צפייה בגרסה מלאה : רכב לכסא גלגלים, נכה יושב עליו+5 נוסעים כולל נהג
היי אני מתלבט בין i800 לטרנספורטר /קאדי מקסי.מבחינת כניסה נוחה של כסא גלגלים. בענין שטח...תהיתי אם מישהו מכיר טנדר עם מעלון לנכה וארגז מוגבה?? סוג גיפ קמפר או במחשבה שלי -טויוטה דבל קבינה עם ארגז סגור גבוה...זה מעשי? ככה הנכה יושב במיטה של הטנדר...כמובן נסדר בפנים לנוחות (-;
polar bear
28-06-19, 09:32
רכב עם קפיצי עלים מאחורה - אל תשים בו נכה על כסאו. אלא אם כן הנהג מסוגל לסוע לאט מאד בכל שיבוש בכביש ובכל פס האטה. אתה מדבר על אוטו חדש או יד שניה?
חסרים עוד פרטים. כמו מה זה נכה? מה הגודל שלו?
אתה רוצה לשים נכה במיטה של הטנדר? אין מיזוג, אין בידוד תרמי, אין בידוד רעשים וכו' וכו'.
נשמע כמו רעיון רע במיוחד.
אם 4X4 אז אולי GMC סאוונה או משהו דומה 4X4, לא יודע אם יש ביבוא סדיר אבל יש ים של מקום מאחור לכל מה שתרצה
בכל מקרה נראה לי סוג של סיוט לשבת בכיסא קשיח בשטח
דבר עם טל. מומחית מס 1 בארץ להתאמות רכב מצוייד עבור נכים.
ממליץ מהיכרות טובה. יש לה הרבה מודעות לשירות ואין סוף יושרה והגינות.
טל - 052-8305654
ערן CJ
תודה על התגובות. ברור שסתם ככה במיטת הטנדר זה בעייתי.חשבתי לסדר שם כמו רכבי מסעות עם תא סגור, מזגן..רצועות אבטחה.מעלון.ריפוד......בעלות קטנה...חשבתי יהיה מדליק לנצל שטח בזמני הפנוי ולהסיע נכה ביומיום בכביש....תקציב ליד 2...אפשר גם חדש אבל יש לי מה לעשות עם הכסף.....דלק....חח...סוואנה צריחת דלק וענק....חשבתי גם לגבי לר3 תא מטען .טם אפשרי לשים כיסא עם נכה יושב+5 אנשים ברגיל, גג שם מוגבה אבל לא יודע אם זה אפשרי או חוקי...ראיתי טנדר ראם דבל קבינה באיסלנד עם סידור קרוואן בארגז...מדליק אבל בטח הייתי מסדר בצורה פשוטה יותר....כי לא היו נותנים אישור כזה בארץ...בעבר היו טנדרים עם ספסלים בארגז הרכב ככה שחשבתי שזה אולי אפשרי להסיע נוסעים בארגז...תמהתי למה אין כאלה לנכים...שאחזור לארץ אני אבדוק יותר לעומק (-;
קח בחשבון שהתאמות כאלה בטנדר זה שינוי מבנה.
במחשבה שנייה, כל שינוי והתאמות לישיבה שאינה בכסא המקורי של הרכב, בכל רכב, זה שינוי מבנה
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
טנדר (אני חושב סילוורדו ולא ראם) עם קמפר מאחור - יש בחוף הכרמל - כך שלא תהייה הראשון.
לכביש - לא תמצא נוח יותר מאמריקה (קירזלר), אם כי ראיתי המלצות חמות על מרצדס ויטו.
סוואנה - היה כאן שרשור על סוואנה עם מנוע 2L טורבו, שנוסעת לא רע וצריכת דלק משופרת. בדוק לפני הפסילה.
בקונסטלציה מסויימת, אולי אפשר להתאים יוקון/סברבן לנכה?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.