PDA

צפייה בגרסה מלאה : מינוס למיכל דלק

yehudap9
24-01-06, 19:16
לאחרונה החלפתי מצוף דלק וכן את החוט שמגיע מהשעון דלק למצוף דלק בכל זאת השעון נותן קריאה לא מדוייקת (השעון נבדק ונמצא תקין) נאמר לי שצריך ללכת למינוס שמקבל גוף מיכל הדלק אך לא ראיתי שום חוט שמגיע למיכל הדלק כך שהוא מקבל מינוס ממקור אחר איפה זה? אשמח לקבל הכוונה

Samurai Kfir
24-01-06, 20:42
בקורת חיזוק של הבודי, מעל הסרן

אלון_ק
24-01-06, 21:58
אם אתה מתכוון לקורה שעליה מורכבים הבולמים זה גשר הבולמים, לא קורת חיזוק לבודי.

combina347
25-01-06, 01:59
בקיצור ולעיניין קח בורג 11 או בורג 7/16 לא זוכר מה מהם ותביט מאחורי הגלגלים האחוריים על השלדה ממש איפה שהוינקרים אתה יכול לחבר את הבורג לשם ביחד עם חוט שחור ודיסקית משוננת
והרי לך מינוס לכל דבר שתרצה ואפילו לפנסים
ועכשיו חבר אותו לאחד הברגים שסוגרים את המיכל
וסיימת לחבר את המינוס

אלון_ק
25-01-06, 12:03
קובי, אתה מציע לעקוף את הבעיה, לא לפתור אותה. זה יעבוד, אבל זה בדיוק הסיבה שאני שונא מוסכים - להם מתאים לעשות כזה חיפוף של עבודה.

חנן-ג'יפולוג
25-01-06, 12:05
אם זה יעבוד, וזה בהחלט יעבוד, אז זה פתרון טוב. לא בכל דבר צריך לחפש את המקור.

yehudap9
25-01-06, 12:42
עשיתי מה שהמליץ קובי ולא פתר לי את הזיוף של השעון דלק..השעון מראה 3\4 כשבפועל יש לי טנק מלא! שמתי כבל מהמצבר לאחד הברגים (לבדיקה בלבד) של הטנק דלק התנעתי ואין שינוי בקריאה כלומר השעון דלק ז"ל?

yehudap9
31-01-06, 10:10
לאחר התייעצות עם יורם ממוסך אפ"ק שמתי מינוס ללוח השעונים (אוטו ספידו) לא פתר את הבעיה אפילו המינוס לטנק הדלק לא פתר כנראה שהשעון דלק הלך לעולמו..מישהו יודע מה העלות ואם אפשר לשים שעון חלופי?

רפי47
31-01-06, 10:30
במכון ספידומטרים יתכן וניתן לתקן את שעון הדלק או את מצוף הדלק במיכל (תלוי מה מקולקל, הם יבדקו קודם), לא תמיד צריך להחליף סתם חלקים.
בברכה - רפי לין

lior_b.s
31-01-06, 12:01
אתה יכול לתת פלוס ומינוס לשעון ולראות אם הוא מראה "מלא" , אם כן יתכן והבעיה במצוף ולא בשעון...וכמו שרפי כתב, אין טעם להחליף סתם חלקים לפני שבדקת מה באמת מקולקל...

ליאור

yehudap9
31-01-06, 17:35
כנראה שלא קראתם טוב..המצוף חדש (מקורי) חוט חשמל מהשעון למצוף חדש גם הוא..
לאחר התייעצות עם יורם שאמר כי מניסיונו כדאי לעשות מינוס לשעון הדלק כלומר לחבר מינוס לשעון הדלק ללא כל תועלת אני מסיק ששעון הדלק הלך לעולמו..אפילו הלכתי למ"ס מכוני ספידומטרים שאמרו לי שאין להם מושג..(ועוד קוראים לעצמם "בעלי מקצוע") התייאשתי כבר מכל הסיפור ושוקל להחליף שעון דלק..

lior_b.s
31-01-06, 17:51
לאחרונה החלפתי מצוף דלק וכן את החוט שמגיע מהשעון דלק למצוף דלק בכל זאת השעון נותן קריאה לא מדוייקת (השעון נבדק ונמצא תקין) נאמר לי שצריך ללכת למינוס שמקבל גוף מיכל הדלק אך לא ראיתי שום חוט שמגיע למיכל הדלק כך שהוא מקבל מינוס ממקור אחר איפה זה? אשמח לקבל הכוונה

זה בדיוק העניין...
קראנו טוב מאוד...כתבת שהשעון נבדק ונמצא תקין..! ! ! !
אז אם השעון נמצא תקין והמצוף חדש כנראה שאחת הבדיקות שלך לא בסדר...(או שיש מפל מתח על אחד החיבורים)...?

ליאור

-->