צפייה בגרסה מלאה : מכשירי קשר חוקיים של מוטורולה - דגמים ומחירים
בהמשך להכשרת תדר הג'יפאים העברי הראשון והאפשרות ל"גיור" מכשירי מוטורולה משומשים/קיימים, כמובן שניתן גם לרכוש מכשירים חדשים.
היצע המכשירים ומחירים נכונים להיום:
מכשיר ידני אנלוגי מדגם VX-261 (https://www.motorolasolutions.com/he_il/products/two-way-radios-licensed/analog-business-radios/vx-260-series.html#tabproductinfo), בהספק 5W ועם 16 ערוצים, 1305 ש"ח
מכשיר ידני אנלוגי ודיגיטלי EVX-261 (https://www.motorolasolutions.com/he_il/products/two-way-radios-licensed/dmr/evx-series/evx-261.html#tabproductinfo), בהספק של 5W ועם 16 ערוצים, 1745 ש"ח
מכשיר ידני אנלוגי ודיגיטלי DP-1400 (https://www.motorolasolutions.com/he_il/products/two-way-radios-licensed/dmr/mototrbo/dp1400.html#tabproductinfo), בהספק של 4W ועם 16 ערוצים, 2223 ש"ח
מכשיר קבוע לרכב אנלוגי ודיגיטלי DM-1400 (https://www.motorolasolutions.com/en_xu/products/mototrbo/dm1000-series/dm1400.html#tabproductinfo), בהספק של 40W ועם 16 ערוצים, 2095 ש"ח (מכשיר בלבד, ללא אנטנה, בסיס והתקנה)
בסיס קבוע+כבל 198 ש"ח
בסיס מגנטי+כבל 155 ש"ח
אנטנה 2DB קצרה 325 ש"ח
אנטנה 5DB ארוכה 235 ש"ח
התקנה 305 ש"ח
התקנה לרוכשי הסכם שרות 187 ש"ח
המחירים כוללים מע"מ ואינם כוללים את אגרת הרישוי.
ברכישת מכשיר קבוע לרכב לא חובה לרכוש אנטנה, כבלים או התקנה, אם כי המלצתי האישית היא לרכוש גם את הבסיס והאנטנה ממוטורולה מאחר והם איכותיים ועמידים להפליא. אם תגיעו למוטורולה (כפ"ס) לאחר התקנה עצמית של המכשיר, אני משער שלא יגבו מכם תשלום עבור בדיקה שהאנטנה מתאימה ומחוברת כראוי (בדיקה עם מד יג"ע, 5 דקות עבודה)
המחירים הינם מחירי המחירון ולא ניתן לפרסם מחיר אחר, אולם במעמד הרכישה ככל הנראה תינתן הנחה לג'יפאים, לפחות בסניף כפר סבא (אם לא - דברו איתי ...). כמובן שיש דגמים נוספים, אבל הרשומים מעלה הם הזולים ביותר של מוטורולה שמתאימים לשימוש שלנו.
סניפי מוטורולה בארץ:
אילת: הדייג 12 א.ת. חדש אילת 08-6332390
באר שבע: הפועלים 19 עמק שרה ב"ש 08-6277824
אשדוד: התקשורת 6 א.ת. אשדוד 03-5684213
לוד: לב פסח 6 א.ת.לוד 08-5658389
ירושלים: האומן 28 תלפיות ירושלים 02-5684123
תל אביב: ראול ולנברג 32 ת"א 03-5684208
כפר סבא: התע"ש 11 כפ"ס 03-5684313
חיפה: חלוצי התעשייה 96 חיפה 04-5684297
ק. שמונה: א.ת. גליל עליון 04-6944191
גילוי נאות: אני בקשר טוב עם מוטורולה סניף כפ"ס לאחר שהם עזרו רבות לאישור תדר הג'יפאים הרשמי, אך אין ולא תהייה לי כל טובת הנאה ממכירת ציוד קשר לג'יפאים. אם וכאשר יהיו לי פרטים ומחירים של מכשירים חוקיים מיצרנים אחרים, אפרסם גם אותם, בשרשור נפרד כמובן.
עם כל ההערכה למהלך,
אני ממש בספק אם מישהו יקנה מכשירים כאלו במחירים האלה.
לא נכנס לכיס של אף אחד, רק מציג את האפשרויות הקיימות.
