צפייה בגרסה מלאה : המלצה להגבהה לגרנד WK2 2015
להבנתי יש בשוק כמה קיטים להגבהה 2" חוקית של WK2 המבוססים על קפיצים ובולמים: dobbinsons, old man, bilstein+king spring.
למישהו יש המלצה או נסיון שיכול לחלוק בנושא?
אין לי נסיון עם WK2 - אני עם WK1.
בהנחה שאיכות המוצר דומה.
והדרישות שלך מוצאות מענה במוצרים הללו.
הקיט של OLD MAN הוא מאוד מוצלח (כאמור מתבסס על הנחה שהמוצר לא נופל בביצועיו מזה של WK1)
היתרונות הם גם ביבואן שמחזיק מלאים בארץ.
ובקיטים שנמכרים בכמויות גדולות בארץ ובעולם.
שים לב אם יש HD\MD כמו ב WK1
ותאם לצרכי ולרכב שלך.
אכן מתברר שיש MD ו-HD גם פה, תודה.
התקנתי את הקיט של old man emu כמובן MD. לאכזבתי הקיט הגביה מלפנים רק ב-3.5סמ (מאחור ב-6). מבחינת איכות נסיעה בכביש לא מרגיש בהבדל לעומת המקור.
למי שיתעניין, אני לא ממליץ על הקיט של old man עבור גרנד WK2 לרדו מסיבה ברורה: המטרה היא הגבהה ומסתבר שהיצרן לא מסוגל לדייק בייצור הקפיצים, כך שהתוצאה לא ידועה מראש.
GodsFather
17-02-19, 20:39
היכן התקנת?
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
הקפיץ שהותקן כנראה מסוג md, אתה יכול לאזן קצת עי הוספת ספייסר קטן של 1 סמ, בפועל הרכב יעלה 2 סמ והעלות מאוד נמוכה
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
התקנתי ברדיאטור מודיעין - מקצוען לדעתי.
בקשר לספייסר, אבדוק את העניין - בחוכמה בדיעבד מצאתי ש rocky road זיהו את הבעיה ומספקים יחד עם הקיט גם ספייסרים אופציונליים למתלים הקדמיים.
מהניסיון עם wk1 התופעה של הגבהה מאחור יותר ממלפנים מוזרה, כאילו מאחורה הותקן hd ומקדימה md
התנוחה הטבעית של הגרנד היא יותר גבוה מאחורה. כשאני התקנתי סט md הייתי צריך להוסיף ספייסר דווקא מאחור בלבד
Sent from my iPhone using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.