צפייה בגרסה מלאה : אשמח להמלצה על חשמלאי מומחה במערכות חשמל לרכבי פנאי - בדגש על חיבור וטעינת שני מצברים
שלום לכולם,
אשמח לקבל המלצה לחשמלאי שמכיר את עולם החשמל לרכבי פנאי, רכבים שמכילים 2 מצברים או יותר ומכיר את פתרונות ה-Battery Isolators ואת היתרונות, חסרונות של כל אחד מסוגי הפתרונות (סולנואיד, דיודה וכו'...) - כמובן מעבר לכל ההסברים התיאורטיים שקיימים באתר או ברשת.
הדגש הוא על טעינת המצברים ברכב, צריכה מהמצברים לשימושים השונים (הנעה, צריכה למערכות האינטגרליות ברכב, צריכה לטובת צרכנים אחרים שלא קשורים לרכב וכו'...) ובעיקר הפרדה והגנה בין שתי מערכות החשמל האלה ועוד.
אשמח לעזרתכם.
תודה!
גילי פופ מצור ציון בכפר סבא.
ג'יפאי על דיסקו.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
shragawexler
04-07-19, 16:06
גילי פופ מצור ציון בכפר סבא.
ג'יפאי על דיסקו.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
צפריר מרמת גן מרחוב עוזיאל
אתה באמת צריך מצברים כפולים ושתי מערכות חשמל או שאתה חושב שאתה צריך בגלל כל מה שאתה קורא כאן ובמקומות אחרים ברשת?
או שאתה פשוט רוצה לעשות את זה בתור פרויקט, וזה סבבה, אבל אז לא היית מחפש בעל מקצוע שיעשה את זה עבורך.
גיל פופ המלצה מצויינת.
תכלס לא מצליח להבין איך כולם נכנסו להרפתקאה הזו .
כולה מצבר
שצריך להיות מחובר כשהמנוע עובד ומנותק כשמכבים.
שני רלאים וסאלאמאט.
גיל פופ המלצה מצויינת.
תכלס לא מצליח להבין איך כולם נכנסו להרפתקאה הזו .
כולה מצבר
שצריך להיות מחובר כשהמנוע עובד ומנותק כשמכבים.
שני רלאים וסאלאמאט.
++++
יתירות אצלך = 100%
???
ריליי אחד מספיק!
אם אתה לא מטייל לבד, ואין לך מקרר ברכב, או מערכת הגברה אימתנית שאתה מפעיל עם מנוע כבוי, אז אני לא חושב שאתה צריך 2 מצברים.
אם אתה מטייל לבד, והמטרה היא אבטחת יכולת נתניה, אז קנה מארז אנרגיה/בוסטר מתאים בפחות מ-300שח וסגרת את הפינה ליכולת הנעה עצמית.
Slowly..
גם אני עם מצבר אחד, בעיקר משיקולי מקום. מקרר קבוע ברכב ותאורת מטבח אימתנית, והפעם היחידה שנזקקתי לבוסטר היתה כשהמצבר סיים את חייו ...
גם אני עם מצבר אחד, בעיקר משיקולי מקום. מקרר קבוע ברכב ותאורת מטבח אימתנית, והפעם היחידה שנזקקתי לבוסטר היתה כשהמצבר סיים את חייו ...+1...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
חוץ מזה... גיר ידני ... אפילו בוסטר לא "חייבים".
אסף.
חוץ מזה... גיר ידני ... אפילו בוסטר לא "חייבים".
אסף.
אתה בגיל ומצב לדחוף רכב לבד?
Slowly..
גם אני עם מצבר אחד, בעיקר משיקולי מקום. מקרר קבוע ברכב ותאורת מטבח אימתנית, והפעם היחידה שנזקקתי לבוסטר היתה כשהמצבר סיים את חייו ...
השאלה כמה זמן הוא מחזיק, והאם האופי שימוש הזה לא מקצר לו את החיים לעומת שימוש נכון?
מעבר לשאלת "הלא להתקע בשטח", זו קודם כל שאלה כלכלית, ועד לפני כמה זמן, באמת הייתה התלבטות.
אבל היום, שניתן לקנות מצבר פריקה עמוקה, שמתאים למקרר, בפחות מ 350 ש"ח, מצבר שאמור להחזיק לפחות 5 שנים (למרות שעל רובם, כתוב 10...), אני משוכנע שמצבר צרכנים נפרד, זו החלטה נכונה.
לא בא להרוס לכם את הדיון, אבל השאלה היא האמיתית היא דווקא איפה אפשר למצוא בעל מקצוע טוב לעבודה שפותש ביקש.
מזכיר לי קצת את הבדיחה על למה יהודי לא עושה סקס ברחוב....
חברה מזכיר לכם שבעולם הג'יפים המיקוד הוא לא בשאלה אם צריך אלא פשוט בשאלה אני רוצה...כי תכלס אפשר לשאול גם אם בכלל צריך ג'יפ...
ולפותח השירשור - קיבלתח המלצה על בחור בשם איציק מראשון לציון 052-4733700 - לא התנסיתי איתו אישית
צודקים. צריך לפתוח דיון חדש בנושא.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.