יש לי צמד מקסטרקים ישנים וקניתי לעצמי עוד מכשיר ידני משומש של מוטורולה (ביד-2, 450 ש"ח), ומבחינתי אני מסודר.
לגבי בסיסי האנטנות והאנטנה הארוכה דווקא לא הייתי שולל מראש, הם איכותיים ולטעמי האישי מצדיקים את המחיר. מכשירי הקשר עצמם אכן יקרים מאוד, אין על כך ויכוח ...
וכמו שכבר כתבתי מספר פעמים, אני עובד על חלופות נוספות וכל אחד יחליט לפי הכיס ושאר השיקולים שלו.
עם כל ההערכה למהלך,
אני ממש בספק אם מישהו יקנה מכשירים כאלו במחירים האלה.
4w ידני - 2232 ש"ח או שלא קראתי נכון?
הרבה מעבר להזוי יותר בכיוון של שחיטה.
מה אתה מיילל ? אלו המכשירים הזולים שלהם ☺
רק מזכיר שאלו מחירי המחירון, וניתנות עליהם הנחות צנועות. את הידני הבסיסי ביותר מצאתי אצל אחד המשווקים בכמה אגורות מתחת לאלפייה...
liontamer84
01-11-18, 09:10
זיל הזול...
תארוז לי שניים.
חבר יקר,
המחירים האלה הזויים ברמה אחרת.
הייתי אומר שאף אחד שאני מכיר לא יסכים לשלם את זה,
אבל הקשר בינינו הוא קצת יותר מהיכרות.
שום סיכוי בעולם שאשלם את המחירים ההזויים האלה.
אתה כנראה גם לא מכיר אף אחד שיסכים לשלם על מרצדס G-Class, אבל זה לא אומר שאין כאלו בארץ. כנראה מדובר בפלח אוכלוסיה דומה ...
liontamer84
01-11-18, 09:20
יש הבדל בין G CLASS שהנהיגה בו היא עניין של בחירה,
לבין מכשיר קשר שאמור להיות נגיש גם לאנשים שנוסעים ברכבים
שבארה"ב סביר להניח שלא היו משתמשים בהם כמטרה במטווח.
מה גם שלהשוות את המכשירים של מוטורולה לג'י קלאס זו קצת יומרנות.
כולה מכשיר קשר.
מקלט, משדר ורמקול.
זה לא עשוי מזהב
ואין להם שום טכנולוגיה אקסטרה אורדינרית לעומת מכשיר סיני.
זה כולה מכשיר קשר. 30 דולר. זה מה שזה אמור לעלות.
זה לא סרן פורטלי ולא סמל סטטוס.
בעולם שבו ניתן לרכוש מאמזון/אליאקספרס/איביי, 4 מכשירים איכותיים ב 48$, אין סיכוי שהרבה יקפצו על ״המציאה״.
אם היה עולה, אפילו פי 2 ובגלל החוקיות, עוד הייתי שוקל...
Sent from my iPhone using Tapatalk
נדב, כל הכבוד לך על המאמץ וההשקעה שלך להביא את הפרטים ולדאוג לכל מה שקשור בזה, זה לא מובן מאליו, יישר כוח.
יש הבדל בין G CLASS שהנהיגה בו היא עניין של בחירה,
לבין מכשיר קשר שאמור להיות נגיש גם לאנשים שנוסעים ברכבים
שבארה"ב סביר להניח שלא היו משתמשים בהם כמטרה במטווח.
מה גם שלהשוות את המכשירים של מוטורולה לג'י קלאס זו קצת יומרנות.
אם הייתי בא ומציג שהמכשירים האלו הם האופציה היחידה לקשר חוקי, הצדק היה עמך.
אבל כמו שאתה יכול לבחור אם לנסוע בשטח ב- G-Class, רנגלר, לנד-קרוזר, טרופר בן 15 או גרוטראלי, כך אני מקווה שתוכל לבחור בקרוב בין מוטורולה, Icom, מידלנד ואיזה סיני זה או אחר. לכן זוהי לדעתי השוואה הולמת ומתאימה.
רק להזכירכם שמקסטרק עתיק שעבר איזה 70 גלגולים בחייו נמכר באלפייה..
הבן אדם פה טרח ועמל. לדעתי לא חייבים להגיב לשלילה ולחפש את הרע.
