התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחוג ספידומטר בטרופר לא עובד אחרי התקנת מובילאיי

mrivel
21-02-19, 20:36
ברשותי איסוזו טרופר בנזין 2004.היום הותקנה מערכת מובילאיי ברכב ולאחר מכן המחוג של הספידומטר הפסיק לעבוד.שאר הלוח שעונים עובד רגיל, כולל מד המרחק. המובילאיי נותן התראות תלויות מהירות, כך שהוא כן מקבל חיווי מה-VSS (למשל סטייה מנתיב ללא איתות במהירות גבוהה מ-60 ק"מ).המתקין בדק פעמיים את כל החיווטים וכל הפיוזים והכל נראה תקין.כחלק מההתקנה הוא הלחים חוט של המובילאיי יחד עם כבל חיישן המהירות (VSS) שנכנס לאחת הצמות שמזינה את הלוח שעונים, אבל כאמור כל שאר הדברים עובדים, למעט המחוג של הספידומטר. יש למישהו רעיון?תודה מראש

גיא
21-02-19, 21:55
הרעיון שלי הוא להשאיר להם את האוטו עד שימצאו לזה פתרון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

איציק - 4X6ZH
21-02-19, 22:26
מתי ילמדו לא לעשות בית ספר על הלקוח
מה יותר ברור מלנתק את החיבור שעשו ולראות שהכל חוזר לעבודה תקינה

בדרך כלל לא ניתן לחבר יותר מצרכן אחד לחיישן אחד
כשיש שותפים מי שהוא מפסיד

mrivel
22-02-19, 04:42
אבקש מהם לנתק ולראות אם זה עובד.

OFF-RoaD
22-02-19, 08:26
אותה תקלה בדיוק. אותו רכב. אני הראשון בארץ שהתקין בטרופר (ואתה כנראה השני)

צריך להתקין עוד איזה רכיב בין המערכת לרכב, והוא פותר את הבעיה.

תרים טלפון לרועי ביום ראשון, 0547118111. הוא האיש הטכני של החברה והיה סופר שירותי ועוזר. אם לא הוא אז בחור בשם אריה מפרוטר אוטו בחיפה. הוא התקין לי והיה חלק מהתהליך. אם לא תסתדר תתקשר אלי 054-9416181

עוד דבר, אם כבר - תוודא שהזינו לך את המערכת ברשיון כמו שצריך, כדי שתקבל את ההנחה ממשרד התחבורה. אצלי זה נפל משום מה בגלל שהזינו מסחרי והרכב פרטי, או משהו כזה, וכשקיבלתי חידוש גיליתי שמבחינת משרד התחבורה הרכב לא מדווח. הפתרון של משרד התחבורה היה לדווח ולהתחיל לקבל את ההנחות שנה אחר כך (צריך 60 יום בין ההתקנה לטסט), גם כאן מוביל איי עזרו מאוד וניסו לתת מה שאפשר ולפצות אותי. בסוף הצלחתי לפתור את זה דרך משרד התחבורה, אבל הם ששו לעזור במה שיכלו.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

mrivel
22-02-19, 11:20
אותה תקלה בדיוק. אותו רכב. אני הראשון בארץ שהתקין בטרופר (ואתה כנראה השני)

צריך להתקין עוד איזה רכיב בין המערכת לרכב, והוא פותר את הבעיה.

תרים טלפון לרועי ביום ראשון, 0547118111. הוא האיש הטכני של החברה והיה סופר שירותי ועוזר. אם לא הוא אז בחור בשם אריה מפרוטר אוטו בחיפה. הוא התקין לי והיה חלק מהתהליך. אם לא תסתדר תתקשר אלי 054-9416181

עוד דבר, אם כבר - תוודא שהזינו לך את המערכת ברשיון כמו שצריך, כדי שתקבל את ההנחה ממשרד התחבורה. אצלי זה נפל משום מה בגלל שהזינו מסחרי והרכב פרטי, או משהו כזה, וכשקיבלתי חידוש גיליתי שמבחינת משרד התחבורה הרכב לא מדווח. הפתרון של משרד התחבורה היה לדווח ולהתחיל לקבל את ההנחות שנה אחר כך (צריך 60 יום בין ההתקנה לטסט), גם כאן מוביל איי עזרו מאוד וניסו לתת מה שאפשר ולפצות אותי. בסוף הצלחתי לפתור את זה דרך משרד התחבורה, אבל הם ששו לעזור במה שיכלו.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

מידע קריטי. כמובן אדבר עם רועי.
תודה!

bartikva
24-02-19, 09:47
ברשותי איסוזו טרופר בנזין 2004.היום הותקנה מערכת מובילאיי ברכב ולאחר מכן המחוג של הספידומטר הפסיק לעבוד.שאר הלוח שעונים עובד רגיל, כולל מד המרחק. המובילאיי נותן התראות תלויות מהירות, כך שהוא כן מקבל חיווי מה-VSS (למשל סטייה מנתיב ללא איתות במהירות גבוהה מ-60 ק"מ).המתקין בדק פעמיים את כל החיווטים וכל הפיוזים והכל נראה תקין.כחלק מההתקנה הוא הלחים חוט של המובילאיי יחד עם כבל חיישן המהירות (VSS) שנכנס לאחת הצמות שמזינה את הלוח שעונים, אבל כאמור כל שאר הדברים עובדים, למעט המחוג של הספידומטר.יש למישהו רעיון?תודה מראש

תגובה: ההתקנה בטרופר שונה , צריך רכיב נוסף,לי התקינו בטרופר לפני חצי שנה ללא בעיות

mrivel
25-02-19, 17:30
תודה על ההכוונה! נפגשתי היום אצל המתקין עם איש טכני של מובילאיי והוא התקין את הרכיב החסר והכל עובד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

-->