התחברות

צפייה בגרסה מלאה : למה לסגור?

noob stuff
28-03-19, 20:31
לא מבין מה הקיצוניות הזאת, כאילו שזה עולה למישהו כסף לפתוח שרשור נוסף.

איל מ, לא מבין למה להתשא, דוקא ביצעתי חיפוש ל "גזיה" והשרשור היחיד שנמצא היה מ 2017, להזכירך אנחנו ב 2019, דברים ומחירים משתנים.
דבר נוסף, opl המליץ על מוצר זול: https://www.ebay.com/itm/112307439468 ולא הייתי מגיע לזה בחיים דרך תוצאת החיפוש.

אגב, כרגע ניסתי לבצע חיפושים נוספים, תחת גזיה עלו לי מלא נושאים שלא קשורים,
ומשום מה פעם ניתן לבצע חיפוש דרך המנוע של האתר ופעם דרך המנוע של גוגל, אולי אני לא יודע להשתמש במנועי חיפוש אבל לא נתקלתי בסירבול כזה עדיין ובדרך כלל אני מסתדר.

-בדף הבית כלל אין כפתור לחיפוש.
-בפורומים ראשי יש חיפוש גוגל.
-בתוך פורום 4X4 כללי יש חיפוש של האתר.
יש לכם את זה ביותר מסורבל? ועוד לבוא בהתנשאות ולסגור שרשור שתאכלס עזר לי (כבר הזמנתי את הראש ב 42 ש"ח)
לא ממש התנהגות חברית ומזמינה.

כך לדוגמא פורום פי כמה גדול: http://budgetlightforum.com/
כבר בדף הבית יש לך מקום לבצע חיפוש, והמקום הזה נשאר בדיוק באותו המקום ובדיוק באותה התצורה לא משנה באיזה דף או שרשור אתה נמצא.

- - - Updated - - -

לא נתתם לי אפשרות אפילו להודות לחברים שכן רצו לעזור לי ואחד מהם אף גרם לי לקנות ראש לגזיה.
אז תודה לכם חברים ובמיוחד ל opl

opl
28-03-19, 21:14
אם כבר "שמי" הוזכר...

- השרשור ננעל ולא נמחק כדי שהבאים בתור יראו
- לא ברור לי גם למה הוא ננעל אבל שרשורי המלצת רכב שבגדול חוזרים על עצמם שוב ושוב ושוב לא... דוגמאת בחור צעיר + רכב אמין = גימיני, בפעם האלף.
- בטח שלא ברור לי למה שרשורי גרשון חיים...
- פה זה לא דמוקרטיה.
- אם לא טוב לך - תלך... לא בקטע רע. הפורום הזה מתנהל בצורה מסויימת... מי שטוב לו טוב לו מי שלא מוטב לו שימצא פלטפורמה אחרת.
- סבא רבא שלי תמיד היא אומר אחרי ערב של חרישת שדה התרנגולות

123493

- אל תתפלא אם שרשור זה ימחק/ינעל.

GodsFather
28-03-19, 22:47
שלום,

נתחיל בקטנה - אם היית מציין שחיפשת ללא הצלחה, הדיון היה ממשיך. אבל כפי שוודאי ראית, ציינו החברים כי מהנוסח של ההודעה שלך, לא ביצעת חיפוש....

נמשיך - אפשר לפנות למנהלים ולשאול בפרטי, תקבל הסבר, לא חייבים לצעוק על כל דבר....

נסיים - תוכל לעדכן בממצאים באיזה מהשרשורים שתבחר. גם המקורי

תודה,

א.

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

רפי לין
29-03-19, 00:48
בחיפוש ב"גוגל" צריך לכתוב כך:
גזיה בפורום ג'יפולוג
ואז יעלו תוצאות גם משנים קודמות.
בברכה - רפי לין

erezgur
29-03-19, 09:25
טיפ כללי לגבי חיפוש בגוגל - אפשר להוסיף לביטוי אותו מחפשים את האתר / דומיין בו מבקשים לחפש, למשל כך:

site:www.jeepolig.com גזייה

...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות

-->