צפייה בגרסה מלאה : קירות גבס בתוך מכולה. איך מחברים מסילות?
יש לי קונטיינר 40 פיט(12 מטר) שאני רוצה להפוך למשרד/יחידת דיור. סלון/משרד, שרותים וחדר שינה/עבודה.
לשים מסילות לגבס על הרצפה לא בעיה. הבעיה מבחינתי היא בקירות ובגג. בגדול אני מחבר את המסילות בברגים קודחים. אבל, אני לא רוצה שהברגים יעשו חורים בגג או קירות. בטח שלא יראו אותם בצד החיצוני של המכולה.
חשבתי לבנות שלד פנימי מפרופילים ואליו לחבר את המסילות עם ברגים אבל זה המון עבודה והמון כסף. האם יש שיטה טובה/יעילה/חסכונית יותר? אפשר בתאוריה לא לחבר את המסילות למכולה, רק ברצפה, אבל אז זה בטיחותי? בהובלה דברים לא יזוזו?
תודה
מיכה
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
מחברים פרופיל רצפה תקרה לקורות של המכולה ואליו מחברים את הקונסטרוקציה
בנוסף עם היא מיועדת להובלה חייבים להשאיר הרבה ספייס בשביל למנוע שבירה של הקירות / ריצפה בזמן ההובלה
תודה אני אבדוק. לא מיועד להובלה אבל אי אפשר לדעת
yvesdelathouwer
23-12-18, 17:05
האם חשבת על דבקים? יש דבקים עם כח הדבקה מאוד גבוהה שיכולים לתת לך מענה. זה פחות מהיר מבורג אבל אין סיבה שזה לא יעבוד.
אם אתה מעדיף שיטה פחות חזקה אבל שאמור גם להתאים, זה דבק דו צדדי מקצועי של 3M לדוגמא. זה לא זול אבל עם כוח הדבקה מאוד גבוהה.
בהצלחה.
אם יש שטח מגע גדול, תדביק את הניצבים ישירות לגוף המכולה בעזרת סילקון. את הניצבים תחבר עם ברגי פח,
וכך תוכל ליצור סבכת שתי וערב אליה יתחברו לוחות הגבס שיתנו למבנה הפנימי את הקשיחות הסופית.
yvesdelathouwer
24-12-18, 12:10
אם יש שטח מגע גדול, תדביק את הניצבים ישירות לגוף המכולה בעזרת סילקון. את הניצבים תחבר עם ברגי פח,
וכך תוכל ליצור סבכת שתי וערב אליה יתחברו לוחות הגבס שיתנו למבנה הפנימי את הקשיחות הסופית.
סיליקון לא מדביק מספיק טוב, ובטוח לא על שטח חלק. יש מגוון דבקים אפוקסי שיותר מתאימים כגון Loctite או דומה. (יש חברות שמתמחות בתחום כמו אלרם, דבקט, גילאר/סיקה)
אולי דבק כגון Super7 גם יוכל לעשות העבודה אבל אני לא מכיר אותה מספיק כדי להגיד.
מה שבטוח זה שסיליקון מיועד לאיטום, לא להדבקה. ולא נבון לסמוך על ההדבקה שלו לאורך זמן.
boaz avrahami
24-12-18, 12:15
מיכה למה לא OSB?
אני הייתי מיישם את הניצבים מברזל/עץ כעם סיקה פלקס.
יותר חזק מהברגים לדעתי.
את הפלטות תרכיב עם ברגים כמקובל
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
סיליקון לא מדביק מספיק טוב, ובטוח לא על שטח חלק. יש מגוון דבקים אפוקסי שיותר מתאימים כגון Loctite או דומה. (יש חברות שמתמחות בתחום כמו אלרם, דבקט, גילאר/סיקה)
אולי דבק כגון Super7 גם יוכל לעשות העבודה אבל אני לא מכיר אותה מספיק כדי להגיד.
