צפייה בגרסה מלאה : בניית כיסוי מלא למדפסת תלת-מימד
מעוניין לבנות כיסוי מלא למדפסת.
נקנו כבר פרופילי אלומיניום 20X20 ולוחות פרספקט.
אני מחפש את המחבר שבתמונה, המידות הפנימיות של הפרופיל הינן 18X18.
ניסיתי כמובן להדפיס אותם, אך כרגע ללא הצלחה.
מי יודע היכן ניתן להשיג?
121486
e bay?
https://www.ebay.ie/itm/20mm-3-Way-Square-Metal-Tube-Connector-/163273548536?hash=item2603dca2f8
למרות שבאמת מתבקש להדפיס את זה.... איפה אתה מתקשה אולי אפשר לעזור
באיביי כמובן שמצאתי, פשוט חיפשתי חנות מקומית בארץ ולקבל בו במקום.
לגבי ההדפסה - יש פה ביצה ותרנגולת :)
אין לי שום בעיה להדפיס ב-PLA אבל אני רוצה ב-ABS או PETG.
בשביל זה אני צריך מדפסת סגורה כדי לשמור על טמפרטורת סביבה גבוהה.
כמו כן בגלל שיש 3 צירים להדפסה, אחד מהם תמיד יהיה עם כיוון השכבות וכתוצאה מכך - יותר חלש מהשנים האחרים.
ניסיתי להדפיס ב-45 מעלות אבל זה יוצא עם הרבה תמיכות ומכער את החלק.
אז תדפיס ב PLA בצפיפות נמוכה
ואחרי שתוכל להעמיד את המבנה, תוכל להדפיס ב ABS ... :-)
או שפשוט תשים על המדפסת קופסא קרטון גדולה וזמנית.
ניסיון אחד עם ABS סיפק את היצר שלי. למזלי הייתה לי מדפסת קטנה אינטגרלית, וסגרתי אותה עם ניילונים.
לא אהבתי בעיקר את הרעילות והריח..
עברתי ל-PETG, חומר ירוק, עמיד לא רע והיום זמין אצל טסלה גם בגוונים אטומים.
כמובן שוויתרתי על הכסוי..
עבור הבאים, חפשו באינטרנט סגירה של שולחן איקאה מדגם Lack למדפסת תלת ממד. השולחן עולה כ55 שקלים, התכניות קיימות ומוכנות להדפסה, התוצאה לא רעה, הכל מוכן להורדה והדפסה, חביב וקל.
לגבי מה שאמרת על הכיוונים, זה כמובן נכון - אבל תזכור שהשאלה היא לא האם האחד שמודפס בכיוון פחות מוצלח חלש יותר, אלא האם הוא חזק מספיק. אם תשים אותו בכיוון אנכי בהתקנה הוא בקושי מועמס.
אם זה בכל זאת ממש מדאיג אותך, תשאיר חור בקוטר קטן בזרוע החלשה (זו שמופנית כלפי מעלה בהדפסה), שים בורג עובר עם שייבות רחבות בשני הקצוות שלו והנה פתרת את בעיית כיוון השכבות.
Sent from my SM-G9006V using Tapatalk
אתה לא חייב להדפיס כחלק אחד.
תחלק את הפינה ל 2 חלקים ותדפיס 2 חלקים בכיוון השכבות החזק. את 2 החלקים תדביק עם אפוקסי ותקבל פינה חזקה לפי הדרישות שלך.
ראה תמונה מצורפת:
121501
אגב בשביל PETG אתה לא צריך מעטפת, תדפיס כמו PLA
חנן-ג'יפולוג
23-10-18, 21:24
הpetg מודפס טוב ללא כיסוי, ולגבי החולשה בציר הz, מה שאלון אמר, למרות שאני לא משוכנע שליישום הספציפי הזה, יש צורך בחיזוק.ניתן להדפיס את הabs עם כיסוי זמני, והוא עדיין יישאר חומר מתסכל להדפסה. לא בטוח ששווה להתאמץ בשבילו.
ראיתי את הפתרונות עם שולחן האיקאה, למדפסת שלי (CR-10S) השולחן פשוט קטן מדי.
אני מעדיף לא להעביר בורג במחבר, ולו משום כדי לשמור על התקנת flush בלי דברים בולטים.
בגלל שאני מתכנן להדפיס חלקים שאמורים להיות בחוץ בשמש, או אפילו בתוך הרכב, ABS נראה כמו החומר הנכון.
כמובן שאוכל לשים קרטון גדול בינתיים, סתם מחפש פתרון פשוט מעכשיו לעכשיו :cool:
חלקים בחוץ בשמש = ASA, לא ABS.
https://www.google.co.il/amp/s/amp.rigid.ink/blogs/news/175845063-the-difference-between-abs-and-asa
לגבי הבורג, שים ראש עגול עם מפתח אלן, תשקיע את הראש ואת האום בחומר... או כל פתרון אחר. אני עדיין חושב שזה מיותר, פשוט תתקין את הזרוע שמודפס אנכית בתוך הפרופיל האנכי.
Sent from my SM-G9006V using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.