כל אחד וכיסו.. ואם יש למישהו כבר מכשיר יכול ללכת לשם ''ולגייר'' אותו בעלות מופחתת.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
נדב, כל הכבוד לך על המאמץ וההשקעה שלך להביא את הפרטים ולדאוג לכל מה שקשור בזה, זה לא מובן מאליו, יישר כוח.תודה :)
הדיון חשוב וראוי בעיני ויש מקום גם לדעות שונות ולביקורת. עד כה זה נעשה בצורה תרבותית ומכובדת ואני מקווה שכך זה גם יימשך.
רק להזכירכם שמקסטרק עתיק שעבר איזה 70 גלגולים בחייו נמכר באלפייה..
כל אחד וכיסו.. ואם יש למישהו כבר מכשיר יכול ללכת לשם ''ולגייר'' אותו בעלות מופחתת.
מתגלגל לו פה מהלך שבשורה התחתונה שלו מכשיר ידני יעלה לנו אלפי שקלים
וזאת בלי כל ההוצאות הנלוות ( ושלא יהיה ספק-יהיו גם יהיו) מסביב ואתה מצפה שלא יהיו תגובות לכאן ולכאן?
ולמרות רשימת המכשירים המאד מכובדת שכבר מפורטת ומוצעת אני מעדיף את המקסטרק שקניתי ב-400 ש"ח ( ולא באלפייה)
בלתי מגוייר כמובן.
ולמרות רשימת המכשירים המאד מכובדת שכבר מפורטת ומוצעת אני מעדיף את המקסטרק שקניתי ב-400 ש"ח ( ולא באלפייה)
בלתי מגוייר כמובן.
ולמה לא לגייר אותו בעצם ?
זה יעלה לך היום 170 ש"ח ובעוד חודשיים עוד 270 אגרה לשנתיים, ואתה חוקי עד סוף 2020 ...
לא שיש לי, אבל האם בעת גיור מקסטרק משאירים את כל החדרים הקיימים שלו ורק מוסיפים את החדר הנוסף, או שלאחר הגיור המכשיר כולל רק את החדר החדש?
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
לא שיש לי, אבל האם בעת גיור מקסטרק משאירים את כל החדרים הקיימים שלו ורק מוסיפים את החדר הנוסף, או שלאחר הגיור המכשיר כולל רק את החדר החדש?
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
לא ...
תצטרך לצרוב מחדש
מתוך סקרנות הרצתי חיפוש על DP1400.
ניתן לרכוש זוג מכשירים כאלה בכ 1300₪ (לדעתי מחיר הזויי בפני עצמו)...
המחיר בארץ גובל בשערוריה.
שלח קישור ...
בכל מקרה, מכיוון שזה מכשיר שיש לו "אישור סוג" בארץ, ניתן לייבא אותו גם ביבוא אישי, ולקבל עבורו אישור למכס מאת משרד התקשורת. עדיין תידרש לתכנת את המכשיר אצל מוטורולה (130 ש"ח למכשיר) או אצל בעל רשיון סחר אחר שיכול לתכנת אותם עבורך.
מכיוון שמחיר המכשיר מעל $75 תידרש גם לתשלום מכס ושאר עמלות עננים.
אם זה רלוונטי למישהו, צרו קשר בפרטי ואברר פרטים מדוייקים. אשמח לעזור בליווי התהליך ואחרי שהראשון יגיע בהצלחה, אוכל גם לפרסם מדריך מסודר.
את הרשיון אפשר להוציא לפני שיש מכשיר ?
כי אני מניח שתצטרך להראות אישור בשביל להכניס את זה במכס ..
את הבקשה צריך להגיד לפני קבלת המכשיר, אבל אני לא יודע מה התהליך המדוייק. אני רק יודע משיחה עם משרד התקשורת שמכשיר שיש לו אישור סוג ניתן לייבוא אישי ויינתן עבורו אישור משרד התקשורת כשיגיע זמנו במכס, כפוף לאישור ותשלום אגרת הרשיון, ולתכנותו ע"י היבואן הרשמי או סוחר מורשה.
במקרה של מוטורולה היבואן מוכן לבצע את התכנות בתשלום של 130 ש"ח אז הדלת פתוחה.
