צפייה בגרסה מלאה : רייזר משומש - איך מתחילים ?
מעוניין לקנות רייזר משומש סביב 40,000 שח. לא יודע כיצד להתחיל. מבקש המלצה של דגמים מומלצים מבחינת עלות רכישה, עלויות תחזוקה (מבקש פירוט עלות שנתית ממוצעת בחתך של סוגי הוצאות), והכי חשוב אמינות.
כמו כן מה צריך לקחת בחשבון כשקונים דבר כזה.
אני יכול להוסיף שאלה שבעיני חשובה וטרם מצאתי תשובה מוסמכת:
עבור sbs משומש, שכיום יש לו רשוי על כביש (לא מוגבל לחציית כבישים ), מה יהיה גורלו מבחינה חוקית בעתיד הקרוב.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
תתחילו בלבחון את מחירי הביטוח
תתחילו בלבחון את מחירי הביטוחנכון מאוד!
אני לא יודע אם ניתן לרשום רייזר ככלי חקלאי, אבל זה בהחלט משנה את עלות הביטוח והרישוי.
ודבר נוסף, זה שינוע עם עגלה. אם רלוונטי לכם האם יש לכם רכב עם יכולת גרירה מתאימה.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
להבנתי - ואשמח אם מישהו שמצוי בענייני החוק והתקנות הרלוונטיים יתקן אותי אם אני טועה - רשמית כבר אסור לנוע על כביש עם כל סוגי ה- SBS הספורטיביים (המוגדרים כ"רכב שטח קל", להבדיל מ"טרקטור משא" דוגמת ריינג'ר/מיול/ג'נרל לסוגיהם). כמו בטרקטורונים, מותר לחצות כבישים.
אחזקה: יקרה. בכלים הספורטיביים בעלי הספקים גבוהים, צריכת דלק גבוהה מאוד. הכלים הללו אינם מיועדים לעבודה או טיולים אלא ל"פאן" - הגדרה דיפלומטית מכובסת ופוליטיקלי-קורקטית להתעללות מטורפת בידיים ערלות - קח בחשבון שסביר ביותר שרוב הכלים המשומשים סובלים מבלאי מכני אדיר עם כל מה שמשתמע מזה.
רצוי להתייעץ עם מוסך מתמחה ב-SBSים לגבי עלויות תחזוקה צפויות - טיפולים שוטפים, החלפות רצועת הנעה, משולשי מתלה, צמיגים וכו' וכו'.
תודה, ושאלה נוספת:
האם תוםקאר, מצבו משופר מבחינת החוק או גם מוגבל / יהיה מוגבל לחציית כבישים?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
לדרור:
כאן-
https://www.gov.il/he/departments/guides/driving_licence_categories?chapterIndex= 5
כתוב, שהמגבלה (עריכה... ) בהקשר של טרקטור משאלחציית כביש היא לבעלי רישיון נהיגה לטרקטור בלבד.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
לא. זה לא זה.
אני מדבר על תקנות מ-2014 שהתייחסו להיתר לנסיעה על כביש.
כלים שהורשו בעבר לנסוע על כביש קיבלו "גרייס" של 5 שנים ובסיומו גם הם לא יורשו עוד לנסוע על כבישים.
תקופת הגרייס כבר עברה , מעניין אם ברישוי הבא אם יקבלו רשיון רכב חדש ללא רישוי כביש.
אם מחפשים רישוי כביש קבוע יש את אופציית הפולריס ג'נרל , אני לא מאמין שהמחיר כבר הגיע ל40K אבל לדגמים משומשים שנמכרים המון מתחת למחירון אולי תמצא אחד בסביבות 60K שלא מצליח למכור.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.