צפייה בגרסה מלאה : צמיגי שטח (50/50) מומלצים לויטרה קצרה 2012
שלום לכולם,
קניתי גרנד ויטרה קצרה 2012 והייתי שמח לקבל המלצות על גלגלי שטח (היעוד המרכזי של הג'יפ)
הבנתי ש-50/50 יתנו לי את המענה הטוב ביותר אבל יש המון סוגים וקצת הלכתי לאיבוד.
כמו כן אני מתכנן בעתיד הקרוב מאוד לעשות הגבהה ומיגונים אז אשמח שההמלצה לצמיגים תהיה מקושרת גם להגבהות העתידיות.
תודה רבה מראש!
ברוך הבא לפורום,
מתוך הנחה שאתה מתכוון לא לחרוג מגבולות החוק, עליך קודם כל לדעת מהן המידות החוקיות של הצמיגים לרכב זה ואז לבדוק מה קיים במלאי בארץ. זה יצמצם משמעותית את הדילמה.
אין קשר בין הצמיגים לבין הגבהה עתידית, לא ישפיע.
צמיגי כביש ללא מתאימים לרכב המטען הרבה בשטח.
צמיגי 50-50 (AT) הינם פודרה מקובלת, אחיזה טובה יחסית בשטח ונסיעת כביש טובה.
אם הרכב ישמש רק לטיולים שטח או שאופי הטיולים הינו קשוח ואתגרי (לא הגיוני לרכב הזה) אזי צמיג שטח מלא תהיה בחירה טובה.
נשלח מהנייד שמתעקש "לתקן" את האיות...
היי תודה רבה
הגדלים למיטב הבנתי הינם 225/65R17 כאשר אכן הנסיעה בעיקר תהיה לטובת שטח אבל נראה לי שאני כמובן גם אשתמש בה לנסיעות פרטיות (לא הרבה)
כך שנראה שה-50/50 הינה האופציה הטובה ביותר
האם ישנו דגם מומלץ?
הי,
המידות המקוריות של הקצרה הן 225/70/16, ולא כפי שכתבת.
יש בקבוצת הפייסבוק "סוזוקי גרנד ויטרה 2006 ומעלה" https://www.facebook.com/groups/GV2006up/ פוסט נעוץ עם חפירות בלתי נגמרות על צמיגים.
בגדול, אין צימגי MT במידה הזאת (לפחות לא בארצנו) אבל בינינו, אם אתה צריך צמיגי MT - אתה נוסע ברכב הלא נכון.
יש שפע של צמיגי AT:
אם אתה מתכוון לבלות הרבה בשטח, והפרוטה מצוייה בכיסך יש BF KM2 מצוינים במידות האלה (לא מאוד נפוץ ויעלה בסביבות 3000-3400 לסט). רמה מתחת, אבל עדיין יעשו את העבודה יש לך TOYO Open country, Cooper SST וכו' - בסביבות 2500.
אני אישית על TOYO כבר כמעט 4 שנים ודי מרוצה.
היי תודה רבה
הגדלים למיטב הבנתי הינם 225/65R17 כאשר אכן הנסיעה בעיקר תהיה לטובת שטח אבל נראה לי שאני כמובן גם אשתמש בה לנסיעות פרטיות (לא הרבה)
כך שנראה שה-50/50 הינה האופציה הטובה ביותר
האם ישנו דגם מומלץ?
GENERAL AT3
לנו במשפחה יש נסיון טוב עם גריפמקס על גרנד ויטארה קצרה שאכן נוסעת בשטח (קל...) אחת לשבועיים.
השאלה אם ניתן למצוא אותם, למיטב זכרוני קצת קשה למצוא, יחסית מחיר נוח.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.