צפייה בגרסה מלאה : דאציה דאסטר 2018 אוטומט!
שלום רב. מבקש דיון מול אנשים שעברו או מכירים את הנושא. האוטו נכנס לטיפול 1 חדש מהיבואן, מכאן לשם נתגלתה תקלה בפלגים וכתוצאה מכך הוחלף מנוע חדש לאוטו ( חדש מאריזה 0 ק"מ).פחות משנה, עם פחות מ 10000 קמ. האם יש מישהו שהייתה לו בעיה כזו? מומחים העוסקים בתחום המכונאות פה בפורום,האם : 1. יש מקום תחת ביטוח לתבוע ולדרוש מהחברה רכב חדש?. 2. בטרייד אין עתידי האם הסיפור הזה מוריד מערך הרכב. ( עדיין טרייד מול דאציה).
היה ריקול בנושא הזה. לדעתי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אם היה לא קיבלנו. האם יש לך תשובות לשאלותיי בנושא?
אם היה לא קיבלנו. האם יש לך תשובות לשאלותיי בנושא?
לא רואה סיבה שצריך להחליף אוטו שלם בגלל מנוע.
תגיד תודה שהחליפו בלי למרוח אותך.
ולמה שיוריד כסף ? מנוע חדש באחריות יצרן ..?
הפוך.
לפי דעתי מנוע חדש מעלה את ערך הרכב בהנחה שזה מנוע חדש ולא משומש..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
yuvalshin1
28-07-19, 19:59
שלום רב. מבקש דיון מול אנשים שעברו או מכירים את הנושא. האוטו נכנס לטיפול 1 חדש מהיבואן, מכאן לשם נתגלתה תקלה בפלגים וכתוצאה מכך הוחלף מנוע חדש לאוטו ( חדש מאריזה 0 ק"מ).פחות משנה, עם פחות מ 10000 קמ. האם יש מישהו שהייתה לו בעיה כזו? מומחים העוסקים בתחום המכונאות פה בפורום,האם : 1. יש מקום תחת ביטוח לתבוע ולדרוש מהחברה רכב חדש?. 2. בטרייד אין עתידי האם הסיפור הזה מוריד מערך הרכב. ( עדיין טרייד מול דאציה).
צר לי להגיד אבל שאתה קונה דאצ'יה אתה לוקח סיכון שזה יקרה.
צר לי להגיד אבל שאתה קונה דאצ'יה אתה לוקח סיכון שזה יקרה.
לא. כי בשום רכב אחר זה לא יכול לקרות
אין ריקול לאוודי שעולה 300 אלף ומנועים מתלקחים באמצע הנסיעה ... נכון ?
איזו יציאה מפגרת.
צר לי להגיד אבל שאתה קונה דאצ'יה אתה לוקח סיכון שזה יקרה.דעות קדומות חסרות בסיס.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
מנסיוני בטרייד אין החלפת מנוע תפגע בערך הרכב.
שווה לדעתי להתייעץ עם שמאי חיצוני (לא של חברת הביטוח) ולבקש ממנו להעריך מהי ירידת הערך המסחרית שהחלפת המנוע מגלמת.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.