שוב, אם זה רלוונטי למישהו, צרו קשר בפרטי ואסייע בשמחה. אחרי שהראשון יגיע בשלום אוכל לכתוב מדריך מדוייק כפי שעשיתי למכשירים המשומשים.
אז מה הפרוצידורה?
להגיע לאחד מסנפי מוטורולה לרכוש את אחד המכשירים להגיד להם שאני מעונין בתדרים של חובבי הגיפים ובמוטורולה מוצאים את הרישיון?
או שיש בירוקרטיה בדרך?
רמי
נדב, כל הכבוד לך על המאמץ וההשקעה שלך להביא את הפרטים ולדאוג לכל מה שקשור בזה, זה לא מובן מאליו, יישר כוח.+1
אתר של פולנים בכיינים!!!
נדב לא קובע את המחיר אלא רק טרח לפרסם. לא מתאים לכם אל תרכשו!!!
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
בהמשך להכשרת תדר הג'יפאים העברי הראשון והאפשרות ל"גיור" מכשירי מוטורולה משומשים/קיימים, כמובן שניתן גם לרכוש מכשירים חדשים.
היצע המכשירים ומחירים נכונים להיום:
מכשיר ידני אנלוגי מדגם VX-261 (https://www.motorolasolutions.com/he_il/products/two-way-radios-licensed/analog-business-radios/vx-260-series.html#tabproductinfo), בהספק 5W ועם 16 ערוצים, 1305 ש"ח
מכשיר ידני אנלוגי ודיגיטלי EVX-261 (https://www.motorolasolutions.com/he_il/products/two-way-radios-licensed/dmr/evx-series/evx-261.html#tabproductinfo), בהספק של 5W ועם 16 ערוצים, 1745 ש"ח
מכשיר ידני אנלוגי ודיגיטלי DP-1400 (https://www.motorolasolutions.com/he_il/products/two-way-radios-licensed/dmr/mototrbo/dp1400.html#tabproductinfo), בהספק של 4W ועם 16 ערוצים, 2223 ש"ח
מכשיר קבוע לרכב אנלוגי ודיגיטלי DM-1400 (https://www.motorolasolutions.com/en_xu/products/mototrbo/dm1000-series/dm1400.html#tabproductinfo), בהספק של 40W ועם 16 ערוצים, 2095 ש"ח (מכשיר בלבד, ללא אנטנה, בסיס והתקנה)
בסיס קבוע+כבל 198 ש"ח
בסיס מגנטי+כבל 155 ש"ח
אנטנה 2DB קצרה 325 ש"ח
אנטנה 5DB ארוכה 235 ש"ח
התקנה 305 ש"ח
התקנה לרוכשי הסכם שרות 187 ש"ח
המחירים כוללים מע"מ ואינם כוללים את אגרת הרישוי.
ברכישת מכשיר קבוע לרכב לא חובה לרכוש אנטנה, כבלים או התקנה, אם כי המלצתי האישית היא לרכוש גם את הבסיס והאנטנה ממוטורולה מאחר והם איכותיים ועמידים להפליא. אם תגיעו למוטורולה (כפ"ס) לאחר התקנה עצמית של המכשיר, אני משער שלא יגבו מכם תשלום עבור בדיקה שהאנטנה מתאימה ומחוברת כראוי (בדיקה עם מד יג"ע, 5 דקות עבודה)
המחירים הינם מחירי המחירון ולא ניתן לפרסם מחיר אחר, אולם במעמד הרכישה ככל הנראה תינתן הנחה לג'יפאים, לפחות בסניף כפר סבא (אם לא - דברו איתי ...). כמובן שיש דגמים נוספים, אבל הרשומים מעלה הם הזולים ביותר של מוטורולה שמתאימים לשימוש שלנו.
סניפי מוטורולה בארץ:
אילת: הדייג 12 א.ת. חדש אילת 08-6332390
באר שבע: הפועלים 19 עמק שרה ב"ש 08-6277824
אשדוד: התקשורת 6 א.ת. אשדוד 03-5684213
לוד: לב פסח 6 א.ת.לוד 08-5658389
ירושלים: האומן 28 תלפיות ירושלים 02-5684123
תל אביב: ראול ולנברג 32 ת"א 03-5684208
כפר סבא: התע"ש 11 כפ"ס 03-5684313
חיפה: חלוצי התעשייה 96 חיפה 04-5684297
ק. שמונה: א.ת. גליל עליון 04-6944191
גילוי נאות: אני בקשר טוב עם מוטורולה סניף כפ"ס לאחר שהם עזרו רבות לאישור תדר הג'יפאים הרשמי, אך אין ולא תהייה לי כל טובת הנאה ממכירת ציוד קשר לג'יפאים. אם וכאשר יהיו לי פרטים ומחירים של מכשירים חוקיים מיצרנים אחרים, אפרסם גם אותם, בשרשור נפרד כמובן.
