צפייה בגרסה מלאה : חיווט פנסי ערפל בג'ימני
יש לי ג'ימני שנת 2008
הוחלף הטמבון מג'ימני 2017 עם פנסי ערפל
לאחר חיטוט עמוק.
נמצא צמה מוכנה לחיווט פנסי ערפל
והכנה למפסק בדאשבורד.
הבעיה שיש צמא רק בצד אחד וזה בצד הנהג ליד הצמה של הפנס הראשי.
השאלה שלי האם צריכה להיות צמה גם בצד השני או שאומרה להיות דרך כלשהי לחבר את שני פנסי הערפל דרך צמה אחת.
אתה צריך להעביר חיווט בתוך הפגוש מצד לצד.
אסף.
אתה צריך להעביר חיווט בתוך הפגוש מצד לצד.
אסף.
סליחה על הבורות, אבל איך אני עושה את זה ?
כפשוטו:
מוסיף חיווט חשמלי מצד אחד, זה שאליו מגיע הצמה, אל הצד השני (חסר הצמה) ומחבר את שני הפנסים במקביל.
כפשוטו:
מוסיף חיווט חשמלי מצד אחד, זה שאליו מגיע הצמה, אל הצד השני (חסר הצמה) ומחבר את שני הפנסים במקביל.
יש איזשהי דרך להשיג מפצל לצמה ואולי לחבר את זה בצורה יותר מקצועית מחיווט חשוף ומאולתר ?
ב2008 יש פנסי ערפל, ב2017 יש פנסי ערפל, למה להעביר חיווט חדש? אמור להיות חיווט ליד המיכל של הווישרים שיורד עד הפנס השמאלי ומשם דרך הפגוש מתחבר לימני. זה פלאג קטן בצבע לבן עם חוטים דקיקים בצבע שחור וכחול אאלט.
ב2008 יש פנסי ערפל, ב2017 יש פנסי ערפל, למה להעביר חיווט חדש? אמור להיות חיווט ליד המיכל של הווישרים שיורד עד הפנס השמאלי ומשם דרך הפגוש מתחבר לימני. זה פלאג קטן בצבע לבן עם חוטים דקיקים בצבע שחור וכחול אאלט.
את הצמה ליד המיכל של הווישרים מצאתי לא הבנתי איך אני אמור מהצמה הזאת לחבר שני פנסים כשיש רק חיבור אחד.
יש חיווט מקורי בין הפנסים בתוך הפגוש השחור שמכיל את פנסי הערפל ,אתה מתחבר לשמאלי ואז משם הימני מתחבר.
׳™׳© ׳—׳™׳•׳•׳˜ ׳׳§׳•׳¨׳™ ׳‘׳™׳ ׳”׳₪׳*׳¡׳™׳ ׳‘׳×׳•׳ ׳”׳₪׳’׳•׳© ׳”׳©׳—׳•׳¨ ׳©׳׳›׳™׳ ׳׳× ׳₪׳*׳¡׳™ ׳”׳¢׳¨׳₪׳ ,׳׳×׳” ׳׳×׳—׳‘׳¨ ׳׳©׳׳׳׳™ ׳•׳׳– ׳׳©׳ ׳”׳™׳׳*׳™ ׳׳×׳—׳‘׳¨.
׳›׳*׳¨׳׳” ׳©׳”׳—׳™׳•׳•׳˜ ׳”׳–׳” ׳׳ ׳§׳™׳™׳ ׳׳¦׳׳™, ׳׳—׳¨׳™ ׳₪׳™׳¨׳•׳§ ׳©׳ ׳”׳˜׳׳‘׳•׳ ׳׳ ׳*׳׳¦׳ ׳›׳׳•׳..
׳›׳*׳¨׳�׳” ׳[emoji2398]׳”׳—׳[emoji769]׳•׳•׳˜ ׳”׳–׳” ׳�׳� ׳§׳[emoji769]׳[emoji769]׳� ׳�׳¦׳�׳[emoji769], ׳�׳—׳¨׳[emoji769] ׳₪׳[emoji769]׳¨׳•׳§ ׳[emoji2398]׳� ׳”׳˜׳�׳‘׳•׳� ׳�׳� ׳*׳�׳¦׳� ׳›׳�׳•׳�..אני רואה ג'יבריש
כנראה התכוונת:
כנראה שהחיווט הזה לא קיים אצלי, אחרי פירוק של הטמבון לא נמצא כלום..
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
אני רואה ג'יבריש
כנראה התכוונת:
כנראה שהחיווט הזה לא קיים אצלי, אחרי פירוק של הטמבון לא נמצא כלום..
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
כן זה בדיוק מה שנכתב
מדובר בסה״כ על שני חוטים בתוך צינור שרשורי שמוחזק עם קליפסים לפגוש, לא בעיה להכין כזה לבד.
אצלי ב 2008 יש פנסי ערפל מקוריים
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.