PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה לגבי ג'אנטים בידלוק (הכותרת נערכה)

Dor2001
26-08-19, 21:10
שאלה לגבי ג'אנטים.
אני רוצה לקנות בידלוקים. אבל מתלבט בין מקורי ויקר לבין סיני זול.
האם יש למישהו ניסיון עם בידלוקים סיניים ויכול להעיד מניסיונו על איכות המוצר?
אשמח לתגובות של מי שהתנסה ומשתמש בעיקר בשטח טכני קשה.
תודה! :cool:

נמרוד
27-08-19, 13:54
אין לי נסיון אישי עם ג'אנט בידלוק אבל זה פרויקט שמעניין אותי כבנייה עצמית לסבן שאני בונה כג'יפ טיולים.

https://youtu.be/1OExK2Tvrfc

למה אתה מתכוון "מקורי"? יש אינסוף יצרני ג'אנטים בידלוק.

Dor2001
28-08-19, 19:54
למה אתה מתכוון "מקורי"? יש אינסוף יצרני ג'אנטים בידלוק.

יש המון יצרני בידלוקים אבל אני מכוון לייצרן אמריקאי ספציפי- Method, 125599
ובארץ מוכרים לא מעט גם את החיקוי הסיני שעולה כמעט חצי.
להרבה מוצרים יש חיקויים סינים, לא רעים בכלל, אבל אני לא בטוח לגבי הג'נטים האלו ולכן הייתי שמח לשמוע מישהו שיש לו או היה לו את החיקוי הסיני של- Method.

נמרוד
28-08-19, 22:42
הגלגל ששמת תמונה שלו הוא לא גלגל בידלוק, זה נקרא simulated או faux beadlock. הטבעת היא עיצובית בלבד, הברגים הם בכאילו. זה מה שאתה מחפש?

asafk
28-08-19, 23:08
גלגל בידלוק הוא גלגל שהצמיג מתלבש מבחוץ.על שפה אחת שלו, ואז מהדקים אותה עם טבעת נוספת חיצונית.
יש גם בידלוק פנימי שם החישוק מורכב משני חלקים ובתוך הצמיג מכניסים טבעת נוספת שכאשר מחברים את שני חלקי החישוק היא נועלת את שפתי הצמיג לשני צידי החישוק.
אם תרצה, בחישוק בידלוק אמיתי לא צריך פנצ'רמעכר כדי להרכיב צמיג, אפשר לבד בשטח.
מה שקישרת זה קישוט דמוי בידלוק. קישוט ולא יותר. במקרה הזה לא חשוב אם זה אמריקאי סיני או תורכי.

אסף.

Dor2001
29-08-19, 08:11
הגלגל ששמת תמונה שלו הוא לא גלגל בידלוק, זה נקרא simulated או faux beadlock. הטבעת היא עיצובית בלבד, הברגים הם בכאילו. זה מה שאתה מחפש?

אני יודע ומבין היטב, מה זה בידלוק. ל- Method יש גם גלגל דומה שהוא רק עם טבעת עיצובית אבל זה שבתמונה הוא אכן בידלוק וכזה בידיוק אני מחפש. :cool:

-->