PDA

צפייה בגרסה מלאה : אווטלנדר 650 ספר רכב

Yuvalby
08-01-19, 15:39
שלום לכולם
שמי יובל. לפני כמה ימים קניתי טרקטורון אווטלנדר 650 2008.
השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד או לקנות את הספר רכב שלו? חיפשתי באינטרנט אבל אולי אני לא יודע לחפש..
דבר נוסף. מידי פעם שאני נוסע נדלקת נורה בצבע כתום עם סימן קריאה. מישהו יודע מה זה אומר?
תודה לכולם וחורף טוב! יובל

מוטי ג.
08-01-19, 16:38
אין לי מושג מה משמעות הנורה, אבל כנראה היא הסיבה למכירה.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

oferc
11-01-19, 09:15
שלום לכולם
שמי יובל. לפני כמה ימים קניתי טרקטורון אווטלנדר 650 2008.
השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד או לקנות את הספר רכב שלו? חיפשתי באינטרנט אבל אולי אני לא יודע לחפש..
דבר נוסף. מידי פעם שאני נוסע נדלקת נורה בצבע כתום עם סימן קריאה. מישהו יודע מה זה אומר?
תודה לכולם וחורף טוב! יובל

צלם את המנורה .

בדרך כלל יש מחלה קטנה עם הטרקטורונים האלו בצמה שמחברת את מערכת השעונים , חלקה מתנתקת או לא יושבת טוב, תבדוק אם חוץ מהנורה יש עוד חיוויים במערכת השעונים ומדע חסר על חום מנוע או הערה על המחשב \ טיפול \ הילוכים .

המיקום של החיבור מצד ימין מעל הגלגל , שחק עם החיבור ותראה אם הנורה כבתה ,ב2008 שהיה לי זה היה קורא על בסיס קבוע ממש לא משמעותי.

ועוד אופציה לבדיקה , האם זה מתרחש בעצירה בזמן שאתה לוחץ ברקס ממושך ?

פעם היה לי ספר רכב של ה800 ש90% דומה לכלי שלך , אחפש בבוידם אם אמצא אשלח לך הודעה לבוא ולקחת.

ד"א אני מת על ההערות של אנשים שלא מבינים כלום אבל חושבים שזו הסיבה למכירת הכלי, העיקר להוריד את המצב רוח , לבעס.

Yuvalby
12-01-19, 21:15
שבוע טוב!
תודה רבה על המידע!
אני חייל ולכן רק בחמישי הקרוב אגיע הביתה ואז אוכל לבדוק מה שאמרת.
כמו כן אם יש ספר רכב אני מאוד אשמח..!
שוב תודה ושבוע טוב
יובל

Yuvalby
20-01-19, 13:10
שבוע טוב. הבאתי ספר רכב מהיבואן בתל אביב. רחוב הסדנא אם עוד מישהו צריך..בספר כתוב שזה נורה שקשורה לבלמים. מילאתי נוזל בלמים קדמי ואחורי והנורה כבתה..חוץ מזה הספר רכב שהשגתי מינימלי ביותר ונראה שהיבואן מוציא אותו ולא החברה ולכן הוא ככ מינימלי..אם מישהו יודע איך אפשר להוריד או לקנות ספר יותר מעמיק. משהו למוסכים.. מה שנקרא בצהל ספר לדרג ג זה מאוד יעזור..תודה ושבוע טוב!

פלג_
20-01-19, 19:35
אהלן, יש לי מדבקות מקוריות , צלב, מכסה טרמוסטט ואולי עוד דברים מאז שמכרתי את האווטלנדר שלי.

אתה מוזמן לקחת, אני מאזור השרון.

Yuvalby
21-01-19, 21:30
תודה רבה.אשמח לקבל את הדברים. אדבר איתך שבוע הבא כשאצא הביתה מצהל.. תודה!

Yuvalby
03-02-19, 09:31
צלם את המנורה .

בדרך כלל יש מחלה קטנה עם הטרקטורונים האלו בצמה שמחברת את מערכת השעונים , חלקה מתנתקת או לא יושבת טוב, תבדוק אם חוץ מהנורה יש עוד חיוויים במערכת השעונים ומדע חסר על חום מנוע או הערה על המחשב \ טיפול \ הילוכים .

המיקום של החיבור מצד ימין מעל הגלגל , שחק עם החיבור ותראה אם הנורה כבתה ,ב2008 שהיה לי זה היה קורא על בסיס קבוע ממש לא משמעותי.

ועוד אופציה לבדיקה , האם זה מתרחש בעצירה בזמן שאתה לוחץ ברקס ממושך ?

פעם היה לי ספר רכב של ה800 ש90% דומה לכלי שלך , אחפש בבוידם אם אמצא אשלח לך הודעה לבוא ולקחת.

ד"א אני מת על ההערות של אנשים שלא מבינים כלום אבל חושבים שזו הסיבה למכירת הכלי, העיקר להוריד את המצב רוח , לבעס.

אחרי כמה סופשים שהתעסקתי עם הטרקטורון הבנתי שכמו שאמרת הנורה נדלקת אחרי עצירה ממושכת בלבד.. רק שאני מניע את הטרקטורון אחרי שהיה עם אמברקס. ( בהתחלה זה היה דולק כל הזמן כי הברקס הרגלי היה תקוע בצורה שהוא טיפה לחוץ!!)
אז מה זה אומר אם זה נדלק אחרי ברקס ממושך?
תודה.

גלעד .ג.
04-02-19, 17:27
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190204/b2ab5b5193bd2fcd4f22fb34ae6be728.jpg

יש לי פולאריס ספורטמן 700 והזמנתי מאמאזון ספר טיפולים.
הספר מקיף למדי וכולל לא מעט איורים ותרשימים.

הגיע תוך 4 ימים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

גלעד .ג.
04-02-19, 17:28
יש ספרי טיפולים למרבית הכלים, אם לא תסתדר למצוא לבד תגיד ואני יחפש לך

oferc
05-02-19, 08:54
אחרי כמה סופשים שהתעסקתי עם הטרקטורון הבנתי שכמו שאמרת הנורה נדלקת אחרי עצירה ממושכת בלבד.. רק שאני מניע את הטרקטורון אחרי שהיה עם אמברקס. ( בהתחלה זה היה דולק כל הזמן כי הברקס הרגלי היה תקוע בצורה שהוא טיפה לחוץ!!)
אז מה זה אומר אם זה נדלק אחרי ברקס ממושך?
תודה.

זו התראה נורמלית , אין לך שום תקלה.
טפל בברקסים ובתקיעה של הברקס הרגלי.

בהצלחה

Yuvalby
03-03-19, 23:43
זו התראה נורמלית , אין לך שום תקלה.
טפל בברקסים ובתקיעה של הברקס הרגלי.

בהצלחה

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190204/b2ab5b5193bd2fcd4f22fb34ae6be728.jpg

יש לי פולאריס ספורטמן 700 והזמנתי מאמאזון ספר טיפולים.
הספר מקיף למדי וכולל לא מעט איורים ותרשימים.

הגיע תוך 4 ימים.

כמו שהמלצת .. קניתי מאמזון דיסק עם ספר סרוק..
ספר קשיח לא מצאתי לשנתון שלי
תודה!

-->