צפייה בגרסה מלאה : קניית ג'ימני עם החלפת מנוע/גיר
בוקר טוב.
בחיפושים אחר ג'ימני באזור השנתונים 2009-2011 אני נתקל בלא מעט מודעות של כלים שהוחלפו להם גירים/מנועים (ישנם כאלה שהוחלפו גם וגם).
במידה והוחלפו במקום מסודר (מוסך מוכר) האם זה דבר אשר צריך להרתיע? אולי זה ייתרון?
תודה לעונים
Oren Kipnis
18-08-19, 09:15
אין מה לחשוש ממנוע או תיבת הילוכים שהוחלפו או שופצו.
ההחלפה לרוב היא במכלולים מיובאים במצב טוב.
המנועים ותיבות ההילוכים בג'ימני עובדים קשה מאוד. תוסיף לכך חוסר הקפדה על נוזל קירור, החלפת שמן מנוע אחת ל 15000 ק"מ ונוזל תיבה אוטומטית אחת ל 160000 ק"מ לפי הוראות היצרן והיבואן, ותבין לבד.
הוחלפו או לא, מציע לך להחליף נוזלים בתדירות גבוהה יותר.
גיר בג'ימיני כולל דגמי VVT (לפי השנים שציינת) הם נקודה בעייתית כמו שאמרו - אין חשש מגיר משופץ או מוחלף. ממליץ לך להתקין קולר גיר (COOLER) בעיקר כי מגדיל את כמות שמן הגיר במאגר (וגם קצת מקרר יותר. זה רכב מצויין (היו לי שניים) ממליץ בחום.
Tzvika-Pick
18-08-19, 10:18
בוקר טוב.
בחיפושים אחר ג'ימני באזור השנתונים 2009-2011 אני נתקל בלא מעט מודעות של כלים שהוחלפו להם גירים/מנועים (ישנם כאלה שהוחלפו גם וגם).
במידה והוחלפו במקום מסודר (מוסך מוכר) האם זה דבר אשר צריך להרתיע? אולי זה ייתרון?
תודה לעונים
לדעתי זה אומר שאתה מסתכל על כלים עם יחסית הרבה קילומטרים, נגיד כאלו שמתקרבים לאזורי ה-200 אלף קילומטר. וזה הרבה (לדעתי) לרכב כמו ג'ימני ממודל 2010-2011.
או שאתה מסתכל על רכבים מוזנחים יחסית שעבדו קשה, אחרת אני לא יכול להסביר החלפה של מנוע בקילומטראז' כזה.
הגיר זאת בעיה אחרת, הוא אכן לא מחזיק המון קילומטרים. לא הייתי חושש משיפוץ של גיר אוטומטי, בהנחה והרכב כבר עבר את אזורי ה-150-160 אלף קילומטר. אם הרכב קצת לפני האזור הזה ועבר שיפוץ גיר זה יתרון לדעתי, כי זה אולי יחסוך ממך את השיפוץ העתידי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.