צפייה בגרסה מלאה : בעיה בהורדת מפות אופליין באפליקצית offroad
שלום לכולם,
התקנתי מערכת מולטימדיה אנדרואיד (7.1 אם זה משנה) עם 2G-RAM ו 32G זכרון אחסון.
כמו שבכותרת, הורדתי את אפליקציית Offroad והיא עובדת יפה.
ניסיתי להוריד מפה טופוגרפית, Israel Hiking בזום 15 (ואח"כ גם מפות נוספות - אבל תמיד קורה אותו הדבר), אז האפליקציה ביקשה אישור הזדהות - אישרתי, שאלה האם אני רוצה להוריד את המפות בזום 15 - אישרתי ו... כלום.
למען הסר ספק, נכנסתי לאפשרויות -> מפות -> אופליין -> הורדה.
מה אני עושה לא בסדר?
האם ניתן להוריד את המפות במחשב ביתי (שאיננו אנדרואיד) ולשים את המפות על כרטיס זכרון Micro-SD ולעבוד משם?
בברכה ובתודה לעונים,
יוני
andy.shaked
16-12-18, 17:24
ניתן להוריד בבית ולהעביר, ואחרכך דרך התוכנה לבחור את התיקיה שבה הקבצים נמצאים.
אם כבר אתה מוריד בבית, ממליץ לך להוריד את המפות בזום 16
#המדען_המטורף
אמת. מה שאנדי כתב... תבחר על המפה הרצויה "קשר מפה" במקום הורדה... ואז תבחר את התיקייה בה יש את הקבצים. שים לב להעתיק את שני הקבצים שיש בקובץ זיפ
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
רק על מנת להבהיר:
לא מצאתי מיקרו SD (למרות שהיו לי הרבה - תמיד זה נעלם שצריך).
השאלה האם אני יכול להוריד מהמחשב בבית את הקבצים מכאן:
https://israelhiking.osm.org.il/map/17/31.0712/35.3044
הורדה אל דונגל USB רגיל, ממנו להעביר את הקבצים למערכת ולקשר למפה באופליין.
נכון?
בתודה,
יוני5
אפשר לינק למפה? אצלי אותו סיפור בדיוק.
לא. הקישור שהבאת הוא לאתר עצמו.
יש ללחוץ שם על האייקון עם האות i ואז יש קישור להורדת המפות
או קישור ישיר - https://israelhiking.osm.org.il/download
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
אני גם לא מצליח להוריד לנייד. אי אפשר לפתור את זה בלי העניין של מחשב ביתי ?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
בוודאי שאפשר. אין צורך להוריד לנייד, זה רק במקרים ממש חריגים... מה הכוונה לא מצליח להוריד? תוכל לפרט?
אותה תופעה - מבקש להוריד, מקבל הערה שזה עלול להיות איטי ואני מאשר, ואז לא קורה כלום.
andy.shaked
18-12-18, 21:52
אתם מנסים להוריד בחיבור סלולרי או ב wifii
כי אצלי על הרשת הביתית אני מוריד בלי בעיה
בחיבור סלולרי זה מקרטע https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181218/4fff8f8e9c472105573530d20cd12f56.jpg
#המדען_המטורף
ווי פי
אחרי מספר נסיונות לא מוצלחים, סיכום קצר
מערכת אנדרואיד, גירסה 7.1, 2G RAM וזיכרון של 32G.
הורדה אופרואד וכל נסיון להוריד את המפות ע"י לחיצה על מפות, ראיית התצא אונליין, לחיצה על אופליין, לחיצה על הורדה של מפות IsraelHiking גם זום 15 ואחרי מספר נסיונות גם זום 16, מופיעה הודעה שצריך לאשר חחשבון גוגל - אישור האם להוריד? כן, ואז כלום.
הורדתי את שני הקבצים ל USB - המערכת לא מזהה את הדונגל USB ככונן ולכן אין מה לעשות.
