צפייה בגרסה מלאה : סובארו פורסטר 2011 רמת גימור B
שלום לכולם , רכשתי סובארו פורסטר 2011 רמת גימור B ואני מאוד רוצה להחליף את המושבים למושבי עור , ולהוסיף ערכת מולטימדיה ... העניין הוא שזה מאוד יקר , יש לכם המלצות איך להוזיל את העניין ? תודה לעונים מראש !
ברוך הבא לפורום,
נסה לחפש מושבים בפירוקיות.
מערכות מולטימדיה יש בכל המחירים - חדש למשל בחנויות הסיניות...
נסה להגדיר מה התקציב הסביר בעיניך, מבין הדרישות מהמערכת ואז תוכל לנסות להתמקד
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
ריפודי ה"עור" ברוב המכוניות, בוודאי ממותגים שאינם נחשבים ל"פרימיום", הם עור תעשייתי. סוג של סקאיי. אמנם באיכות גבוהה יחסית אבל זה לא עור. תבדקו אותי.
יש רפדי רכב מקצועיים שתופרים כיסויים כאלה למושבים מעור תעשייתי באיכות גבוהה.
עור אמיתי ברמת הדגמים היקרים של מרצדס/ב.מ.וו?.... (כי דגמי הבסיס משתמשים בעור תעשייתי) יקר. חומר הגלם עצמו יקר מאוד. מאוד.
לגבי מולטימדיות - יש היום בחנויות בארץ מכשירים סיניים ב-500 שקל בערך. אפשר בחו"ל בהרבה פחות, כולל איכותיים קצת יותר.
ואי אפשר בלי הסתייגות רבתי: מולטימדיה ברכב זה סכנת נפשות. חד וחלק. מסיח דעת וגורם סיכון לתאונות ברמת שימוש בטלפון סלולרי.
זו רק דעתי כמובן, אבל מה אני מבין ולמי אכפת מבטיחות לעומת התשוקה למסכים/גאדג'טים מהבהבים ונוצצים..... ראו הוזהרתם.
אתה מן הסתם נוסע בדגמים היקרים של מרצדס,
אבל בדגמים הזולים (מוניות) זה עור תעשייתי זול, שגם נקרע ומתבקע אחרי שלוש ארבע שנים.
אני אשכרה מאחל גם לך לנהוג כמה שיותר בדגמי הקצה של מרצדס....
המוניות מגיעות במפרט שונה. שם זה במפורש עור תעשייתי. עבה ובמרקם די גס וקשה שאמור דווקא להיות מאוד עמיד.
ראשית ... תודה לכל העונים ,
שנית .... האם אפשר להביא מחו"ל מערכת מולטימדיה עדיין לא הבנתי אמרו לי שהרדיו לא
יעבוד כראוי כי יש בעיית בתדרים משהו אם קפיצה זוגי ולא זוגית לא ממש הבנתי ... אשמח להסבר .
בנוגע למושבים לא מצאתי מושבים מפירוק ויש לי 2 אפשרויות שהן בטווח מחירים סביר
1- כיסוי לריפודים דמוי עור באיכות טובה (ככה נאמר לי ) בטופ קאר בחולון בסביבות 1500 ש"ח כולל עבודה (מתחיל מ....)
2- ליד מקום מגוריי כפר ערבי ושם יחליפו את ריפוד הבד בעור אמיתי ותפירה מותאמת ב2000 ש"ח
תברר אצל סוהיל בנצרת, רפד-על.
מקצוען וגם נחמד, כנראה לא הכי זול, אבל יש תמורה - העבודה באיכות ללא פשרות. מומלץ ביותר וד"ש ממני.
בעיית "גיור" התדרים קיימת במכשירים במכוניות מיבוא אישי שמגיעות מארה"ב.
elephant man
18-10-18, 11:01
לגבי מושבי עור- חפש בפירוקיות פורסטר רמת גימור XS. הגיע במקור עם ריפודי עור וכיוון חשמלי לכסא הנהג.
מולטימדיה- קנה ברשת. תקפיד על RAM גבוה ככל הניתן - מינימום 2GB.
ומעבד עם כמה שיותר ליבות.
יש מערכות שמגיעות עם מצלמה אחורית וחיישני לחץ אוויר .שווה לדעתי את תוספת הכסף.
אין לי מערכת ספציפית להמליץ.
תצטרך להוסיף את מתגי השליטה להגה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.