צפייה בגרסה מלאה : מחירים של אלמנטים קונסטרוקטיביים מפלדה (שיפוץ דירה)
אני עומד בפני שיפוץ די מסיבי של שתי דירות צמודות בבניין ישן.
הקונסטרקטור ששכרתי הכין תוכנית חיזוקים שכוללת לא מעט אלמנטים, במשקל כולל של כמעט 4 טון פלדה.
יש למישהו מושג סביב כמה ש"ח לקילו נעים מחירי השוק לאלמנטים כאלה (ייצור + התקנה או רק ייצור)?
עמי
איזה אלמנטים?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ערב רב של קורות, בעיקר U ו-H ושל פרופילים RHS.
איזה גדלים?
בכל מקרה, אחרי שהקונסטרוקטור נותן לך רשימת חומרים אתה פונה לכמה מחסני ברזל ומבקש הצעות מחיר. ההבדלים יכולים להיות משמעותיים.
מנסיון, תדרוש משאית עם מנוף, אלא אם יש לך מלגזה או דרך אחרת להוריד את החומר.
אני קונה חומר "כבד" אצל לוסקי בסתריה. אני לא יודע מאיפה אתה אבל תבדוק מחסני ברזל באיזור שלך.
אם יש לך אפשרות, לפני שאתה מקבל את החומר, לך תבדוק אותו במחסן. מחסני ברזל לפעמים נותנים חומר פחות יפה ללקוחות מזדמנים.
קצת חלודה לא משנה, יותר חשוב שהחומר ישר ולא מעוות. גם U וגם H מקבלים יופי של עיוותים. לפעמים ביותר ממישור אחד+פיתול שזה בכלל היסטרי.
עידו לוריה
30-01-19, 15:20
עמי דבר איתי עם חשקה נפשך בבעל מקצוע.
0527468878
עידו
נפשי יותר, כיסי פחות.
אדבר איתך.
מיכה - לא היה לי פנאי לענות לך לפני כן, אבל אנחנו לא מדברים על אותו הדבר.
כאשר מתמחרים אלמנטים כאלה, מתמחרים אותם בדר"כ לפי ק"ג, ללא תלות בסוג הפרופילים או הקורות. השונות במחיר הברזל היא זניחה ביחס לעלות עבודות המסגרות (קיבלתי הצעות מ-6 ועד ל-12 ש"ח לק"ג) ובטח ביחס לעלות עבודות המסגרות + עבודות ההתקנה במבנה, שנעה (שוב, לפי ההצעות שקיבלתי) בין 15 ל-30 ש"ח לק"ג.
בכל אופן, לשאלתך, משקל האלמנטים הבודדים נע ממספר ק"ג בודדים ועד לסד"ג של 400 ק"ג לאלמנט. מי שיקנה את החומר זה לא אני, אלא בעל המקצוע שיבחר לשם ביצוע העבודה.
עמי
אם אתה לא קונה אז מה בדיוק אכפת לך? קבל הצעות מחיר מהמסגרים ותשווה בניהן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.