מה שבטוח זה שסיליקון מיועד לאיטום, לא להדבקה. ולא נבון לסמוך על ההדבקה שלו לאורך זמן.
מזמין אותך אליי לעבודה לשבת ולהסיר סיליקון (לא ב-10 ש"ח)מכרטיסים אלקט' שהודבקו - נראה איך תדבר אח"כ.
לא רק שמשמש להדבקה אלא גם למילוי.
בכל מקרה אם אתה יוצר סבכה (רשת) בקירות ובתקרה, המבנה יחזיק את עצמו בלי שום קשר למכולה.
הסיליקון מיועד רק לבניית הסבכה, אין לו שום משמעות לאחר מכן.
יתרה מזאת, הבחור מדבר גם על הנפה(אוליי?) והיה רצוי מאוד לאפשר גמישות בין המכולה המתעוותת קלות, לבין המבנה הפנימי.
מיכה למה לא OSB?
אני הייתי מיישם את הניצבים מברזל/עץ כעם סיקה פלקס.
יותר חזק מהברגים לדעתי.
את הפלטות תרכיב עם ברגים כמקובל
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94לוח גבס עולה 25 שח בערך, osb בסביבות ה65 אם אתה משיג. יקר לי. בכל מקרה אני נשאר עם הבעיה שאני לא רוצה חורי ברגים בגג, אם כי אולי אוכל לקבל את זה כי אני אעשה לה גג משופע בכל מקרה. ובטח שלא חורים בקירות.
boaz avrahami
24-12-18, 14:09
כמה הבדל בכסף זה לכל העבודה?
זה לא ישבר בקלות כמו גבס ויחזיק יותר שנים.
כדאי לך גם להכניס בידוד בין המכולה לקיר
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לוח גבס עולה 25 שח בערך, osb בסביבות ה65 אם אתה משיג. יקר לי. בכל מקרה אני נשאר עם הבעיה שאני לא רוצה חורי ברגים בגג, אם כי אולי אוכל לקבל את זה כי אני אעשה לה גג משופע בכל מקרה. ובטח שלא חורים בקירות.
מצד שני אתה מדביק לאטות עם S.7 ומלביש OSB לא צריך לצבוע, לא צריך פרופיל מתכת, התקנות קלות לתליה...
צודק, זה גם שיקול. אבל כרגע אני לא יכול להרשות לעצמי.
סופר 7 היטק במסלול עליון במקום קופריבנד
מסלול תחתון עם ברגים וקופריבנד
בדפנות אין לך צורך במסלולים אלא רק בניצבים עם קופריבנד בלחץ לדפנות, אפשרי גם שם עם סופר 7 היטק אם אתה חושש מחוזק
מוזמן ליצור קשר
עובד הרבה עם גבס
בועז
מה עם ריתוך פלחים קטנים ניצבים לקיר המכולה? אליהם אחר כך אפשר לחבר מסילות בלי בעיה.. זה יתאים אם יש לך תכנון מראש של מה שאתה רוצה לעשות.
4 פלאחים כאלה (נגיד 3 ס"מ רוחב אורך 10 סמ כל אחד) לכל קיר יפתרו לך את הבעיה לדעתי.
מה עם ריתוך פלחים קטנים ניצבים לקיר המכולה? אליהם אחר כך אפשר לחבר מסילות בלי בעיה.. זה יתאים אם יש לך תכנון מראש של מה שאתה רוצה לעשות.
4 פלאחים כאלה (נגיד 3 ס"מ רוחב אורך 10 סמ כל אחד) לכל קיר יפתרו לך את הבעיה לדעתי.גם רעיון. חשבתי בהתחלה לרתך מסגרת שלמה אבל אולי פלאחים יהיו מספיק. יש לי תכנון של מה שאני רוצה. כמובן שהוא עלול להשתנות אבל ,זמן העבודה אדע סופית
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.