צפייה בגרסה מלאה : היי חברים חייב עזרה יש לי טראנו 96 דיזל ידני
davidMor9080
25-07-19, 08:58
שלום יש לי טראנו 96 דיזל ידני ואני מאוד אוהב אותה אבל הגעתי פעם אחת לשטח (דיונה) ופשוט התחפר רק האחורה התחפר ועבד טוב אבל הקדימה לא זז (אין לי נעילות בכלל מקורי) יש לי שאלה בארץ עולה המון נעילה קדימה אחורה אפשר להזמין מחול? אם כן זה ממש יעזור תודה מראש
א. תבדוק שבכלל משתלבת לך ההנעה הקדמית. שים ג'ק מתחת סרן אחורי, שלב 4*4 וסע בזהירות קדימה. לא נפל מהג'ק? יש לך תקלת שילוב ואתה נוסע 2*4.
ב. בחול תוריד הרבה אוויר. כמה? משהו כמו 30-40 שניות של שחרור אוויר מהוונטיל.
ג. אתה משתמש במונחים לא נכונים. אין קשר לנעילות, קרא את מדריך ג'יפולוג לנעילות דיפרנציאל.
davidMor9080
25-07-19, 10:14
ותגיד אחי נעילה אחורית עולה המון.. אני אבדוק אם הגק מה שאמרת לי אם אני ינעל רק מקדימה זה בסדר? אני לא יסע בסלעים וזה אתה יודע כמו בוץ והכל רק לא סלעים
בטראנו יש לוקרים (נעילות טבור הכוונה, לא דיפרנציאל) או מנגנון אחר לחיבור הגלגלים הקדמיים למערכת ההנעה ?
davidMor9080
25-07-19, 11:05
יש רק לוקרים אז אני שואל אם אני ישים רק לוקרים הוא היה סבבה בשטח? לא סלעים
שלום יש לי טראנו 96 דיזל ידני ואני מאוד אוהב אותה אבל הגעתי פעם אחת לשטח (דיונה) ופשוט התחפר רק האחורה התחפר ועבד טוב אבל הקדימה לא זז (אין לי נעילות בכלל מקורי) יש לי שאלה בארץ עולה המון נעילה קדימה אחורה אפשר להזמין מחול? אם כן זה ממש יעזור תודה מראש
אתה מתאר מצב שההנעה הקדמית לא משתלבת.
מתי הפעם האחרונה ששילבת ל4X4 והכל היה בסדר?
davidMor9080
25-07-19, 11:46
כן עבד מעולה (בלי נעילות) אבל פתאום אני נכנס לדיונה ובום שוקע לא מבין למה ואני שם לב שזה לא עובד לא מסתובב לא מנסה לעזור לא כלום מת פשוט חברים אמרו תשים לוקרים
כמה זמן הרכב אצלך?
נשמע שאין לך הרבה ניסיון בנהיגת שטח.
אני ממליץ בחום להצטרף למישהו מנוסה וללמוד נושאים בסיסיים.
ממליץ בחום על קורס נהיגת שטח, השתלמות של יום אחד לפחות - יחסוך לך הרבה כסף וגם עוגמת נפש.
אתה לא צריך נעילה קדמית, בוודאי שלא בשלב זה. כנראה לא עובד אצלך ה4x4 ובה דורש הבעיה.
בחול ודיונות הורד הרבה אוויר. לפחות ל-50% מהמצב הרגיל!
נשלח מהנייד שמתעקש "לתקן" את האיות...
כן עבד מעולה (בלי נעילות) אבל פתאום אני נכנס לדיונה ובום שוקע לא מבין למה ואני שם לב שזה לא עובד לא מסתובב לא מנסה לעזור לא כלום מת פשוט חברים אמרו תשים לוקריםמה קשור מעלות?
או שאתה מתבלבל עם הנעה כפולה ...
נשלח מהנייד שמתעקש "לתקן" את האיות...
andy.shaked
25-07-19, 14:14
מה שאתה מתאר יכול להיות מהסיבות הבאות :
1.) שילוב 4*4 מהידית טראנספר לא תקינה (סבירות נמוכה ביותר אבל יתכן שהתפוח אוקולון של הידית נשבר ואין שילוב)
2.) לוקר אוטומטיים לא תקינים ולא משתלבים ( בדרך כלל ניקוי יסוגי ומעט גירוז יפתרו את זה) , אם לא מסתדר אז מחליפים ללוקרים ידניים
3.) אפשרות שלישית ציריה שבורה או פעמון ציריה לא תקין
מעבר לזה תוריד אוויר ל 12psi בשטח חולי (במידה ואתה עם צמיג מקורי או 31")
אתה מוזמן למועדון טראנו ותקבל בכיף יעוץ והכוונה בשטח
#המדען_המטורף
davidMor9080
25-07-19, 14:37
היי אחי תודה על העזרה אני אבדוק הכל איך אני מצטרף למועדון של טראנו
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.