מכשיר הקשר מאוד יקר והוא רק בתחום הUHF
מכשיר קשר אנלוגי ודיגיטלי בתחום VHF/UHF/DMR עולה כ 1400₪ באיביי
תושבת קבועה לרכב עולה במוטורולה בלי מבצע 144₪
+1
אתר של פולנים בכיינים!!!
נדב לא קובע את המחיר אלא רק טרח לפרסם. לא מתאים לכם אל תרכשו!!!
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
למה גזענות, כולנו בוכים ללא הבדל של מין, גזע ודת...
וברצינות, שאפו גדול לנדב על הנכונות ועל הבדיקה המעמיקה.
אז מה הפרוצידורה?
להגיע לאחד מסנפי מוטורולה לרכוש את אחד המכשירים להגיד להם שאני מעונין בתדרים של חובבי הגיפים ובמוטורולה מוצאים את הרישיון?
או שיש בירוקרטיה בדרך?
רמיבדיוק ככה. מוטורולה מטפלים בפרוצדורה.
את הרשיון עצמו מנפיק משרד התקשורת אבל אתה לא צריך להתעסק בזה.
והמחירים שבפתיחת השרשור הם מחירי מחירון, תבקש הנחה ...
מתגלגל לו פה מהלך שבשורה התחתונה שלו מכשיר ידני יעלה לנו אלפי שקלים
וזאת בלי כל ההוצאות הנלוות ( ושלא יהיה ספק-יהיו גם יהיו) מסביב ואתה מצפה שלא יהיו תגובות לכאן ולכאן?
בלתי מגוייר כמובן.אין בעיה עם הדעות לכאן ולכאן.
לדעתי אין מספיק פרגון לבן אדם שניסה לשנות מציאות שבה כולנו עבריינים מראש.
יש כאלה שהם לא בעלי מכשירים ומעוניינים לקנות ולהם הוצעו המחירים. יש בעלי מכשירים שיוכלו לגייר. ויש שיקנו מכשירים כלשהם ויגיירו אותם.
לגבי המקסטרק שלך. אתה יכול לגייר גם אותו. ולאחר מכן לצרוב עליו את התדרים הקיימים שלך + התדר המאושר ולהסתובב עם רשיון.
זה מה שאני שוקל לעשות.
בג'יפ שקניתי מותקן מכשיר קשר של מוטורולה EM200 , האם ניתן ל"דבר" איתו בתדרים ארופאי / אמריקאי המותרים לשימוש חופשי ? האם ניתן לצרוב תדרים . תודה
The Motorola EM200 is a VHF or UHF mobile radio with a 25W output, suitable for industrial use. It operates in the 146-174 MHz (VHF) or 403-470 MHz (UHF) frequency range and has 4 channels. The radio is designed to be durable and rugged, with dimensions of 44mm x 169mm x 118mm and a weight of 1.02 kg (2.25 lbs).
לפי הנתונים הוא בהחלט יכול להתאים.
מה צרוב בו כרגע? ניסית מול מכשיר ידני או קבוע ברכב?
,השאלה היא אם המכשיר הוא vhf או uhf. מקריאה של הטקסט למעלה בלבד, הוא לא גם וגם... יש מדבקה כם מק"ט מלא איפשהו, או שאפשר לסרוק ולגלות (אם אתה מתגלגל לדרום העוטף, מוזמן לבדיקה אצלי).
או לגשת לסניף של מוטורולה ולשאול.
בג'יפ שקניתי מותקן מכשיר קשר של מוטורולה EM200 , האם ניתן ל"דבר" איתו בתדרים ארופאי / אמריקאי המותרים לשימוש חופשי ? האם ניתן לצרוב תדרים . תודהתדליק ותנסה..... אם הוא מותקן בג'יפ שקנית - סיכוי טוב שהוא כבר צרוב על ידי הבעלים הקודמים.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.