צפייה בגרסה מלאה : איפה קונים אוקלון? איפה קונים קפיצים?
צריך חומר גלם של אוקלון. הצורה הסופית אמורה להיות באורך 230, קוטר חיצוני 19, קוטר פנימי 12 הכל במ"מ. אשמח למקום שמוכר חומר גלם כמה שיותר קרוב למידות האלו בשביל עיבוד מינימלי.
בנוסף, צריך קפיצים בקוטר פנימי של 12 ממ.. אורך פחות קריטי כי אפשר לקצר.
איפה אפשר לקנות את הדברים האלה? אזור אשדוד-תל אביב.
תודה
אני מכיר בראש העין, קניתי לי מטר של פולירטן לבן קשה (כמו של גלגלים). 20ממ קוטר. חומר מלא. עלה בסביבות ה30 שח. תצטרך לחרוט למידות שאתה רוצה.
קפיצים - אורן קפיצים בחולון.
http://www.orensprings.com/
יצרן ברמה בינלאומית. תגיע, תהיה נחמד, יתנו לך לחפש בערמות של הג'אנק, סביר להניח שלא יעלה לך כלום.
פלסטיק - יש מוטות של מה שאתה רוצה, 20 מ"מ קוטר זה מידה נפוצה של מוט. הספקים הגדולים - סקופ, ורטהיים ויש עוד קטנים יותר. הבעייה שלך זה קדח של 12 מ"מ באורך 230 מ"מ, לא ילך באמצעים ביתיים - אתה צריך חרט. ואם אתה הולך לחרט אז חומר גלם כזה פשוט כנראה שיש לו על המדף. אז תכין סקיצה וגש לחרט בחולון בסביבה של אורן. אני מכיר חרטים מצויינים שיעשו עבודות קטנות, אבל באזור הצפון (כמו חבר הפורום המכובד עידו לוריה).
אם אתה לא חייב קדח אחד ארוך והגליל הזה יכול להתחלק לכמה חלקים, או שאתה גמיש במידות, זה פותח אפשרויות נוספות, אבל זה כמובן רק אתה יודע.
יש לי המלצה לחרט ליד אורן אם אתה צריך.
יוני,
מקום מומלץ נוסף הם קפיצי נורדיה, בכניסה מקיבוץ גלויות לשד' הר ציון מצד שמאל. (סימטה קטנה בפנים) יש להם מבחר ענק של עודפי המפעל.
האמת, על האוקלון ויתרתי, פשוט דחפתי מוט הברגה שימלא את כל החלל. בקשר לקפיצים, הלכתי לקפיצי אורן, בדיוק כמו שנמרוד אמר. תוך עשר דקות יצאתי עם מה שרציתי בלי לשלם שקל.
מדובר במהפך קלאץ' של הסיקס שנשר בשבוע שעבר ברגע הכי לא מתאים... אבל זהו, טופל.
124457
מוני אורבך
07-06-19, 06:26
תבדק את תושבות המנוע שלך..
בדרך כלל המהפך לא משתחרר סתם כך.
זה נובע מתושבות בלויות ו/או שילדה עיפה.
אז כדי לבדוק את הענין הזה..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.