התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מסרק הגה ושאר ירקות בטסט השנתי

8ball
11-05-19, 18:33
אני אחרי טסט שנתי. עם פסילה על כמה סעיפים. שניים מעיקים, אך צפויים, מידת צמיג לא תקנית, והגבהה שלא רשומה ברישיון.

אחד הוגן אך צפוי, והושאר, כדי שיהיה לבוחן על מה להכשיל מיידי ולא יחפש אותי בקטנות, לוחית רישוי גמורה.

האחרון הפתיע אבל בהחלט מדאיג אותי.
מסרק ההגה נוזל ונוקש.

אני מחפש בשלב הראשון המלצה למישהו שמשפץ מסרק הגה באזור הדרום וא, יש לו ידיים טובות, ב, הוגן ונותן אחריות על העבודה.

כמובן שאשמח אם תכווינו אותי איך לפתור את בעיית הרישום בהגבהה, ולגבי הצמיגים....

אם מישהו מכיר מישהו שמכיר מישהו שפותר את הבעיה זה הזמן לספר לי. לא מידה חריגה. גדול במידה אחת, ו פרופורציונלי לחלוטין לרכב. לא משתין מהמקפצה

וכמובן תודה למייעצים

איל מ
11-05-19, 18:47
א. לא ידעתי שביונימוג יש מסרק הגה,
הייתי בטוח שזאת תיבה.
ב. לגבי מידת צמיגים, הפתרון הפרקטי היחיד (אלא אם אתה מתכנן לעשות מזה פרויקט) הוא לשים צמיג שמאושר באוטודאטה.
ג. לגבי הגבהה ברשיון, ללכת למתקין מורשה שיאשר לך (זאת תשובה גנרית שמן הסתם לא תעזור לך. כמובן שאחרי התייחסות לסעיף א', תוכל לקבל הכוונה יותר טובה).

(לא מתכוון להעליב, פשוט במצב רוח שכזה. אם פגעתי מתנצל, אבל בלי הכוונה לאיזה רכב מדובר, איזו הגבהה יש, ואיזה מידת צמיג מורכבת, התשובות לא יהיו מדויקות).

8ball
11-05-19, 19:00
אייל היקר, כשאתה צודק, אני לא מתווכח.
מה גם שאני יום או יומיים כאן בפורום אז כבר התרגלתי לציניות, ואני לא נפגע.

המדובר הוא בשברולט טרייל בלייזר שנת 2005

מידת הצמיג הרשומה, 255/60/17 הקיימת 265/65/17
הגבהה של קפיצי מאד 50 מ"מ בפועל

erezgur
11-05-19, 20:01
ראה הפ

...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות

ishc
12-05-19, 00:01
להגבהה יש אישור בארץ? אם כן אז הפרוצדורה פשוטה להפליא.
לגבי המסרק הגה לא מכיר בדרום אבל ארמון הגאים (מקווה שאייתתי נכון) והמדביק (נדמה לי בפ"ת) אמורים להיות טובים.
חוץ מזה, לידך בקיבוץ להב יש מוסך, תומר הבעל בית איש נחמד והגון, אולי שווה לשאול אותו.
בהצלחה

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

8ball
12-05-19, 00:11
את תומר מכיר אישית. אבדוק אצלו מחר בבוקר

-->