התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מישהו עם נסיון של כמה שנים עם טרופר מוסב לגז

haitham_zoa
15-12-18, 20:58
ניסיתי לחפש בפורומים חוות דעת על מערכת גז לטרופר אבל לא ראיתי מישהו שמדבר מניסיון של כמה שנים או עשרות ק"ם
אני צריך עצה ממישהו שיש לו נסיון אני עם ניסיון של שנים במערכת גז על גיפ zj ללא תקלות מה עם טרופר ???

אלירן84
18-12-18, 07:12
יש לי נסיון עם רודאו 3.2 מוסב לגז שלדעתי אין הרבה הבדל בינו לבן הטרופר מלבד הנפח.
מנוע שידוע כמתאים מאוד לגז ואין צורך במשמנת. בכללי מנועים אמריקאים מקבלים יפה הגז. אני מכיר אנשים עם הרכב שנוסעים מעל ל 100 ק"מ על גז בלי שום בעיה.
אצלי כבר 3 שנים על גז, אין בעיות והמנוע מגיב מצויין. לא מרגיש כלל הבדל בין נסיעה בגז לבנזין. (מערכת BRC).

נדב ש.
18-12-18, 07:55
יש הבדל בין ה 3.2 ל -3.5 , גל זיזים עליון יחיד מול גל זיזים עליון כפול, שיטת הזרקה וכו' וכו'.

מכיר איזה 2 טרופרים 3.5 שהיו מוסבים והחליפו מנוע(לא יודע אם יש קשר ישיר לגז), קח בחשבון שמנוע כזה קשה למצוא והוא גם יקר משמעותית, ה 3.2 יותר נפוץ ויותר זול.

Offer Levy
21-12-18, 03:42
ניסיתי לחפש בפורומים חוות דעת על מערכת גז לטרופר אבל לא ראיתי מישהו שמדבר מניסיון של כמה שנים או עשרות ק"ם
אני צריך עצה ממישהו שיש לו נסיון אני עם ניסיון של שנים במערכת גז על גיפ zj ללא תקלות מה עם טרופר ???

אני עם טרופר בנזין עם מערכת גז.
המערכת מותקנת כבר מעל ל3 שנים וכשלושים אלף קמ ללא בעיות מיוחדות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Shopp
21-12-18, 13:21
אני עם טרופר בנזין עם מערכת גז.
המערכת מותקנת כבר מעל ל3 שנים וכשלושים אלף קמ ללא בעיות מיוחדות.

Sent from my iPhone using Tapatalkאהלן..הטרופר שלך הוא 3.5?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Offer Levy
16-08-19, 11:01
אהלן..הטרופר שלך הוא 3.5?

כן

Asaf-a
16-08-19, 17:14
אני רק שאלה לבחור שהסב לגז, כאשר הקמ השנתי פחות מ 10000 שווה להסב לגז על כל המשמעויות?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

-->