צפייה בגרסה מלאה : המלצה למוסך אמין לבדיקת סובארו XV 2000 ופורסטר X באזור נס ציונה וגם פתח תקווה
שלום חברים, אני לקראת קנייה של סובארו XV 2000 או פורסטר X, שתיהן מודל 2014.
1. איזה רכב לדעתכם עדיף? להבנתי ההבדלים מסתכמים בתנוחת הנהיגה, בגודל הרכב ותא המטען, ואולי קצת בצריכת הדלק.
2. חברים אמרו לי לעשות בדיקה רק במוסך שממליצים פה ולא בקומפיוטסט בשום אופן.
יש לכם המלצות? (באזור נס ציונה וגם פתח תקווה - אני מתלבט בין רכבים שנמצאים שם).
תודה!
אין טעם לחזור על אותה הודעה על כמה שעות.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/111586-מוסך-מומלץ-לבדיקה-סובארו-XV-2000-באזור-נס-ציונה-וגם-פתח-תקווה
פורסטר רכב מרווח יותר ומפואר יותר אבל גם אמור להיות יקר יותר.
לא ברורה השאלה "מה עדיף" וקשה לענות עליה אם לא ציינת מה אתה מצפה מהרכב, מהן הדרישות והציפיות שלך.
בדיקה במכון בדיקה, לאו דווקא המכון מהרשת שציינת אלא באופן כללי, כוללת הרבה מאד כסת"ח וטופס הבדיקה יכיל בדרך כלל הרבה רג'קטים שכנראה יהיה לך קשה להעריך את משמעותם.
מוסך המכיר את הרכב יוכל לתת חוות דעת לגבי מצבו עם משמעות כספית לתיקון הליקויים.
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
פרסמתי גם כאן כי שם לא ענו 3 ימים.
מה שחשוב לי הוא:
1. צריכת דלק (נראית לי די זהה)
2. אמינות (בהנחה ואני נוהג בצורה שמכבדת את הרכב)
3. סחירות (לפי יד 2 ה-XV שומרת על הערך בצורה מרשימה, הפורסטר מאבדת כ-10 אלף ש''ח בשנה?!
בהשוואה יבשה האבזור די זהה (פורסטר X ו-XV פרימיום), עבירות זהה, מרכב זהה, לא כ"כ מבין מה ההבדל למעט הגודל והמחיר.
אשמח להמלצה על מוסך ספציפי כי אני לא מהאזור
תודה
זו אותה מכונית בתכל'ס.
אותה פלטפורמה, אותה מכניקה.
פורסטר יותר יקר, קצת יותר ארוך מאחור והגג מעט יותר גבוה ולכם האוטו גם יותר מרווח (כי מרווח הגחון זהה) , זוית גישה בפורסטר מעט יותר טובה (עיצוב משופע של הפגוש), וזוי ת הנטישה ב-XV מעט יותר טובה (זנב קצר יותר) מידת הצמיגים גדולה במעט (אותו רוחב ואותו קוטר חישוק, אבל הדופן בחתך 60 לעומת 55 ב-XV) תא המטען גדול הרבה יותר וגדול בפני עצמו.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.