נסיון נוסף, העתקתי את שני הקבצים של הזום 16 לSD. המערכת מזהה את הSD וקוראת את תכולת הכרטיס. נסיון לעשות "קישור מפה" כפי שהוסבר קודם - לא צולח. אחרי הלחיצה על "קשר מפה", לא קורה כלום. אין הודעת שגיאה וכיו"ב - פשוט כלום.
הדבר היחיד שאני מסוג לחשוב עליו זה שהגירסה של האופרואד לא תקינה, או שהקובץ שאני הורדתי לא תקין ויש להוריד את האפליקציה ולעלות גירסה חדשה מה גוגל פליי.
עצות ממביני עניין?
בודה מראש,
יוני5
הי, יש בהגדרות כפתור לבחור את מיקום התיקייה להורדה. תנסה לבחור שם את המיקום. ולהוריד...
בנוסף תנסה לנקות את הקאש של google play services
ודבר אחרון, שלח לנו מייל עם מספר הטלפון שלך ל
[email protected]
נתקשר אליך מחר...
עידכונים: נתחיל מהסוף: עובד.
הורדתי את שני הקבצים לדיסק און קי וחיברתי למערכת.
לא זיהתה / לא הצלחתי להגיע למיקום הקבצים דרך ה file manager
חזרתי למחשב, חיברתי טלפון שבתוכו כרטיס זכרון למחשב והעתקתי את הקבצים ל מיקרו SD.
חזרה למערכת, הקבצים במיקרוSD, המערכת מזהה את כרטיס הזכרון, תוכנת האופרואד לא מקבלת קישור למפה.
עוברים להגדרות התוכנה לשנות את מיקום קבצי האופליין. לא נותנת. לחיצה על האופציה לא מייצרת שום תגובה.
איתחול של האופרואד ונסיון נוסף - אותה האכזבה
מחיקת האופרואד, הורדה מחדש והתקנה מחדש.
נסיון לקשר מפה: נכשל.
בחזרה להגדרות האופרואד, שינוי מיקום קבצי האופרואד - הפעם אפשר, אבל לא לכרטיס הזכרון.
העתקה של הקבצים לזכרון המכשיר, שינוי מיקום קבצים.
בחזרה למפות, בחירת מפות אופליין, קשר למפה: ה ל ל ו י ה, עובד.
בתודה לעוזרים, ולאלה שנתנו נפשם בתפילה לאלוקי האנדרואיד, מלאכי מערכות ניהול קבצים וכהני זכרונות פלאש.
בברכה,
יוני5
שורה תחתונה,
האופרואוד לא יודעת לקרוא נכרטיס הsd?
לבעלי טלפונים חדשים עתירי GB זה בטח לא מפריע. למעוטי היכולת, או אלו המשתמשים במכשיר ישן יותר כמכשיר ניווט, או אפילו למפגרים כמוני שמתוך עקרון לא שומרים קבצים על הפלא עצמו (שיטה שהוכיחה את עצמה לא פעם, במיוחד למי שיש לו נטיה לאתגר את הטלפון במצבי אסטרים), זאת בשורה לא טובה.
יש אפשרות לסדר את זה?
איל,
אני משער שאפשר. אבל אל תסיק מהמקרה הבודד שלי, שבו יכול להיות שהמערכת הסינית והאנדרואיד לא בדיוק מדברים בינהם באופן מושלם, או שאני פיספסתי משהו.
בברכה,
יוני
לאחרונה גם אני נלחמתי בזה בטלפון סמסונג עם אנדרואיד 8.
נסיונות לכוון ולהוריד את israel hiking לסיפריה שנמצאת על כרטיס הרחבה sd נכשלו עם הודעת שגיאה שאין הרשאות כתיבה למרות שנתתי לאפליקציה את כל ההרשאות.
הפיתרון היה להוריד את המפה למחשב, להעביר לטלפון עם כבל usb ואז לכוון את האופרואד לאותה תיקיה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.