צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי במעשנת גז - איזה חיבור זה?
123874
מה זה הווסת הזה? מתאים לבלון שיש בארץ? יש מתאם או שצריך לחתוך ולשים וסת 30 מיליבאר מקומי?
וכמובן, אשמח ל"מדריך למתחיל" בתחום העישון.
תודה רבה.
ווסת אמריקאי.
לדעתי לחתוך ולשים מקומי.
יש לך תשתית גז בבית?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
המנגל שלי הגיע עם זה.
חתכתי.
שמתי ווסת עם חיבור לבלון גז ישראלי רגיל.
נראה שהמחבר מתברג לווסת.
אם הבלון שלך קרוב למעשנת, נסה לפרק את המחבר בלי חבלה ולגשת לחנות אביזרי גז שיכינו לך צינור לחץ גבוה מהבלון לווסת הקיים.
אם הבלון רחוק ואתה מתכנן צינור גומי, עדיף לעשות את זה בלחץ נמוך. אתה מרכיב ווסת רגיל על הבלון ויוצא ממנו עם צינור גומי עד למעשנת. חסר צילום של הקצה השני של צינור הגומי שלך כדי לדעת כמה זה קל. גם במקרה הזה, אם תפרק את הצינור הקיים בשלום ותיגש לחנות הגז, יימצא לך פתרון.
GodsFather
26-04-19, 19:10
איזו מעשנת? תן פרטים
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
זה נראה כמו ווסת רגיל פשוט. תקרא טוב טוב את ההוראות, אם זה מוצר אמריקאי אז יש שם 101 הסברים ומידות ומה לא.
תבדוק מה הלחץ עבודה הנדרש למוצר הזה.
יש 2 ווסתים שאתה יכול לקנות, מתכונן ופשוט של 30 מיליבאר או משהו כזה, הווסת הרגיל של הגז למנגל וכדומה. לא עולה יותר מ50 שח ווסת מתכוונן עולה בסביבות ה200 שח.
יכול להיות מצב שהווסת הרגיל שלא ניתן לכיוונון לא יתן מספיק גז או שיתן יותר מידי. בשביל זה רצוי ווסת מתכוונן. אבל צריך לבדוק כי הוא משמעותית יקר יותר.
יש מצב, שוב צריך לבדוק, שאתה רק צריך להחליף את החיבור למיכל. בדרך כלל זה מתפרק (יש הברגה) אבל צריך לבדוק. בכל מקרה, רצוי שאיש גז יעשה את העבודה. יעלה יותר אבל יותר בטוח.
מיכה זה מעשנת לא גריל,
לא סביר שיצטרך לחץ גבוה
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
אתה לא בדיוק צריך מדריך כי אתה בחרת בדרך של העצלנים (וזה בסדר, טפו). תקנה שבבים. תתחיל מעוף. תכין. תגיד יופי לי. ואז תקנה אסדו וכו. מקווה שאתה מתחבר לתשתית גז ולא לבלון 5 קילו...
אם יש יש לך שאלות ממוקדות יותר- בכיף. אבל תתחיל מלכתוב מה קנית בכלל...
123880
זו הכלה, הגיעה במסגרת מתנה לפסח. אין לי מושג מה יכולתיה.
כתוב שזה גם מנגל וגם מעשנה.
boaz avrahami
27-04-19, 10:24
אם זה נמכר בארץ אז התקן מחייב שזה יהיה תואם למה שהולך בארץ.
תתחדש!
http://www.charbroil.co.il/document/57,76,22.aspx
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אמור להיות שם תא לשבבים בדופן החיצונית. תקנה שבבים (להבדיל מגושים) ותמלא בתא. ברוב מתחילים מהיקורי ומסקיט. יש מלא מתכונים. ממה בא לך להתחיל?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
boaz avrahami
27-04-19, 11:30
אייל, תעשה סיבוב קצר ביוטיוב.
בעיקרון לפי הסירטון הזה יש להדליק אותה פעם אחת על ריק כשביא מרוחה בשמן על מנת למנוע טעמי לוואי של השריפה הראשונה.
אני מעשן על פחם וזה קצת שונה אבל לא מאוד.
מומלץ לרכוש מד טמפרטורה חיצוני אלחוטי על מנת לנתר את טמפרטורת הגוש המעושן מבפנים. זה מלמד עד כמה הוא מוכן.
ככול שיש יותר פרובים ככה הוא יתמוך ביותר גושי בשר.
אחד תשאיר לחלל המעשנה על מנת לוודא שאתה בטמפרטורה הנכונה.
אני מוסיף לגחלים בנוסף לעצים ( שבבים משקית או חתיכות עץ חרוב שאני גוזם) גם רוזמרין. לא יודע איך זה עובד עם גז...
לפעמים אני מוסיף גם נסורת מעצים שטובים לעישון ( אסור מחטניים ואקליפטוס).
אני משרה את העצים והנסורת כמה שעות לפני במים כי ככה לימדו אותי.
אני גם שורף את השומן שהסרתי מהבשר כי הוא עושה עשן סמיך וארומטי.
מתכונים יש המון ביוטיוב.
בעיקרון יש תערובות תבלינים כיד הדמיון הטובה עליך. תבחר מה שמתאים לך.
נתחים שקל להכין והם יוצאים נהדר זה פיקניה/ שפיץ
אסאדו עם העצמות.
יש גם כאלו אחרי שלב העישון עוטפים בנייר כסף וממשיכים צליה בשביל להוסיף רכות לנתח. פעם אחת ניסיתי ולא התלהבתי.
בסך הכול הבסיס די פשוט וקל
https://youtu.be/f72UlZLFjII
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
זהירות עם הרוזמרין. נותן טעם מר. השריית השבבים לא נותנת כלום. יש אפילו מאמרים על זה.
אבל ואני מאמין בזה באמונה שלמה - שכל אחד יעשה מה שבא לו. זה היופי בבישול ועישון.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.