לקדוח עד 16 מ''מ בטון, ויש לו עוצמת הלימה של 1.1 גאול sds plus

האם אתם חושבים שזה מספיק בשביל לקדוח לשים דיבלים בקירות ובבמד לתלות דברים ? אני לא מתכנן לשבור קירות עם המכשיר הזה או לעשות חציבות, במידת הצורך אקח מחבר בוש 2-20 שאמור להיות חזק יותר.

כל העניין נראה לי כדאי כי יש לי 3 סוללות חדשות של 10.8 של המקיטה אז אני רק צריך לקנות גוף, או שלפי דעתכם הכלי הזה, האם עדיף פשוט לשים עוד 200 שקל ולקנות פשוט פטישון עם חוט של מקיטה בוש ?

ofir1977
08-10-18, 08:38
לממד עדיף 220v. (כלומר עם חוט).

הנטען הזה יכול להיות נחמד אבל ממד תקני בישראל זה לא בשבילו.

אם כבר נטען אז משהו רציני שיהיה 36 וולט ומעלה.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

איל מ
08-10-18, 08:43
לא מכיר פטישון 10.8 אבל אני מניח שכוח המנוע דומה לאימפקט.
יש לי אימפקט 10.8 של מקיטה. נחמד לעבודות קטנות בבית, ואפילו לקדיחה של חורים קטנים בטיח. בוודאי לא בבטון.

polar bear
08-10-18, 09:03
אם אין לך יותר מדי צפיות מהכלי, וזה באמת לחור פה חור שם - נראה שכדאי. במיוחד אם יש פטישון להשאלה בטווח קרוב.

The_doctor
08-10-18, 09:37
מה שמגניב בפטישון הזה שהוא brushless
יחסית קל, ולפי הנתונים האלה, אמור להיות מספיק לעבודות שלי

Battery Type: Lithium-ion
Battery Quantity (2.0Ah): 2
Voltage: 10.8 v
Capacity in Concrete: 16 mm
Capacity in Steel: 10 mm
Capacity in Wood: 13 mm
Impact energy: 1.1 J
Impacts per minute: 0 - 4800 ipm
Noise sound pressure: 86 dB(A)
Noise sound power: 97 dB(A)
Noise K factor: 3 dB(A)
No Load Speed: 0 - 680 rpm
Vibration K factor: 1.5 m/sec_
Vibration: Hammer Drilling: 7.5 m/sec_
Vibration: Drilling into metal: 2.5 m/sec_
Net weight: 2.0 kg

העניין הוא האם באמת זה עובד, יש לי סוללות של 2 אמפר, האם הן יספיקו בשביל להפעיל אותו ליותר מקדיחה של חור אחד כל פעם ואז צריך להחליף סוללה, אני באמת מחפש אנשים שיש להם נסיון על כלי כזה שיוכלו לספר רשמים, אני רוצה לדעת שאני יכול לקדוח עם זה באבן, בבטון של הממד, ובבלוקים, במידה וארצה לעשות משהו רציני יותר כמו חציבות, קילופים ולשבור קירות, אקח איזה משהו חוטי מחבר או בן משפחה שיש לו הכול מפטישונים קטנים של 20 ממ ועד קונגו.

מצ"ב לינק לדף המוצר עם פירוט
https://www.toolstop.co.uk/makita-hr166dsae1-cxt-cordless-10-8v-sds-plus-rotary-hammer-65-piece-accessories-2-x-2-0ah-batteries-p79369

omri_t
08-10-18, 21:06
380 שח- לך על זה.

נכון שהוא חלש.
אבל אתה כנראה לא שיפוצניק.
גם אם תעבוד עוד 5 דקות לחור זה עדיין יסחוב.
ויש לך כבר סולחות. והמחיר פגז להבנתי.

אני הייתי קונה.
גם אם לממד תבקש ממישהו בהשאלה פטישון- טוב שגם זה יהיה בארון.

לדעתי האישית.

הברשלס מפתיע לטובה.
התחדשתי ב 18v של dewalt שהוא ברשלס וקיבלתי אימפקט פסיכי שלא רואה ממטר שום כלי כזה שהיה לי בעבר.

-->