ניתן לצפות בעמוד זה ב
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3918
תודה!
בהחלט נשמע מעניין וכתיבה משובחת כרגיל.
אכן נשמע חלום.
כיאה לגרמנים בטוח כבר יש את התאריך של השנה הבאה.
מהו ? נשריין ביומן :)
זוהי התערוכה הגדולה באירופה (ואולי גם בעולם) בכל מה שקשור לתרבות השטח. מתקיימת באותו מקום מדי שנה, נמשכת ארבעה ימים ותמיד בתאריכים שבין תחילת לאמצע יוני.
תמצאו שם הכל, אבל הההככככלללל - למרות שכמו שיואב כתב, תרבות השטח של הגרמנים שמה את הדגש על Expedition ומסעות, ופחות על שעשועי עבירות. בהתאם לזה מוצגים ונמכרים שם כל פריטי ציוד מחנאות, אבזרים, ביגוד, וכל מה שתחשבו עליו - הכל באיכות סופר-גבוהה ובמחירים אולטרא-מבהילים - לדעתי האישית אין מה לבנות על רכישות שם, למעט משהו למזכרת או פריטים באיכות גבוהה במיוחד שאין אצלנו ובא לכם להתפנק בהם - פשוט כי הכל הרבה יותר יקר מאשר בארץ.
בגרמניה כמו בגרמניה - הכל מתוקתק ומסודר למופת, דוכני מזון ושתיה והמון בירה.... הכל מתנהל בניחותא ובנימוס כי שם אין ערסוואתים כמו אצלנו. מדובר בחוויה מרהיבה ויותר ממומלצת לחובבי שטח.
האירוע כל כך גדול שסביר להניח שלא יספיק יום אחד כדי לראות הכל, ואז צריך להתארגן גם על לינה באיזור.
כדאי להצטייד ברכב שכור כדי להגיע לבאד-קיסינגן כי זו עיירה די מנומנמת והיא גם לא בדיוק קרובה לשום עיר מרכזית אחרת. יותר מזה - בימי התערוכה כל חדרי המלון והצימרים בעיר וסביבתה עלולים להיות תפוסים, ולכן סביר להניח שתצטרכו למצוא פתרון לינה קצת יותר מחוץ לבאד-קיסינגן, ואז רכב הוא הכרח.
גם אם לא מסדרים לכם כרטיסים בחינם, עלות הכניסה לא נוראית. 10-15 אירו אם אני זוכר טוב, ואפשר גם לרכוש כרטיס מוזל לכניסות לימים הבאים. השאטלים מהחניון לתערוכה ובחזרה פועלים במשך כל הזמן שהתערוכה פתוחה לקהל והם בחינם אין כסף.
אני ביקרתי שם בעבר (עם רשמים שהעליתי גם בג'יפולוג) (http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2554-%D7%AA%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%94-%D7%91%D7%97%D7%95-%D7%9C-Abenteuer-allrad-2012?styleid=13) ומתכוון לחזור לשם בשנה הבאה ביוני 2020. אם יש מתעניינים נוספים, יכול להיות כיף.
מתכוון לחזור לשם בשנה הבאה ביוני 2020. אם יש מתעניינים נוספים, יכול להיות כיף.
אני כבר זמן מה מבטיח למישהו... שאגיע בשנה הבאה.
אולי 2020...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
איזה סוג/תוצרת הרכב הכחול בתחילת הכתבה ?
נראה נחמד :)